FIA zakazuje jazdcom „politické vyhlásenia“ bez predchádzajúceho povolenia | Magazín F1 - F1online.sk

Ja netvrdim, ze sa nesmu pohybovat po verejnosti, ani proti nim nic nemam. Nikde nepisem, ze by mi prekazali. Ze je to proti prirode je uplne jednoduchy fakt, ktory nijak nezmenis. Neviem co je na tom normalne vsade do kazdeho filmu tlacit homosexualitu stoj co stoj. Kludne si napis ze som homofobny, ale opakujem, homosexualita mi nevadi, vadi mi ta propagacia

Naozaj by ma zaujimalo, kde zijes, pretoze ja viem filmy, kde by homosexualita hrala nejaku vyznamnu ulohu, spocitat na prstoch jednej ruky a jedine, co sa vsade propaguje, je minimalne u nas na Slovensku ,tradicna rodina", ktorej ma plne usta este aj niekto ako Boris Kollar.

A ze je to proti prirode nie je ziadny fakt, ale ocividny nezmysel. Ta priroda, ktorou sa ohanas, su v skutocnosti tvoje moralne hodnoty.

1 Like

ale rozvin to, ze co konkretne je na tom proti prirode?

4 Likes

Mam take tusenie, ze to bude az komicke odovodnenie.

si asi moc dokumentov o prirode nevidel alebo si nebodaj cital len bibliu?

4 Likes

To nie je propagácia to je snaha o to aby mali len také práva ako všetci ostatní.

A ak nie je homosexulita podložená prírodou tak potom čo homosexualita zvierat ? Tiež si to vybrali lebo je to trend ?

Naštuduj si niečo okolo toho, aby bola väčšina populácie sa schopná rozmnožovať z toho dôvodu sa z času na čas narodí homosexuálny jedinec.

3 Likes

Moc se do toho nechci pouštět, ale jaká práva nemají jako všichni ostatní?

začnime tým že nemajú právo na sobáš, nemajú právo dediť po partnerovi, brať si spolu hypotéky, náhľad do lekárskych dokumentov partnera a tak ďalej…

Okrem toho sú politikmi zneužívaní ako komunita na robenie si politickej kampane.

4 Likes

Ked pises, ze je to proti prirode, tak to proti nim mas dost vela.
A ak mas za ciel, zit v sulade “s prirodou”, tak ti rad pripomeniem, ze v prirode zvierata nemaju problem vyvalat sa vo vlastnych exkrementoch. Takze ti v tom zelam vela stastia.
Neviem ako je v sulade s prirodou umely konstrukt “tradicnej” rodiny…

Som netusil ze budem na F1 online citat takuto diskusiu…

Samozřejmě máš pravdu, ale politika je součástí každého člověka a týká se i sportovců. Dokonce i když Vettel sbíral na tribuně odpadky, tak se jednalo o politiku a myslím, že o prospěšnou politiku.
Něco jiného je když se někdo snaží hájit kriminálníka a vlastně nacionalistickým způsobem nutit ostatní aby se nuceně přidali k davu. Taky prosazování kyselin v automobilismu je politika a ještě k tomu neekologická a lživá propaganda.

Jak chce FIA určit co jezdci říci můžou a kdy držet hubsta.
Jen ať si zkusí FIA nahlas prohlásit co všechno jezdci nesní říkat a uvidíš to peklo jaké nastane. Už jen tímto zákazem si FIA sbírá na pořadný humbuk.

Zveřejňovat co jim bylo zakázáno zveřejňovat bude mít ještě větší dopad :wink: Hlavně ať si to protlačujou v jiné než hlavní sportovní vysílací časy F1.

Taky se mi nelíbilo když jezdci před závodem poklekávali. Ale taky se mi nelíbí, že za Bianchiho se držela jen minuta ticha, ale grázla hájili jezdci snad rok. Proto chápu i stanovisko FIA.

Konecne. Takyto zakaz je aj v inych sportoch ako futbal a podobne. A nebyt Lewisa a par dalsich, mozno by tu nemusel byt, lebo do F1 sa politika masovo zacala tahat az s propagaciou BLM a podobnych sr@ciek.

Však je to privatna organizacia a podobne ako zakázali tobacco reklamu, zakazuju čo im nepasuje.
Je zaujímavé že to vadi najväčším hypocratom ktori tlieskali fia keď zakazovala vstup nezaockovanym.

A prosim aký antiarabsky sentimental tu panuje keď sa nezhoduje ideologia. To je ako “keby” bmw mercedes a ine… si do profilu daju duhovu vlajocku všade, teda okrem oficialnych strankach na blizkom vychode

McLaren má duhové kola.

1 Like

lol to seriózne porovnávaš zákaz neočkovaných ktorí predstavujú riziko pre ostatných so zakazovaním poukazovania na ľudské právo? To musíš byť extrémne vygumovaný.

FIA ukázala pravú tvár že komu slúži a od koho má peniaze. Keď odišisiel Vettel tak dúfam že Hamilton sa nevzdá a bude na tieto problémy poukazivať aj naďalej.

Hahaha ako presne vakcína pomáha prevencii prenosu?

A nie to nebol moj argument, to si si nanho len došiel sam aby si ma mohol uraziť. Ked si fia ako privatna organizácia môže rozhodnúť o bane na zaklade personálneho zdtavotneho rozhodnutia prečo by nemohla zakázať šíriť politické aktivity? To len zadubenec nepochopí.

FIA ukázala že prevadzkuju business a sko globalny šport sa chcú venovať sportu a nie politike. Len fašisti chcú aby vsetci mali rovnaký nazor.

2 Likes

To mě napadlo hned, že čekali, až Vettel odejde. Málo platné, Hamilton je tím oslabený, těžko říct, kdo se k němu dostatečně hlasitě přidá. Přitom si podle mě teď už lidi těch předstartovních aktivit ani tolik nevšímají, v televizi to není a na okruhu si spíš většina lidí chce ještě narychlo zařídit jídlo, pití, WC a tak, než se začne. Aspoň doufám, že se to netýká i toho, co má kdo za triko nebo na hlavě. Každopádně jde o princip, buď se většina jezdců shodne na tom, že mají právo na vlastní vyjádření mimo závodní problematiku a vybojují si ho, nebo si nechají zase o kousek přistřihnout křidélka.

4 Likes

Na 110% sa to bude týkať aj vecí ako dúhové tričká alebo poukazovanie na klimatické problémy, to je prakticky ich zámer. A keď sa to má striktne vziať, ani Gaslyho prežehnanie sa alebo Perezova fotka pápeža nie je dovolená pretože je to religious statement. Ale tiež mi to napadlo že bez Vettela im tam prejde ovela viac a možno naozaj čakali na jeho dôchodok a naozaj úprimne dúfam, že Hamilton si zachová tvár a bude podporovať to čo aj doteraz. Ak mu v niečom fandím/podporujem, tak je to presne toto.