Gasly nasypal soľ do rán Alpinu: Náročný Singapur? Na to sme boli príliš pomalí | Magazín F1 - F1online.sk

Kdyby se nechoval jako diverzant a byly za ním nějaké výsledky, tak bych mlčel. Ale potopit tovární tým na největší dno s dobrými úmysly opravdu nedokáže nikdo.

Viníka očividně máš.

Viník je očividný.

Musíš si ještě počkat. Renault nemá pořádný motor, a s tím neudělá nic ani podvodník Briatore.
Naopak je velká šance, že udělal super deal, když dal motory Renaultu k ledu, ale to se uvidí.

1 Like

Jenže motor měl Renault nejslabší i v době kdy
Vettel uzmul čtyři tituly.

S Renaultem získal Flávio už tituly 2, nikdo tam nebyl úspěšnější. Jestli se ti to nelíbí tak ať jde Gasly jinam :stuck_out_tongue_closed_eyes: Aha, naopak, on pod Fláviem prodloužil dlouhodobě :man_shrugging:

1 Like

Já se bavím o Flaviovi. Ty ho obhajuješ, ale nejsi schopný o něm řeknout jedinou zásluhu při tomhle návratu.
Není náhodou základní chyba ve zdravém úsudku?

Je, v tvé zaujatosti k Fláviovi a nezdaru Gaslyho.

1 Like

Podívej za celý den jste nebyli schopní najít jediný Fláviuv záslužný čin a já jsem zaujatý?

Puff ti napsal přechod na Mercedes. Udělal toho jistě spoustu, my detaily přece neznáme :man_shrugging: Zapomínáš že než přišel Flávio tak od tam tud zdrhal kdo měl nohy.

Přechod na Mercedes není Fláviová zásluha, ale rozhodnutí továrny na které Flavio neměl vůbec žádný vliv.

A koho je to zásluha že prejdu na meďácke motory? A prachy od Argentínčanov za vozeni Colapinta to kto teda vybavil ? Aha nie flávio ale ten Briattóre.

1 Like