Ford si na rozdiel od Audi nedáva päťročné plány: Chceme vyhrať, nech to stojí čokoľvek | Magazín F1 - F1online.sk

Perez lhar a Marko hodny dedecek, dal bych si majzla.

1 Like

mas to cele dopletene. Newey je konstrukter a Alonso pretekar. Ten bojoval proti Vettelovi.

tak veru. nakupil detom nanuky a mladym pilotom vyvolava, ze co a ako by im v kariere pomohol. Gaslymu to vadilo pretoze rano chrapal a to sa v top time nenosi.

Stačilo napsat že mu nevěříš, bohužel tohle není o tom co si myslí. Bud lže nebo mluví pravdu, popisoval konkrétní věci. Chápu že ti to nevoní, ale takhle vypadaly všechny dvojky v RB. Tam je to prostě extrém. Ani slepej by to nemohl ignorovat.

1 Like

Lež je vědomé, či úmyslné tvrzení, které neodpovídá skutečnosti. To asi nebude Checův případ, minimálně ho z toho nepodezřívám. Spíš bych řekl, že je to emocionálně zabarvené tvrzení, které koriguje pravdu ve prospěch psychického zdraví autora výroku. :wink:

Aha. Nejlepší tedy bude, když nám to po Perezovi příště upravíš aby ti to sedělo do tvého fanatik narativu. :100:

2 Likes

Naproti, ale vyhadzovu :smiley: Uz o tu bolo niekolko krat, ze problem nebol v psychike dvojky, ci neporozumeniu monopostu, tak ako Ver. Bolo to v rozdielnych monopostoch.
A ty tu ides davat jednu vetu od Marka, ze Checo rozumie monopostu viac, ako Ver ? :smiley:
To bolo po ktorej JEDNEJ VC za tie roky ? Ved Pereza tam rasisticky osocoval a jemu sa islo oproti ?
Sa pozri, ako jazdil pred vstupom do RB.
Pozri sa, ako jazdil Cunoda v beckovom time pred prestupom do Acka.
Nikto sa nedokazal priblizit k podiu a ty tu pises o neporozumeni monopostu s ktorym ziskal Verstapen 4roky po sebe titul ? TO nemozes mysliet vazne…

2 Likes

Ten volil hradniho komouse to je jasny, to tady budeme mit celej dalsi rok :sweat_smile:

Díky. Doufám, že si to @Admin přečte . Pokud ano a zařídí se dle tvé rady, rád to pro něho udělám. Tvou důvěru, ve mě kladenou, nezklamu. :handshake:

P.S. dovolil jsem si vynechat tu část o fanatismu. Obávám se, že tímto označením, vztahujícímu se ke mně, jsi hrubě porušil pravdu.

1 Like

Ano to jsi porušil tiMure a opakovaně

2 Likes