Je čas všetko dať na jednu kartu a postaviť auto na leclerka ako to robia v redbulle teraz
Alpine byl letos slušný propadák. S takovým vozem se vyniknout nedá. Leda by jezdil vedle nějakého hodně slabého jezdce a tím Ocon nebyl. Dyť loni porazil i Alonsa.
su vobec od pohlavarov v Alpine nejake prognozy, co pripravuju na dalsi rok?
A není jim takhle dobře ? Kromě jezdců teda, ti by asi přivítali trochu víc nasazení ze strany vedení. Jinak myslím, že oba letos dělali co mohli, s tím křápem se nic moc dělat nedalo. Určitě se ani jeden stydět nemusí, k nějaké té chybce občas dojde.
ano, ako tu uz bolo velakrat spomenute, jazdci su momentalne v Alpine ten najmensi problem
Já Alpine tak nesleduju, ale od chvíle, kdy popřeli příchod Binotta, jsem vůbec nezaznamenala nějakou avizovanou posilu. Asi na to takhle stačí sami, proč si tam tahat někoho dalšího. Ještě by se s ním při rozpočtových stropech museli dělit . Nebo jenom nedávám pozor? Co říkáš, @Ferda ?
mlcanie s bliziacou sa novou sezonou nikdy neni dobre podla mna lebo to evokuje, ze nic nove neprinesu
Upřímně, to tam klidně mohli nechat Abiteboula a horší by to nebylo. Od té doby se akorát vzájemně vyhazují. Trochu mi to připomíná popis lodní vzpoury v jedné knížce Zdeňka Šmída: “Na konci zbývá na palubě jediný muž, a ten je šílený, ožralý nebo mrtvý…”. Ale třeba připravují do další sezóny hotovou raketu a ještě budeme všichni čubrnět !
Ticho po pěšině. Jakoby žádný Renault-Alpine neexistoval.
Tým by měl být prodán a dostat se do soukromé sféry.
Neznám žádný státní podnik, který by fungoval.
Když Renault všechny peníze za prodej podílu rozfofroval jinde, než ve prospěch týmu, tak si moc nemyslím, že budeme čubrnět.
Když se ale podíváme na letošní Aston s McL, tak se kukandy zatím nezříkám.
To by měli, ale to asi neudělají. Mají ho jako národní klenot, ale bohužel jenom hubou…
Možná by ses měl podívat na vrchol žebříčku nejúspěšnějších firem světa.
Sponzorují Aston .
ale ocividne tam nechavaju zadne vratka…
preco by Lec chcel klauzulu? on Ferrari miluje a chce tam byt navzdy aj napriek zlej vykonnosti. Kvoli peniazom v podobe bonusov? pochybujem…
preco by Ferrari chcelo klauzulu?
Protože si ani jedna strana nedůvěřuje.
Takže Sains vyjednává s Astonem?
Nebo s Astonem o Sainzovi vyjednává Ferrari?.
To nevím, jen jsem chtěl v Puffovi rozptýlit nedůvěru ve státní řízení.
Záleží na prioritách.
Atomová bomba taky v soukromém sektoru nevznikla.
Ako on nikto nevie reálne nič. Vie sa iba, že to je 5 rokov a veľa peňazí. Aj teraz tam mal klauzuli. V bussinese tam ju dáš aj keď ju nechceš. Zadné vrátka.
no moze byt, ze je to v zaujme Nicolasa Todta na tom zarobit co najviac
a pravda, ze nic nevieme