Gazzetta: Leclerc podpísal s Ferrari ďalší päťročný kontrakt | Magazín F1 - F1online.sk

Ukazoval jsem prstem na jeho chování i né zrovna uvážené výběry týmů, ale jinak koloběh jezdců k F1 patří a je jeho kořením. Třeba loni to byla hrozná nuda.

Ja som sa nenudil popravde skoro vobec, praveze som lonsku sezonu sledoval s velkym zapalom

Nerobil by som v tomto pripade rozdiely medzi najlepsimi a horsimi. Smutne to je ked sa zrani ktokolvek.

1 Like

Nemyslel jsem, že byla nudná sezóna.
Poukazoval jsem na to, že všichni jezdci zůstali na svých místech.

Normalni je byt v tymu 2-3 roky a kdyz to nejde jdu jinam, muze cekat 10 let a muze se dockat, nebo se zblaznit a skoncit jako mistr sveta kvalifikaci, takhle bych se k sobe nezachoval, kdyz vim ze vitezit umim.

1 Like

Ta doba už nejspíše skončila. Samé dlouhodobé smlouvy. Bude to dobou ve které se nahoru dostane jeden tým a ten pak kraluje třeba pět roků.

Podle me je takova dost vymekla doba, moc tomu nerozumim, na trati by se Leclerc rozkrajel a jde pres limit, rok za rokem, ztraci body, chybuje, ale tym proste nezmeni, zmena tymu patri ke kariere, jdes tam kde citis sanci.

1 Like

Lenže Ferrari je rodina. Dali mu príležitosť v F1 a polovicu juniorskej kariéry a teraz im to opláca loyalitoy.

Vin Diesel - family

2 Likes

Ale prdlajs, nemá kam jinam jít. Kdo chce jednou vyhrát, tak do RB k Maxovi nepůjde. A ten se od tam nehne (není důvod). Takže dle mě je pořadí týmů s šancí na titul asi toto:

1. RB (tam je Max, takže nic),
  2. Mercedes (tam si furt drží Lewise a ten nechce odejít, George vyhazovat nebudou a ten se taky nikam jinam nepohrne)
  3. Ferrari (tam už je)
    4,5. McL a AM - když pominu sezónní výkyvy, jsou určitě až za Ferrari (v jednom mají dva mladý skvělý piloty, ve druhým je jen jedno místo a tam je Alonso)
    Ostatní týmy netřeba řešit.
1 Like