Perez lhar a Marko hodny dedecek, dal bych si majzla.
mas to cele dopletene. Newey je konstrukter a Alonso pretekar. Ten bojoval proti Vettelovi.
tak veru. nakupil detom nanuky a mladym pilotom vyvolava, ze co a ako by im v kariere pomohol. Gaslymu to vadilo pretoze rano chrapal a to sa v top time nenosi.
Stačilo napsat že mu nevěříš, bohužel tohle není o tom co si myslí. Bud lže nebo mluví pravdu, popisoval konkrétní věci. Chápu že ti to nevoní, ale takhle vypadaly všechny dvojky v RB. Tam je to prostě extrém. Ani slepej by to nemohl ignorovat.
Lež je vědomé, či úmyslné tvrzení, které neodpovídá skutečnosti. To asi nebude Checův případ, minimálně ho z toho nepodezřívám. Spíš bych řekl, že je to emocionálně zabarvené tvrzení, které koriguje pravdu ve prospěch psychického zdraví autora výroku. 
Aha. Nejlepší tedy bude, když nám to po Perezovi příště upravíš aby ti to sedělo do tvého fanatik narativu. 
Naproti, ale vyhadzovu
Uz o tu bolo niekolko krat, ze problem nebol v psychike dvojky, ci neporozumeniu monopostu, tak ako Ver. Bolo to v rozdielnych monopostoch.
A ty tu ides davat jednu vetu od Marka, ze Checo rozumie monopostu viac, ako Ver ? 
To bolo po ktorej JEDNEJ VC za tie roky ? Ved Pereza tam rasisticky osocoval a jemu sa islo oproti ?
Sa pozri, ako jazdil pred vstupom do RB.
Pozri sa, ako jazdil Cunoda v beckovom time pred prestupom do Acka.
Nikto sa nedokazal priblizit k podiu a ty tu pises o neporozumeni monopostu s ktorym ziskal Verstapen 4roky po sebe titul ? TO nemozes mysliet vazne…
Ten volil hradniho komouse to je jasny, to tady budeme mit celej dalsi rok 
Díky. Doufám, že si to @Admin přečte . Pokud ano a zařídí se dle tvé rady, rád to pro něho udělám. Tvou důvěru, ve mě kladenou, nezklamu. 
P.S. dovolil jsem si vynechat tu část o fanatismu. Obávám se, že tímto označením, vztahujícímu se ke mně, jsi hrubě porušil pravdu.
Ano to jsi porušil tiMure a opakovaně