Gazzetta: Leclerc je už s Ferrari dohodnutý, tím chce pre Sainza len ročnú zmluvu | Magazín F1 - F1online.sk

Špekulácie o zotrvaní oboch jazdcov Ferrari sa nám v talianskych médiách postupne množia. Potvrdil to vlastne už aj prezident Ferrari John Elkann, ktorý tak trochu predstihol tlačové stanovisko tímu vyhlásením, že Charles Leclerc a Carlos Sainz zostávajú. S vlastnými informáciami prišla tento víkend aj Gazzetta dello Sport, z ktorej článku cítiť, že v Maranelle je tým obľúbenejším stále monacký pretekár.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/137034/gazzetta-leclerc-je-uz-s-ferrari-dohodnuty-tim-chce-pre-sainza-len-rocnu-zmluvu
1 Like

Ferrari si chysta pozici pro Hamiltona, pokud pristi rok neziska titul, je pravdepodobne ze ho ten dalsi uvidime v cervenem.

Sainz se stává špalíčkem veršů a pohádek na pokračování.
Nejdříve je tutovkou v Audi, teď v McLarenu a příště to bude ve kterém týmu? U Andrettiho?

Milujem tieto špekulácie kdo kde bude jazdiť. Je zrejmé ze ferrari ma s charlesom veľké plány. Už by bolo na čase nejaký ten titul získať. Kiežby im to vyšlo ako kedysi v schumi ére. Co sa týka hamiltona pochybujem ze bude jazdiť vo ferrariskor ten norris jev realnejsi.

LEC muze obcas zvitezit, ale aby to potahl az na titul, musel by mit extremne dominantni auto jako vyhralo letos, dela hodne chyb.

Pre Leclerca by to bola dobre,do Red Bullu ho nezoberu a Ferrari je na urovni Mclarenu,Mercedesu a Astonu,cize nema kam prakticky ist,aby tiskal titul a vo Ferrari sa moze roky vozit pre zabavu,kedze neschopnost timu hra v jeho prospech,v inych timoch by bol pod vacsim tlakom…Sainz ,by bol dobry do Red Bullu,ale asi by Max nesuhlasil,on potrebuje k sebe slabsieho pilota,preto ani Riccardo sa do Red Bullu nevrati.Sainz pojde v roku 2026 do Audi,alebo k Andrettimu.

Roční smlouvu v pozici Sainze nebrat! :wink:

Tak nech nebere, ešte fakt tam Ferrari zoberie Gaslyho

Hele jako proč ne, když to tak budou chtít :man_shrugging: Je na nich zhodnotit Sainzův přínos.

Ferarri by taky nemělo dávat takovou smlouvu pro Charlese. Moc svazujici pro obě strany.
Nechávat mu smlouvu do 31.

Navíc pomalu, ale jistě přichází čas pro Bearmana.

Je čas se ohlížet i touto cestou.

Po 2026 sa v tej zmluve aktivujú výstupné klažiť ly a budú ich môcť obe strany vyuzit

1 Like

myslis, ze Sainz odide po konci 2024 sam?

1 Like

Tak to si moc ty strany nedůvěřují, když to v polovině může kdokoliv zrušit. :grin:

ani tak ti neni dobre, ani tak :smiley: v tom sipim hlbsi problem

Nie len sú tam výkonnostné klauzuly. Keby náhodou. Však má tam ďalší bonus, pokiaľ dokončí tých 5 rokov, tak daotane +50m bonus za vernosť

Si myslí a Gasly alebo Albon. Max 1 rok Sainz predĺži.

gaslymu je podla mna dobre v Alpine formuje si tam zazemie, unho by som skor tipoval, ze v zakulisi sa nejak snazi vystrnadit Ocona odtial

u Albona mi to nejaky zmysel dava, okusil si uz top team v RB, sice zlyhal, ale o to silnejsi je teraz a s kraksnou typu Williams jazdi dost slusne, otazka je, ake velke ambicie Albon vlastne ma, ci to ma podobne ako Charles, ze chce on byt ten, kto privedie skrze jazdenie Williams o5 na vyslnie, alebo len vyckava na ponuku od top teamu

Četl jsi Paddock na News? Doporučuji.
Tam ve všech kategoriích Gasly Ocona převálcoval.
Ale s tím vystrnaděním Ocona nevím. Oba mají stejně dlouhé smlouvy. První cíl už Gasly splnil a příští rok se ukáže jestli to nebyla náhoda.
Jinak Gasly by si přál, aby příští rok Renault vyhrál alespoň jeden závod.

mnepride, ze gasly este v alpine pritom nic extra neukazal a s oconom sa pritom zvladol pomerit celkom dobre na to, ze prisiel do noveho teamu, a na to, ze hlavne ide o Alpine - team co je v rozklade len o tom akosi nevie stale :smiley: