Formula 1 sa v Česku a na Slovensku bude vysielať na novej stanici Nova Sport 5 | Magazín F1 - F1online.sk

viac sa oplati kupit balicek kde budem mat nova sport 5 6

1 Like

Pokiaľ si zarytý fanúšik F1, tak F1TV máš omnoho viac než len závody a celý víkend.

ale horsiu kvalitu obrazu

Kolik stojí takovej balíček… resp. cenové navýšení/rozdíl?

neviem ale 40eur to urcite nebude

sekol som sa :smiley: ked sa to tak vezme tak rocne je to drahsie ako f1tv, ale ked si vezmem ze tam mam aj kopu inych kanalov a v lepsej kvalite tak sa to urcite oplati viac

1 Like

Jo… pokud si platíš normálně třeba 20e za TV a s NovaSport to bude třeba 25e, tak v pohodičce.
Já jen, aby si někdo nezřizoval nějakou předraženou TV jen kvůli formulím. :smiley:

Jestli se Nova skutečně rozhodne vysílat F1 na kanálech, které nejsou pro mnoho fanoušků dostupné, tak nám Fandům F1 zbydou pouze dvě možnosti. Vlastně je jich více.[poll type=regular results=always public=true chartType=bar]

• Ke Sportu 5+6 mám přístup
  • Mám O2 a kanály s F1 si rád přikoupím
  • Signál TV mám od jiného distributora, ale kvůli F1 přejdu k O2
  • Kvůli F1 k O2 přecházet nebudu
  • Kašlu na O2. Raději si najdu nějaký link na internetu
    [/poll][poll name=poll2 type=regular results=always public=true chartType=bar]
    [/poll]

Ajtaci, co :grin: 1515

5 Likes

Běda jestli se mi ten zmetek dostane pod lopatu. :rofl:

2 Likes

Rozbila se ti anketa. :smiley:

Tak já ti odpovím slovně.
Mám o2tv. o2tv zlatá, takže tam Nova Sport 5,6. Nebo teda počítám, že by to tam měla být.
Ale já na celou televizi se.u.
A určitě se budu dívat jako vždy na f1tv.
Je to lepší, přehlednější, edukativnější s livetimingema atd… a vše na pár kliků. :slight_smile: :smiley:

2 Likes

Jestli se Nova skutečně rozhodne vysílat F1 na kanálech, které nejsou pro mnoho fanoušků dostupné, tak nám Fandům F1 zbydou pouze dvě možnosti. Vlastně je jich více

0 účastníci

lenze oni este rokuju s inymi distributormi

Teď mě mrzí, že jsem do hlasování F1 TV nevložil.
Nesmírně se kaju a hrbím hřbet. Promiň. :wink:

1 Like

kludne mozes urobit novu anketu, aspon vies ake je to byt ajtak

Vím že jednají. Otázkou jaké si dají požadavky a jestli ostatní distřibutoři záměrně nenechají O2 ve štychu.

Fakt nečakané. Bodaj by sa im na tú novú stanicu všetci z vysoka vysrali.
F1TV to istí, navyše eisele a kral sa komentátorom na f1tv nepriblížia ani keby im bežali naproti.

2 Likes

Nedělej mi chutě. Ještě před pěti léty jsem kouřil a ještě dnes nasávám do nozder vzduch i když vidím z auta kuřáka dvacet metrů od sebe.

Doufám, že to tak dopadne.

1 Like