Gasly: Nevyzerá to s nami bohvieako | Magazín F1 - F1online.sk

Já na kecy kašlu. Na trati je toho vidět dost i bez pohádek.

1 Like

Je evidentní že to Alonsem nebylo.
Myslím, že se Renault nových pravidel nedočká.
Je vtipné, jak ještě pořád někdo volá po 12 týmech, když bude ho nička aby jich bylo 10.

Takže ses krutě seknul. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Ani si nejsem jistý, že jsem něco takového kdy psal.
Ale pokud ano, tak jsem se mýlil, nikoliv ovšem krutě.

No tak na adresu Alonsa jsi tady toho psal docela dost, ale pravdou je, že od jisté doby si s tím přestal. :smiley:

Jsou to šašci :face_with_hand_over_mouth: Jak Szafnauer.

2 Likes

Zjistil jsem že mi to pokřivuje úsudek.
Ale můžu klidně zase začít, jestli je se mnou nuda.

Teď zrovna jsem slyšel Szafnauera v DTS6 mluvit o tom jak od obou jezdců (Gasly a Ocon) čeká posun k lepšímu místu v poháru konstruktérů. Už to bude? :smiley: Podotýkám že byli čtvrtým týmem.

Zbytečný tým, stejně jako starý McLaren a současný Williams a Sauber.
Raději osm Redbullů, než tohle.

Okopčeno ze zeleného webu.

Nejrychlejší časy nemá nikdy smysl srovnávat nebo je brát vážně. Vloni sice byl v testech nejrychlejší Red Bull, ale třeba na třetím místě byla Alfa Romeo a Haas byl rychlejší než Aston Martin. Víme, jak to dopadlo.

1 Like

Já myslím že na nejrychlejší časy z testů nikdo příliš nekouká. Spíše si všímat delších stintů, závodních simulací, degradaci, ovladatelnost, řeč těla.

1 Like

Jinak zatím mě ale 5 díl DTS o klukách z Alpine baví asi nejvíc :thinking: Třeba že tam Gasly nějak na prasáka předjel Ocona, za což byl pak vyloučen jsem nevěděl (v šampionátu motokárách). Tam jejich konec přátelství začalo.

:smiley: Prostě ten byl skvělej, zahada že dostal padáka. :scream:

Snažím se přemýšlet pragmaticky.
McL loni taky nezačal nejlíp a nakonec skončil čtvrtý.
Letos McL s Astonem žádné velké změny na svých vozech nedělali, proto jeli v testech s osvědčenou technikou.

Jak říkám, dávám Renaultu ještě chvíli času, než vyřknu finální ortel.

Vždyť buď zdrženlivej, kéž by jsi byl i v případě Alonsa. K němu jsi nejchytřejší i rok dopředu :grin:

2 Likes

Co se týče Alonsa, tak o něm jsem napsal asi 1 000x více pravdy, než vy tři dohromady. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

:+1: To asi pokřivovalo, když si psal takové nesmysly. :grin:

2 Likes

Te tve pravdy, jako o Gaslym co? :grinning:

Kam Gasly přijde, tam 100 let tráva neroste, neda se nic dělat :person_shrugging:

2 Likes

Ferda přikyvuje :slightly_smiling_face:

1 Like