Jo, vadí ti, že šťourají do Sulayema.
Je to gauner a podvodník.
To jsi to teda špatně pochopil, Sulayem mě vůbec nezajímá, já si psal s Evap o vyšetřování v Redbullu.
Mimochodem nejsem měkota jak jsi psal, páč moje RAV je totálka, zlomený rám…
.
To je možné, situace není přehledná. RB pracuje nejlíp ze všech takhle pohromadě. RB jsou lidi, žádný imaginární obláček. Teď ještě kdo z nich je důležitější než druhý, pokud by už opravdu nemohli být pohromadě . Neopravovat nerozbité věci je v tuhle chvíli zachovat smír a jet dál, uvidíme, jestli to bude fungovat.
V obou bodech máš pravdu, ale…
První ale - uděláš jim, co jim na očích vidíš funguje do té doby, než se ta přání důležitých lidí začnou vzájemně popírat.
Druhé ale - každá prestiž má svoji hranici a u opravdové hvězdy svého oboru to může být obráceně, pro podnik může být větší prestiž získat dotyčného odborníka (zde možná třeba Newey) než obráceně.
Jo, řídit lidi není taková sranda, jak to na první pohled vypadá . Ale víc to asi nevyřešíme a já se taky musím starat o vlastní obživu .
Vyburcoval jsem tě k agresivnějšímu přístupu?
Jestli jo, tak mám za totálku radost.
To ani ne, prostě si to odvezli, že to opraví a když to odstrojili, zjistili, že je prasklý rám.
Co to muselo byt za supu to mi vysvetli
Aha, tak nic.
Já myslel, že jsi bojoval.
Jojo, dneska už ani to železo není tolik železný jako dřív a ještě se do toho montujou ajťáci
Plzeň je království fetu, takže to vysvětluje všechno.
Tak si mysli. Tak ako ďalší myslitelia tu v diskusii. Len JA JA JA si myslím. Neviem, ale hlavne že si myslím a mám na všetko názor aj keď prdlajz viem. A do všetkého pchám nos, lebo JA JA JA si myslím.
Hezký. Dá Ti pojišťovna aspoň nové?
Aha ja som mal za to ze praha a potom pohranicna oblast s polskon
No to prý bohužel ne.
Asi mi zaplatí to, co stálo a tím to končí.
Budu si ho muset znovu objednat a čekat půl roku, než přijde.
Právě na druhé straně. Plzeň, Dobříš, Příbram. Takovej feťáckej trojúhelník.
Resp. varny, pěstírny atd.
Tak když to je totálka, tak komplet ne?
Bůh ti dal druhou šanci vybrat lepší fáro.
Třeba Toyotu na vodík
Třeba C63S AMG.
Nebo si může Triper koupit RB a dělat, že je to auto, když je v tom přesvědčení už
Prasklý rám a vůz splní technické podmínky?
Né že by prasklinu nikdo nedokázal kvalitně zavařit, ale z auta máš už jednou pro vždy rohlík a tudíž čtyřstopé vozidlo.