Gina Rosata hnevá kritika Lanca Strolla: Menujte mi jazdca, ktorý sem prišiel bez peňazí | Magazín F1 - F1online.sk

tak u něj jakmile neni první, tak hned slyšíš že mu vše hoří, hlavně brzdy. Ten by v AM nepřežil dva závody.

2 Likes

No jeden tu vykládal, jak by vyhrál Verstappen i v Haasu a teď je v Bohnicích v kazajce …

2 Likes

…to nedělal dobře s tím fanděním jen uspěchu.

2 Likes

Proč jsem se tady nad těma jezdcema pod Strollem nedočkal? Najednou zase příliš konkrétní nebo ta jména ještě smolej? :eyes:

3 Likes

Byl jsi moc konkrétní no.

2 Likes

Jos si už ustřelil obě nohy v diskuzi, tak si nechce ustřelit další část těla

2 Likes

Ale já fakt nechápu co je na názoru mít Strolla v poslední pětce tak špatnýho, přijde mi to jako obecný většinový názor, včetně odborných názorů. Mám pocit že Stroll u některých hodně povyrostl jak “slušně” ukazoval rychlost vedle Vettela, jenže ten už opravdu nebyl ve formě.

2 Likes

No, že nebyl Vettel ve formě… on to popsal Culthard, Vettel prostě padal rychle dolu potom, co přestal mít top techniku a velice rychle se ukázalo, že talent sice měl, ale nebylo to nic, aby se řeklo, že patřil k nejlepším. A co se týče Strolla, tak nevím oproti komu má být lepší? Protože většina nováčků ukazuje, že už v prvním roce jsou lepší, než on

2 Likes

Tak kdyz to rekl, asi to tak bude, vzdyt vsichni vi ze to auto je nijaky, prave ze je tak uzavreny kdyz neco Stroll rekne rezonuje to, kdo vi co ho ceka, slava nebo peklo…

Lepšie to je, to máš pravdu, ale je to naozaj taký úspech, aby ste ho tu za to týždeň čo týždeň oslavovali? :sweat_smile:

Verstappen to má tiež 14:0 a nikto to za nejaký úspech nepovažuje. Ale chápem, že na Verstappen sú oveľa väčšia nároky. Čo je u neho štandard, je u Alonsa ďalší životný výkon. :grin:

To si kde čítal prosím ťa? :sweat_smile:

Rob čo chceš, ja len, že je to na smiech vytešovať sa z toho, že šampión poráža v kvalifikáciách niekoho, o kom sám napíšeš, že patrí medzi 5 najhorších pilotov. Ale logiku u teba netreba hľadať, to už vieme. :slight_smile:

Aspoň ste sa zas mali o čom baviť dve hodiny. :joy:

Ale vy když ho mezi 5 nejhorších neřadíte, tak jmenujte ty horší jezdce ne? Furt jen blekotáte ale skutek utek.

1 Like

To si kde čítal? Jediné, čo som o ňom písal je, že nie je tak zlý ako je kritizovaný, teda že to nie je žiaden Latifi (ktorý bol suverénne najslabší keď jazdil).

Nemusíš mi vykať, ja tu nie som v žiadnej sekte ako to máte vy traja. A aký skutek utek? Čo by si chcel za skutek? Skôr ty si na rade so skutkom, lebo si trepol pravdepodobne vymyslný blud a dôkaz nikde:

Takže ty ho máš taky v poslední pětce?

Jinak Donnie_Darko to usilovně prosazoval.

2 Likes

On sám Jos je v poslední pětce, když jde o schopnosti argumentovat😄

2 Likes

Najednou asi zjistil že ho má taky v poslední pětce, já se asi poseru :smile:

2 Likes

Neviem, nikdy som si nezostavoval poslednu patku, ale tuto sezonu by som ho do spodnej top 5 urcite nedal a ani rankingy ho tam asi nedavaju.

A co s tym mam ja, ze to pisal jeden pouzivatel, ktory tu uz ani velmi pravidelne neprispieva? A Donnie je priaznivec Vettela? :sweat_smile:

1 Like

… no a jsme tu znova, tak které jezdce by jsi dal horší než on?

… které ho maj více vpředu? RF a Race ho maj na 17 a 18 místě.

2 Likes

Neviem, spodnu 5 tazko zostavovat, ale Stroll ma rovnako bodov ako Alonso a nevyrobil nejaku vaznu chybu tuto sezonu, takze do spodnej top 5 asi nie. Ale ked tam chces dat Strolla, tak to uz by sme tam potom mohli rovno dat aj Hamiltona a Antonelliho, ktori dostavaju tiez dobry vyprask od kolegov, akurat jazdia v lepsich autach. Hamilton je navyse byvaly sampion a od Leclerca dostava niekedy vacsi obklad ako Stroll od Alonsa v pretekoch.

Ale co tym vlastne chces dokazat, ze Stroll je podla teba jeden z najhorsich? Ved tym len potvrdzujes to, co pisem - ze ste na smiech s tym ako velmi sa tesite, ze Alonso ho poraza. :sweat_smile:

Když nevíš kdo je horší, tak to nechme být. Je to můj názor že je podprůměr a ratingy uznávaných webů to stále dokola dokazují. Ty jsi opět nepředložil ani horší jezdce ani ratingy označujíc ho za alespoň průměr.

2 Likes

Klasika, odbacanie od temy. Vobec nie je tema, ci je alebo nie je Stroll medzi najhorsou 5. Kludne ho tak hodnot, ja to nerozporujem. Ale znova sa pytam: