Galavečer F1 75 a predstavenie lakovaní prinesie aj Voyo | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 17:12

Azda najočakávanejší deň predsezónneho obdobia sa blíži. Už v utorok 18. februára nás čaká veľkolepé predstavenie lakovaní blížiaceho sa ročníka, v súvislosti s ktorým máme pre fanúšikov zo Slovenska skvelé správy: Podujatie, ktoré vzniklo pri príležitosti 75. výročia Formuly 1, bude možné sledovať aj s nám známou dvojicou komentátorov prostredníctvom služby Voyo.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/186926/galavecer-f1-75-a-predstavenie-lakovani-prinesie-aj-voyo

Ďakujeme za definíciu. Tak to znamená, že tento článok nenapĺňa známky sponzorovaného článku :slight_smile:

2 Likes

Ale napĺňa, tá definícia sedí na Vašu reklamu na Voyo jak r.i.ť. na šerbel…
Ja sa ňou však nenechám ovplyvniť, Voyo ma nezaujíma…

1 Like

toto je presne nativny clanok (nie Pr clanok, to by bol cisty sales bez redakcnych vstupov), neni o com a ano, spolupraca mala byt oznacena podla IAB standardov.

Na teba zase sedí táto definícia

3 Likes

Nie je ziadny hnidopich. Ma pravdu. Propaguje sa tu Voyo a tento clanok urcite nebol nezistny. Inak by napisali, ze sa to da sledovat aj na YouTube:

How can I watch F1 75 Live?

Fans unable to be there in person – with incredible demand seeing tickets for the show rapidly sell out – will still get to be a part of the immersive event as Formula 1 broadcasters from around the globe have confirmed they will televise the event live. It will also be streamed for free on F1’s social media channels, including YouTube.

Ale tam je napsáno, že se to dá sledovat i na Nově, tak v čem je problém. Však si to i tak každý najde, bude-li mít zájem.

1 Like

A uz ma niekto nejake info, kde sa to bude dat pozriet bezplatne ??? Kde sa objavi nejaky link na youtub napr. ??? Je to niekde na nete oznamene ??? Dakujem vopred za info :smiley:

Bude to ofiko na F1 kanály v ten deň

https://www.youtube.com/live/Mw1r6DwYy-g?si=FKdZ9fkshwFmFeqB

1 Like

Kubala na svojej stránke napíše, že jeho kamoši z Eisking tímu Karolína a Pavel to budú restreamovať. S čím máte problém?

Dal sem slovenské-české možnosti. Ak by napísal, že to bude na nejakom Youtube, tak to by sa patrilo napísať aj všetky ostatné možnosti z celého sveta aby bol férový. Alebo ťa Youtube platí, za to že ich propaguješ? Nepáči sa ti keď uviedol Markízu a Novu. Ale keby uviedol Youtube, bolo by to v poriadku? To by sem nabehol niekto iný, že prečo Youtube a prečo nie napríklad Twitch. Veď ty si len subjektívne vyberáš, čo je podľa teba dobré a čo nie.

1 Like

Si nejaky citlivy, mas aj ty proviziu od CME group?

Samozrejme, ze mal spomenut aj moznost, kde sa to da sledovat zadarmo, pretoze moznosti na Nove a Voyo su platene a stoja ovela viac, ako napr. predplatne F1TV, to len tak mimochodom. Cize preto sa musia propagovat takymito sposobmi, aby si to vobec niekto kupil (uz si zabudol, ako bola F1 predtym v pohode dostupna pre siroke publikum na SK/CZ, az kym ju tito darmozraci nedali na novy kanal Novy, ktory skoro nikto nema v ponuke?). Ale ked ta bavi za to platit a pozerat rozne Farmy a podobne, tak kludne :slight_smile:

Zase tú produkciu čo robia a tie práva musí niekto zaplatiť. Eurošport iba proste mal štúdio a premietal zábery poskytnuté F1 LM produkciou. Nova tam dala pridanú hodnotu. Síce mňa to nezaujíma, lebo preferujem angličtinu a nemusím Eiseleho, ale kto nevie anglicky, tak musí oceniť pridanú hodnotu Novy.

3 Likes

Loni se Nova moc ulakotila a myslela si, že k sobě přetáhne hodně nových zákazníků a pohořela. Letos možná dostane rozum a přeprodá práva na F1 i jiným operátorům.
Nechám se překvapit, ale i tak si F1 TV ponechám.

1 Like

Ti velcí, Vodafone a T-Mobile, už práva mají, i když to chvíli trvalo (tuším do třetího závodu). My máme doma Vodafone a jenom nám oznámili, že v rámci sportovního balíčku bude i F1 (během roku nám tiše zdražil asi o 80 korun, ale čert to vem :slight_smile: ). Ale určitě to něco stálo a lokální poskytovatelé na to asi mít nebudou. F1TV je jistota, to je jasné.
Ale mně šlo spíš o to, že my tady máme na naše debaty hodně slušnou platformu zadarmo, takže nevidím důvod nějak posuzovat, jestli a co platí majitel webu a jestli a co z toho případně může mít. Což byla původní výtka, že je tohle skrytá reklama a určitě to nebylo zadarmo. Takže i kdyby, za mě klidně :woman_shrugging:.

2 Likes

Ja si napr otvaram clanky cez forum priamo a ziadne reklamy nikdy nevidim

1 Like

Já taky ne, asi to má někdo jinak - nevím.

Já mám třeba PODA a ta má 120 000 domácností. Jestli je to pouze lokální záležitost posoudit neumím, ale podmínky včetně optiky má nejvýhodnější.

Co se týče tohoto fóra, tak to hraje jednoznačně absolutní prim. :+1: :+1: :+1:

1 Like

pre neprihlasenych je tu plno reklam:
image
a z nejakeho dovodu to maju v azbuke.

2 Likes