Kdyby se nechoval jako diverzant a byly za ním nějaké výsledky, tak bych mlčel. Ale potopit tovární tým na největší dno s dobrými úmysly opravdu nedokáže nikdo.
Viníka očividně máš.
Viník je očividný.
Musíš si ještě počkat. Renault nemá pořádný motor, a s tím neudělá nic ani podvodník Briatore.
Naopak je velká šance, že udělal super deal, když dal motory Renaultu k ledu, ale to se uvidí.
Jenže motor měl Renault nejslabší i v době kdy
Vettel uzmul čtyři tituly.
S Renaultem získal Flávio už tituly 2, nikdo tam nebyl úspěšnější. Jestli se ti to nelíbí tak ať jde Gasly jinam Aha, naopak, on pod Fláviem prodloužil dlouhodobě
Já se bavím o Flaviovi. Ty ho obhajuješ, ale nejsi schopný o něm řeknout jedinou zásluhu při tomhle návratu.
Není náhodou základní chyba ve zdravém úsudku?
Je, v tvé zaujatosti k Fláviovi a nezdaru Gaslyho.
Podívej za celý den jste nebyli schopní najít jediný Fláviuv záslužný čin a já jsem zaujatý?
Puff ti napsal přechod na Mercedes. Udělal toho jistě spoustu, my detaily přece neznáme Zapomínáš že než přišel Flávio tak od tam tud zdrhal kdo měl nohy.
Přechod na Mercedes není Fláviová zásluha, ale rozhodnutí továrny na které Flavio neměl vůbec žádný vliv.
A koho je to zásluha že prejdu na meďácke motory? A prachy od Argentínčanov za vozeni Colapinta to kto teda vybavil ? Aha nie flávio ale ten Briattóre.