Žádný tým o ničem neví, FOM o ničem neví…
A neobjektivní Puff
že se nestydíš, takhle obhajovat podvodníky …
jinak tohle rozjel mistr prezident FIA, kterej chce dělat svoje politický kličky …
FIA jednoznacne dohlizi na dodrzovanim pravidel v F1. Je nepochybne ze vsichni zucastneni jsou povini do nejake miry zachovavat duvernost. A to na vsech urovnich.
FIA pochopitelne v ramci teto sve pravomoci muze zahajit vysetrovani soukromeho subjektu ktery vynasi informace. Napriklad inzenyr jednoho teamu prozradi neco jinemu teamu. FOM z toho neni a nemuze byt vyjmut.
Dohled nad dodrzovanim techto pravidel, i pokud se tykaji FOM je jednoznacne v gesci FIA. A je naprosto irelevantni, jestli ty informace lze nejakym zpusobem vyuzit.
To jen k jedincum kteri si mysli ze FIA nemuze vysetrovat soukrome subjekty.
To samozrejme z nikoho nedela automatickeho vinika cehokoliv ale je zbytecne resit zda ma FIA pravomoc kontrolovat dodrzovanim pravidel. To je prave jeji fakticky jedina uloha (vcetne tvorby predpisu).
FIA je ze toto jednoznacne odpovedna a k vysetrovani nepotrebuje zadny podnet. FIA neni soud.
Takže FIA může vyšetřovat v motorsportu co chce? A kde na to vzala pravomoce? Sama od sebe?
To je ale nesmysl, z čeho by začalo řešení situace? Vždycky musí být podnět
Sulayem je zlo.
On si spletl funkci. Dělá to pro sebe, své zájmy a zájmy svých kamarádů.
Dělá to moc okatě a na sílu no. Jakože FIA si začne dělat tohle ve chvíli, kdy má máslo na hlavě za svy poslední kroky?
Už jsi to dočetl? Je to dobré?
Ešte nie. Momentálne som na strane 24, čiže na začiatku . Nemal som čas kvôli čítaniu množstva príspevkov tu na fóre
Evap je tiež známa ako bohyňa nadhľadu . Jej pôsobeniu na fóre nemám absolútne čo vytknúť. Pokiaľ je takáto aj v súkromí, tak jej manžel to vyhral.
Tak fajn… Já může Brawna jen doporučit.
Dozvěděl jsem se hodně, co jsem nevěděl… a ještě dozvím.
Já mám Nikiho do pekla a zpět plus Adriana, jak postavit monopost F1. Obě jsou výborné
Ten brawn kniha je to co je na netflixe? Ci je to nieco ine? Dik
The FIA has confirmed their investigation into a ‘team boss’ and a ‘FOM employee’ is over.
"The FIA can confirm that there is no ongoing investigation in terms of ethical or disciplinary inquiries involving any individual.”
takze sa nic nestalo a nic sa ani nestane chudaci Wolffovci prisli do rany mocenskemu boju
seš prostě strašně zaujatej
Chudák Toto… a hlavně Susie
budu obaja silnejsi a ukazu nam este, neboj
Oficiální omluva Susie ještě nebyla?