Ja by som rád väčšine oponoval, a som si sto percentne istý že Flávio vie čo chce a robí to moc dobre. Už len to že škrtol motor renault a v 26 idú na medák je excelentné rozhodnutie. Na 26 r. potrebujú prekopať celí koncept auta ale s vedomím že tam už bude aj iný motor inej značky. Čiže kašlú na sezónu 25 a vylepšenia , lebo s tým motorom čo majú by dosiahli prinajlepšom 8 priečku. Takto ako posledný majú výhodu najdlhšieho času v tunely a aj body získali čiže dostanú aj dosť peňazí. Veľa do vývoju nedali a tak všetky prachy idú do vývoja nového auta. Colapintovy sponzori tiež niečo pomôžu a tak z môjho pohľadu bude rok 26 pre Alpin jeden z najúspešnejších a som si tým istý že Gasly vyhrá pár cien ak neoslabia vývoj tak pôjde na titul.
Viac verím im ako hoc ktorému inému týmu. Myslím si že o titul sa bude byť meďák s Alpinom a s McL. Potom až Aston a ostatný. Ferrari čo ma najviac mrzí asi bude priepastne v prdeli. Tož môj názor . Neviem absolútne čo Audi to môže tiež pomiešať karty ale to fakt neviem odhadnúť. Sle s Alpinom som si na sto percent istý a to len kôli Fláviovi , lebo ten vie čo robí.
Áno, jen je dobrý se k tomu starýmu přihlasit a chytnout se za nos alespoň, jinak je to takový trošku no… just saying.
Každopádně pobavilo.
Mam otazku na telo - riesis tu viac na fore kdo co napsal a kdo komu fandi, alebo sa venujes clankom ktore sa tu vypisuju od redakcie?
Kiež by, bola by to príjemná zmena. Ale zatiaľ takémuto zázraku nič nenasvedčuje
Gaslyho mají rádi rodiče, přítelkyně a Ferda.
Nejsem ty, takže se samozřejmě více věnuju článkům, ale takovéhle “skoky” zkrátka pobaví.
To mas pravdu ze nesi ja, mna nezaujima kto co pise
Já vím že tě to nezajímá, ale jen z jedné strany.
Jen článkům od redakce. Odpovídám za něj neb jsme stejně stejná osoba.
Mna obecne osobna rovina nejak neinteresuje, psobne sa tu snad poznate len vy traja alonsovci a puff
vadi mi ked sa tu riesi oftoppic napr saladin a jeho politicke fantasmagorie, ale kedze nesom admin tak s tym nespravim nic 🫡
To je vasa vec
Ale tohle neni osobní rovina. Jen poukazuju na názorový veletoč v diskuzi. Pitváš to dále jen ty.
Zaujimas ma ty, michal
Chápu, já jsem přirozeně oblíbený
Si moj sampion!
Jenže já se neptal proč něco udělat nešlo, ale co Flavio pro nějaké zlepšení sám udělal a nedostal jsem ani jeden příklad kterým by se Flavio mohl pochlubit.
Prostě je zbytečný darmožrout kterého měli vypráskat ještě dříve, než začali přemýšlet nad jeho najmutím.
Osobně si myslím, že Flavio je škodná kterou do Renaultu nasadili jen proto, aby snížil hodnotu týmu tak, aby byl prodejnější.
Co Flávio udělal? Najal Colapinta který začíná jezdit lépe než Gasly
Jako co já mám vědět co tam konkrétně všechno dělá, ale že ví co je potřeba, nepochybuji. Jestli je tam nasazený aby vše připravil na prodej, nevím. Proč ale teda Gasly podepisoval dlouhodobou smlouvu, to taky teda nevím.
Za Flaviem nejsou vidět žádné výsledky. Ale vůbec žádné. Jinými slovy ani jeden kladný výsledek, pouze destrukce týmu.
A Ukazovat prsty na Gaslyho je trochu krátkozraké. S odstaveným vozem vedle tratě by ho předjel i Alonso.
Jen jestli ukazovat na Flávia je tak bystrozraké