FIA vyšetruje Tota a Susie Wolffovcov pre konflikt záujmov | Magazín F1 - F1online.sk

pfff snivajte s nami :smiley:

1 Like
2 Likes

myslis, ze Toto rozputa pomstu voci FIA?

Ba naopak.
Posilní svoje postavení a opravdu z toho něco vylobuje. :smiley:

1 Like

spravia z Williamsu dalsie Alpha Tauri

To už ale je :smiley: :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

však je to klauniada, už jsem tam měl dávno být ve funkci, bych to tam vyčistil a dal tam pevný řád

napis 5 veci co by si zmenil :smiley:

Myslím, že doufali, že se nějaký tým/šéf připojí. Ale týmy tomu podtrhly nohy…

Ještě třeba mladej Todt, když tam byl papá… :slight_smile:
Nebo komisař Derek Warwick, kterej dělá dealera pro Hondu.

1. Obsazení komisařů a jejich systém nasazování během GP 2. Úprava pravidel, které nejsou vyjasněné 3. Změna finančních trestů pro piloty 4. Obnovení tvrdých trestů 5. Změna v oblasti cost capu a controli cost capu
1 Like

Nic moc… Tak to bych tě nezvolil.

Já vím, že bys chtěl tlačenku pro Hama, ale já budu nestranej, když mě zvolí

Nechce se mi to hledat, co máme v konfliktu zájmu nového? Vyšetřování skončilo, zapomeňte :smile: ?

2 Likes

Už to skončilo.

Prý je FOM natolik velká a silná organizace, že dokáže sama ohlídat, jestli tam někdo vynáší informace. :slight_smile:

1 Like

Tak to se mi opravdu ulevilo, skoro jsem nespala z těch nervů, co bude s Totem, Susie, Mohammedem Benem a vůbec všemi :smile: ! Ale mohli nás tím bavit dýl, to zase jo. Takhle nám zase zbyl Checo Pérez bojující o titul a poklop kanálu takřka vražený do pozadí Carlose Sainze, a to už není ono…

2 Likes

Třeba se vráti Binotto. :slight_smile:

1 Like

Teda jsem pravděpodobně bezvěrec, ale teď jsem se třikrát přežehnala, takhle mě strašit nesmíš… Nicméně, téma by to bylo!

https://twitter.com/f1trollofficial/status/1732499555512418679/mediaViewer?currentTweet=1732499555512418679&currentTweetUser=f1trollofficial

FIA vyšetřování ukončila.
Jaký to div. Když není žalobce, tak není ani soudce.
Přesto očekávám tlaky na FIA aby našla pravého viníka, který tuhle blamáž vyvolal.