Flavio Briatore je späť! Bývalý šéf Renaultu sa vrátil do svojho starého tímu | Magazín F1 - F1online.sk

Zákulisné informácie sa opäť ukázali ako pravdivé. Alpine v piatok ráno potvrdil návrat svojho bývalého šéfa tímu a jednu z najkontroverznejších postáv v histórii Formuly 1 Flavia Briatoreho. V tíme bude pôsobiť na pozícii poradcu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/158894/flavio-briatore-je-spat-byvaly-sef-renaultu-sa-vratil-do-svojho-stareho-timu

Vítej zpátky Táto! :blue_heart:

Největší podvodník v historii F1. :face_vomiting:
F1 by se měla stydět. :-1::-1:

4 Likes

ostanym novacikovskym akademiam zacne riadne lepit.
v tom je flavio legenda, vytiahol schumiho aj alonsa

2 Likes

ja to najatie chapem. Meo potreboval nejakeho slizaka, co ma telefonne cisla na vsetkych vyznamnejsich ludi v padoku. Tolko k dozivotnemu zakazu…

1 Like

Tomuto moze tlieskat len uplny bezcharakter a krivak, rovnaky ako sam Flavio. :slight_smile:

Takže tomu tleskáš i tvyma půlkama co?

Zlatá éra královny motorsportu 🫡

1 Like

Takze tolko k teme , dozivotny zakaz .

Pre tych, co chodia len diskutovat bez precitania clanku…

Po preskúmaní Veľkej ceny Singapuru 2008 mu bol udelený doživotný zákaz činnosti v kráľovnej motoršportu, no v roku 2010 bol tento zákaz zrušený.

Cim samozrejme neobhajujem, ze je to spravne. Podla mna tam nema co robit.

Flavio je tvoj oblubeny manazer, nie moj.

A ked chces, mozem tebe tlesknut taku otcovsku (ktora ti zjavne chybala pocas dospievania) ked sa niekedy stretneme niekde na VC nazivo. Tam asi nebudes taky hrdina ako online. Tam budu oci do zeme a nenapadny odchod do bezpecia online svetu. :smiley:

2 Likes

Zrusit niekomu dozivotny zakaz po dvoch rokoch, navyse bez toho, aby boli nejake nove skutocnosti na obhajobu odsudeneho, ktore by ho ocistili, je iny vysmech fairplay. :clown_face:

V poslední době jsou ty Honzíkovi rádoby “stěry” hodně chabé, už je to takové slabé hafkání, vyšel nám z formy chlapec

4 Likes

To je pattern tehle levicovejch lib(re)tardu. Jeden vedle druhyho na stejny brdo. Online svet je jejich revirem, jejich tempo je vrazdeny, pod kazdej prispevek nasrat co nejvic hoven.
Rozpoznas je akorat barevnejma vlasama (:

1 Like

Čo bolo to bolo, buďme rádi, že je to za nama a těšme se z přínosu Flávia k našemu sportu :+1:

1 Like

na moralku tazsie rozhodnutie, ale pre vykon timu urcite spravne. asi po dlhom case prve, ktore im pomoze.

Veru tak, slabne. Uz ani pocet jeho komentarov nie je to co byval, ked som tu ja nebol par tyzdnov, @Hedgehog ho ma na haku, atd. a on chudak musi furt hladat novych nepriatelov.

@rAstor vystihol si to uplne presne. Ale ked pride reality-check v offline svete, tak zabudnu na vsetky svoje myslienky a nazory, ktore radi prezentuju online. :smiley:

2 Likes

I am a happy fan!
Fandime Alovi, Hamovi a Alpine.

2 Likes

I am auch so happy, ale Hamilton?
Na toho sme kdysi přece bučeli :thinking: