Ford si na rozdiel od Audi nedáva päťročné plány: Chceme vyhrať, nech to stojí čokoľvek | Magazín F1 - F1online.sk

Třeba existuje ještě lepší zdroj než přímý protagonista. Nikdy nevíš.

2 Likes

jj, zlatá muška možná. :smiley:

2 Likes

Helmut Marko a Red Bull oficiálně několikrát zmínili, že rozdíly jsou v pilotovi a jeho schopnostech a ne v jiném materiálu. Myslím, že i Helmut byl v Red Bullu a má rozhodně menší důvody přikrášlovat, než Checo, u kterého se to dá očekávat a i chápat.

https://www.f1oversteer.com/news/helmut-marko-issues-brutal-response-to-sergio-perez-after-he-lamented-max-verstappen-upgrade-advantage/?utm_source=chatgpt.com

Helmut, aha, jako vtip dobrý. :+1:

2 Likes

Proč je Helmut vtip a Checo pro tebe relevantní zdroj?

Checo o sobě tvrdí, že byl lepší než říkají jeho výsledky. Helmut nebyl zaměstnanec Maxe ani Checa. Rozhodně jemu věřím v hodnocení schopností pilota víc, než tomu pilotovi, který mluví o sobě.

2 Likes

Takže to co popisoval Perez je pro tebe lež? Něco byly dost konkrétní věci. Gasly taky říkal že by mohl hodiny vyprávět.
Za mě byl Helmut nejtoxičtější dědek v F1.

4 Likes

Ty ho nemas rad, pretoze keby mal razanciu ako Stella tak by snad Alonso vo Ferrari nejaky titul zlepil. Helmut mal ale jasno, kto titul donesie a podla toho to tam zariadil.

Ferrari nemělo Neweyho a Alonso bojoval proti Neweymu. Bohužel to bylo nad jeho síly. Se Stellou to nemá nic společnýho.

2 Likes

Audi je okruhova velmoc, uspech je povinnost.

Ano za mě také.

Vy (myslím tím Honzu a tebe) jste hrozně posedlí slovem lež. Já vůbec nerozporuju, že Checo to tak vidí a věří tomu. To z toho ale automaticky nedělá pravdivý výrok.

Mimochodem, po Baku 23 se Helmut vyjádřil, že Checo chápe auto lépe než Max. A jak na to Max reagoval? Vyhrál co mohl. Checo prostě tak silný psychicky nebyl. A ano, to jak do něj Helmut tepal, bylo pro mě za hranu a několikrát jsem to i psal.

Také za nejlepšího šéfa v F1 co se týče managementu pilotů považuji Tota. To ale nic nemění na tom, že za relevantnější zdroj v této věci považuji Helmuta.

Ale například když hodnotí Helmut Gaslyho, tak mu nevěřím, protože tam je jednoznačná osobní animozita. Ale Checo tam byl extra dlouho a šlo se mu maximálně naproti.

3 Likes

Perez lhar a Marko hodny dedecek, dal bych si majzla.

1 Like

mas to cele dopletene. Newey je konstrukter a Alonso pretekar. Ten bojoval proti Vettelovi.

tak veru. nakupil detom nanuky a mladym pilotom vyvolava, ze co a ako by im v kariere pomohol. Gaslymu to vadilo pretoze rano chrapal a to sa v top time nenosi.

Stačilo napsat že mu nevěříš, bohužel tohle není o tom co si myslí. Bud lže nebo mluví pravdu, popisoval konkrétní věci. Chápu že ti to nevoní, ale takhle vypadaly všechny dvojky v RB. Tam je to prostě extrém. Ani slepej by to nemohl ignorovat.

1 Like

Lež je vědomé, či úmyslné tvrzení, které neodpovídá skutečnosti. To asi nebude Checův případ, minimálně ho z toho nepodezřívám. Spíš bych řekl, že je to emocionálně zabarvené tvrzení, které koriguje pravdu ve prospěch psychického zdraví autora výroku. :wink:

Aha. Nejlepší tedy bude, když nám to po Perezovi příště upravíš aby ti to sedělo do tvého fanatik narativu. :100:

2 Likes

Naproti, ale vyhadzovu :smiley: Uz o tu bolo niekolko krat, ze problem nebol v psychike dvojky, ci neporozumeniu monopostu, tak ako Ver. Bolo to v rozdielnych monopostoch.
A ty tu ides davat jednu vetu od Marka, ze Checo rozumie monopostu viac, ako Ver ? :smiley:
To bolo po ktorej JEDNEJ VC za tie roky ? Ved Pereza tam rasisticky osocoval a jemu sa islo oproti ?
Sa pozri, ako jazdil pred vstupom do RB.
Pozri sa, ako jazdil Cunoda v beckovom time pred prestupom do Acka.
Nikto sa nedokazal priblizit k podiu a ty tu pises o neporozumeni monopostu s ktorym ziskal Verstapen 4roky po sebe titul ? TO nemozes mysliet vazne…

2 Likes

Ten volil hradniho komouse to je jasny, to tady budeme mit celej dalsi rok :sweat_smile:

Díky. Doufám, že si to @Admin přečte . Pokud ano a zařídí se dle tvé rady, rád to pro něho udělám. Tvou důvěru, ve mě kladenou, nezklamu. :handshake:

P.S. dovolil jsem si vynechat tu část o fanatismu. Obávám se, že tímto označením, vztahujícímu se ke mně, jsi hrubě porušil pravdu.

1 Like

Ano to jsi porušil tiMure a opakovaně

2 Likes