Aha… Tak nad tím radši nebudu přemýšlet !
Já za tu azbuku nemůžu.
5 kolona v akci
Ty si nejaký citlivý spolu aj s Callabriou. Článok sa vymyká vašim predstavám a preto že ste nespokojní tu píšete nezmysly. Mne takéto veci nerozhodia, že je v článku Markíza a Nova. Ja nie som citlivý na takéto prkotiny.
Kto chce, nech si to zaplatí. Kto nechce, nech neplatí. Kto to chce, ale nechce platiť, nech tu veselo trapoší ďalej. Ja som si to nekúpil.
Youtube premium tiež nie je zadarmo. Ak myslíš Youtube bez premium, tam na teba zase vyskočia reklamy. Čo budeš robiť, keď na teba vyskočí reklama na Markízu? Budeš sa sťažovať Youtube, že ti dávajú zlé reklamy? Alebo keď to je reklama od Youtube tak je to OK?
Cieľom podniku (F1sk a Eisking) je vytvárať zisk. To je úplne všeobecná definícia ktorú nájdeš všade. Teda robia vo svojom podnikaní to, čo im ten zisk prinesie.
Veľa vecí bolo kedysi zadarmo. Aj pitná voda bola kedysi zadarmo. Ale sa s ňou plýtvalo, tak už sa za ňu platí. To je aké uvažovanie, že kedysi bola zadarmo tak navždy zadarmo? To snáď nemyslíš vážne.
Robia to pre Slovákov a Čechov. Ja s angličtinou a nemčinou nemám problém. Ale je veľa ľudí, ktorí ocenia že môžu rozumieť komentáru. Takí by z oficiálneho komentáru rozumeli iba “Ferrari” a nič viac.
Zatrpknutý dubák a len prskať na všetky strany.
Záver veci: Všetko je v poriadku.
zeby ruske botnety aktivne na slovenskych strankach, specialne forach? google adsense moze automaticky nastavit lokalizaciu podla vacsinoveho navstevnika.
jaka debata sa tu nakoniec rozbehla o platenych clankoch, to je fajn. tu teraz ale nejde o to, ze by ludia boli proti dobrym nativom, to urcite nie - pozrite napr refresher, tam maju nativy vacsinou vysoku uroven - popripade clanky v spolupraci s tibormodel, sak to su vystavne klenoty na citanie, len skratka musia byt oznacene, aby citatel vedel, ze su za tym peniaze (alebo, bezna prax z inych redakcii - listky do kina, predplatne nejakej sluzby zadarmiko, flaska vinka pre redaktora a pod.) a ze nazor redaktora moze byt tym padom, pokojne aj nechtiac ovplyvneny.
napr. na instagrame je momentalne asi 25 % postov platenych spoluprac, v drvivej vacsine neoznacenych. a clovek by asi aj rad vedel, ci ten objektivny test kozmetiky od super influencerky nesponzorovala ta vitazna kozmetika. thats it.
a ak by sa z redakcie ozvali, ze za to peniaze nedostali, tak je to chyba obchodneho oddelenia voyo a novasport by teda s f1online.sk mali mat dlhodobu spolupracu a bol by to urcite winwin.
Možná program na tyhle stránky vymysleli ruští ajťáci.
Pouze se domnívám.
navyse reklamy su zobrazovane cez google adsense.
Všechno tohle je pro mě španělská vesnice. A ani tam jsem nebyl.
to je platforma na ktorej bezi toto forum. Mne sa zda, ze ked zacinali tak som it posielal na to link. Neviem ci to teda vybrali koli tomu, ale v kazdom pripade to pochadza od discourse.
Refresher a vysoka uroven je solidny oxymoron
Bohužel v počítačích ani v programování se opravdu nevyznám. V tomto případě se mnou ztrácíš čas.
Ja mám na PC v Opere zapnuté blokovanie reklám a žiadne reklamy mi nevyskakujú (myslím vôbec žiadne). Nemôže byť to, že ti vyskočila reklama v azbuke spôsobené tým, že máš zapnuté VPN a Tvoju polohu stránka detekuje v nejakej inej krajine s azbukou?
A ešte jedna vec. Ja si vždy po načítaní stránky F1online povypínam všetky predvoľby spracovania údajov a reklám, čiže asi aj preto mi neukazuje žiadne reklamy.
Já nic nevypínám a reklamy taky nemám. Možná mě AI vyhodnotila z obchodního hlediska jako bezcennou…
Možno to záleží aj od prehliadača. Na mobile mám Google Chrome a tam mi tuším nejaké reklamy na stránke F1online ukazovalo.
AI Ťa pravdepodobne z ľudského hľadiska vyhodnotila ako kráľovnú tohto fóra s maximálnym nadhľadom, tak Ťa nechce zaťažovať reklamami s nepotrebnými vecami.
nemam VPN. ja pouzivam toto
https://pi-hole.net/ aj adblocker na firefox.
o to nejde reklamy su zalokovane, ale zostava tam prazdny kontainer a placeholder РЕКЛАМА
zrejme to maju len neprihlaseni uzivatelia. otvor si odkaz v novom prehliadaci ako neprihlaseny a daj report.
Je to od Tebe hezké, ale obávám se, že pravdu bude mít spíš @helmutko . Radši to nebudu zkoušet a odhlašovat se, asi už si nepamatuju heslo…
Mne žiadny prázdny kontajner s azbukou nezobrazuje.
Aký odkaz si mám otvoriť?
V novom prehliadači myslíš v inom prehliadači ako používam alebo v čistom prehliadači s práve kompletne vymazanou históriou, cookies atď?
Ferda nám povie, kde je pravda.
Na mě žádné reklamy taky nevyskakují, ale rusky napsanou reklamu si vzpomínám, takže je tam nachystaná pro nepřihlášené. Ad Block mám i v mobilu, takže OK.