Gazzetta: Leclerc podpísal s Ferrari ďalší päťročný kontrakt | Magazín F1 - F1online.sk

Po zverejnení informácie o predĺžení zmluvy Charlesa Leclerca s Ferrari sa okrem nadšenia okamžite vyrojili veľké otázky. Scuderia vo svojom tlačovom stanovisku nepovedala prakticky nič o dĺžke nového kontraktu. Celkom určite ide o informáciu, ktorú si počas pokračujúcich vyjednávaní s Carlosom Sainzom neželajú zverejniť. Talianske médiá však veľmi rýchlo prišli s vlastnými zdrojmi a informáciami.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/140797/gazzetta-leclerc-podpisal-s-ferrari-dalsi-patrocny-kontrakt

Pro Shiffrin asi skončila sezona :disappointed:

Nechcela v tom nechať Vlhovú samú.

2 Likes

Je to hodně smutné(nemůžu najít to správné slovo) když se zraňují ty nejlepší.

1 Like

Néééééééééééééééééééééééééééééééééééééé :sob: :sob: :sob: :sob:

Nebul, jeď do nemocnice ji utěšovat! Kilde nemůže být všude.

… hm, teď Suter :thinking: Nezvládaj to tam na tom místě.

1 Like

Hej, je to smutné, no pri zjazde sa tieto veci dejú pomerne často.

Bude tam ležať s Kildem :frowning: Šialený zjazd.

Tiež som o tom rozmýšľal, pretože typický Amík chce mať pozornosť aj na sebe, tak si Šifrinka povedala, že aj ona sa musí zraniť, keď to postihlo aj Vlhovú :smiley: . (samozrejme prajem skoré uzdravenie, nejak dva krát sympatická mi nie je, ale žeby som Šifrinke želal niečo zlé, to zase prrr)

1 Like

Ja samozrejme fandím Vlhovej a jej najväčšiu konkurentku Šifrinku sa pri sledovaní snažím telepaticky brzdiť, ako sa len dá. :grinning:

2 Likes

Jel bych ji obejout… akorát by mě Kilde asi ve dveřích vysypal z bot. :smiley:

1 Like

Nesmíš se předem vzdávat :smiley: A hlavně to natáčej, chceme to vidět. Jako Honza s Viktorií :crazy_face:

2 Likes

No, ty beťár :smiley: , teraz si ju tak mentálne brzdil, že až spadla :smiley: .

1 Like

Kilde je hrouda svalů. To si nelajsknu.
To radši zajedu do Monaka. :wink:

Práveže teraz som zjazd nesledoval. To, že spadla, som zistil až tu zo Situsovho komentára, takže možno Situs ju ovplyvňoval na diaľku. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Musíš si veriť. Kilde neni žiadny fešák, za to ty určite si. :slightly_smiling_face:

Tyhle dlouhodobé smlouvy by se měly zakázat.
Né že bych tohle štěstí Kájovi nepřál, ale mám pocit, že pak mají jezdci k závodění trochu laxnější přístup.
Dávám přednost vnitřním soubojím jako loni mezi Kájou a Sainzem, nebo Gaslym s Oconem.

Vazne mas pocit ze vo ferrari si povie, ze je este cas ze tento rok napr odflakne?:grinning:

Když já bych raději viděl jak si přehodí místa třeba Emil s Hamíkem.
Né že by takové stěhování bylo pro mě nějak důležité, ale střídaní týmů po vzoru Alonsa je mi milejší.

Tak teraz som zmateny lebo som u teba parkrat videl ako prave na alove striedanie poukazujes v negativnom zmysle :sob: