Jo. Pred 10+ rokmi by som to nepovedal.
Ja s nim nemam problem. A chcem zazit prepisovanie rekordov, cize 8 titul vo Ferrari by bolo pekne pre vsetky strany.
Mne sa paci aj tym, ze v jeho radiu nikdy nepocujeme pipanie. Poculi ste ho uz niekedy nahnevaneho? To ako zvladol AbuDhabi 2021, nikto by tak nezareagoval z pola.
neposerte sa moralizatori, to co prevdviedol napr Toto minuly rok v Miami - vysmech fanusikom (zrusenie treningov fakticky bez nahrady) a aj Ferrari za ten poklop (poskodenie), je este vacsia podlost ako vyvolat raz safety car (a kto vie ci tam neboli tlaky aj od automobilky…)
Přesnět, moja řeč.
Hoď kamenem, kdož jsi bez viny.
Podľa tých siláckych rečí je jasné, kto je tu len internet hero irl si buď suchý 30 kilový poshuk, ktorého zlomí v páse jemný vánok alebo čo sa nevie ani hýbať daj si prášky, lebo ti praskne žilka
mal, uz 15 rokov je mimo a za ten cas sa f1 vyrazne zmenila
To bude tím, že je to fórum o F1, ne o léčení mentálních issues, ještě vám to nedošlo? Ale tak máte na tom založenou celou vasi existenci tady
To je klasika, borec mimo realitu, co si nedokáže řešit problémy v životě, tak chodí vyhrožovat do online fóra
Tak esteze tu riesis striktne len F1
Rad ta tu vidim
co je to levicovy lib(re)tard ?
Tak ještě, že to vyčítáš všem stejně
Nic medzi nemozem byt?
Tych 30 kil si skoro trafil tretinu, takze co som, suchy alebo prasa, povedz ty.
A to si odporuje? Ci si len mal nutkanie zverejnit to?
Podvodník, zostane vždy podvodníkom.
To pise ten pravy
Výborne, Alpine týmto naberá v zákulisí na vážnosti. Krok, ktorý mohli spraviť skôr
No zase pozor, lebo Ham sa v tých vysielačkách akurát dobre strápnil. Monako je najlepší príklad. V 2019 či kedy sa zasekol za Gaslym a už vyplakával a kritizoval tím. Max teraz v Monaku sa zasekol rovnako za Russellom a len ironická poznámka, žiadne nadávky a už vôbec nie tímu.