ale nikto nehovori ze je lepsi ako alonso, ale v f1 sa rata len jedna statistika a to su body, vsetko ostatne je druhorade a proste lance sa alonsa drzi 14 zavodov uz je dost velka vzorka, nie tak davno bolo 15-16 pretekov cela sezona cize nemozeme hovorit o kratkodobej statistike… a to su tam teraz este aj sprinty… jednoducho ten lance tuto sezonu jazdi na podobnej urovni a tie statistiky co si dal su vacsina bud nepodstatne (nejaka racefans co to ■■■■■ vobec je), vynechal si priemerne umiestnenie v zavode, a zavody ktore alonso nedokoncil, to ze sa vybural je jeho chyba tak preco by to nemalo byt v statistike, este okej beriem ked vynechas technicke problemy…bodova vzorka zo 14tich zavodov a 6 sprintov uz fakt neni kratkodoba a nahodna
ved ja ale nechapem tvoj point ja sa snazim povedat ze lance evidentne nie je tak slaby ako sa vravi, to by praveze malo svedcit o tom ze alonso je fakt dobry ked je lepsi, alebo teda sa snazis povedat ze lance je vlastne totalny ■■■■ a alonso vlastne keby mal za kolegu niekoho ineho tak fasuje alebo co ?
Můj point je že Lance stále řadím mezi posledních 5, to je vše. Vůbec by mi nevadilo kdyby v F1 skončil, je mi vlastně fuk a za ty roky nepřesvědčil ani jako průměr.
a proč nehodnotíš i ty dva roky zpátky Alonsa se Strollem, tam se podívej na body.
Myslím, že ty pro tebe druhořadé statistiky právě druhořadé nejsou a říkají celý příběh.
Toto platí len v prípade, keď Alonso na body vyhráva. V opačnom prípade sú body nepodstatné a rátajú sa najmä kvalifikácie, najrýchlejšie kolá, fialové minisektory, atď.
A už sem na teba naletel aj druhý zelený extrémista a počkaj do poobedia, keď Honzi dokončí v práci administratívu a modus operandi bude kompletný.
EDIT: Dpc ledva som dopísal a Honzi potvrdil moje slová.
A co sezóny 23 a 24? To nejsou lepší vzorků, než 14 závodů?
O to horší je vitizka Vettela za jeho působení v AM, až Josovi zase z toho prdla pumpa
jo tyhle sezony se najednou ignorují, protože tam Alonso neměl smulu. Alo má v Astonu od minulého zavodu 302 bodů ale budem řešit těch posledních 26.
Za mě stačí jedna statistika a to jsou kvalifikace tam Stroll hoří takovým způsobem, že nevím jak ho vlastně obhajovat. 27:0 je příšerný což taky zminoval třeba Schumacher právě.
Já ani nevím, kde Stroll držel tempo s Alonsem, když jsme u toho. V Maďarsku startovali u sebe a Stroll si o pozici pohoršil a nejlepší je vyzvednout body Strolla, když měl Alo DNF, ale fakt, že Stroll měl letos náskok 14b a teď je to bodově stejný při tom velmi špatném vstupu AM snad dokazuje opak
Srovnání s Vettelem bylo zajimavý asi tak prvních 10 závodů, ted už je snad i směšné to vůbec porovnávat.
Aj proti Oconovi? Tak to je dosť bieda na to, že ide o šampióna proti priemeru.
Klucí, zase vyberáte selektívne len to, čo sa vám hodí do krámu, no stačí pár sekúnd a ste nahratí.
Já vím že seš tupej jak tágo, ale tohle je diskuze o Strollovi, jen pro tvou informaci. Šnura 27 výher v řadě pro Alonsa je crazy. O Strollovi to prostě nic moc dobrýho nevypovídá.
Marna snaha, tu mas cisla, ktore su podstatne.
Toto vase glorifikovanie Alonsa a fnukanie, ze kolko mal technickych problemov je na smiech. Hned ako pride rec na sezonu 2021, tak zrazu technicke poruchy alebo nezavinene nehody neexistuju a existuje len AD21.
Michale, este tych dvoch nymandov chapem, ale ty uz mas svoj vek na to, aby si mal rozum a neznizoval sa na ich uroven.
A proč tam nedáš čísla s DNF (technické) za 22? Když Alo odstoupil jen ze závodů 6x a Ocon 2x, nemluvě o sprintech, ty jsi ještě horší manipulátor, než Fico😄
Copak, tečú nervičky hneď ako ťa vyargumentujem?
Hotová diskusia o Strollovi:
Ty si hotový kamarát.
X
Takže nemáš IQ ani věk? Tak když se tak hezky sám sundáš😄
Ano Vettel jezdil taky se Strollem, ale ty s pamětí jepice si to asi nepamatuješ nebo na to chceš rychle zapomenout, což se nedivím.
O Strollovi a jeho kolegách. Tak nic, ty nejsi manipulátor, ty jsi jen de-bil
A Ocon jazdil s Alonsom, ale: