FIA si na žiadosť konkurencie posvietila na zadné brzdy McLarenu | Magazín F1 - F1online.sk

Se přepsal a myslel si @Jos_Is_Back a @raptor22 dva největší odpady tohohle fora, ale tak Jos tu má 6 účet

Včera tu tvoj teplý brat tvrdil, že tu mám 8 účtov.

Ti nedošlo, že Kimi je môj účet?

3 Likes

Minulý rok vyhral titul Max, vôbec mi nevadí že konštruktérov vyhral McLaren. To len zvyšuje hodnotu toho jazdeckého titulu. :grin:

Si nedomyslel. :sweat_smile:

4 Likes

1 Like

System na zmenu svetlej vysky bol a je legalny ty odbornik… Red Bull to ma na aute stale, nic na tom nemuseli menit a pouzivaju ho dodnes… Ty ides niekomu vycitat IQ? Sa divim ze sa ti vobec podarilo zaregistrovat ty troglodyt

5 Likes

Zasa si pribehol ty vycivena civava? :rofl: Uz by si sa mohol naucit aj nejaky novy trik

2 Likes

Nemusíš ukazovat svoji debilitu v každým příspěvku :slightly_smiling_face:

2 Likes

Vitaj v klube :rofl::rofl::rofl:

Mají to stále, i když je to zaplombovaný? A k čemu jim to je? Zase tady raptor píše sra-čky o kterých ví prd

1 Like

Ty puk s IQ pod 48, veľmi dobre vieš, že sa jedná o systém, ktorý Redbull využíval počas parc fermé po skončení kvalifikácie a pred pretekmi. Takže Redbull ho naďalej využíva? :rofl::rofl: Veď šimpanz, ktorý ťa tu zaregistroval, má viac rozumu ako ty. :rofl::rofl: Raptor22 - to ti vymyslel spolužiak zo škôlky? :rofl::rofl:

Cvičená čivava? :rofl::rofl::rofl: koľko máš rôčkov. :man_facepalming::man_facepalming: radosť čítať tieto perly. :rofl::rofl::rofl: už ani ďalej nereagujem na tohto miestneho ešte ani nie násťročného trolla :rofl::rofl:

Ano, maju to stale si predstav. A pouzivaju to stale. Ono im to totiz plombuju len pocas Parc Ferme, v treningu si s tym stale nastavuju auto. A dobre to vies, len tu trollis

2 Likes

Jo tak ty ses rozhodl tu šířit fake news, gratulace, k tomu, že to urážíš tu ještě začneš lhát o F1🙄

2 Likes
  1. Aspon jeden dokaz o tom, ze to pouzivali pod PF mas? Nemas

2. Ten nick som si vymyslel ked som bol teenager, presne tak. Ten nick pouzivam na formulovych forach dlhsie ako ty mas rokov, tak si utri soplik

2 Likes

Fake news? Teba ozaj musi bavit tu trollit. Noze daj nejaky clanok o tom, ze to Red Bull musel zmontovat, pripadne to maju zapecatene stale. Nic take nemas, lebo nic take neexistuje, zariadenie je stale na aute a sluzi svojmu ucelu

Pisem vycivena civava, fakt tu budes urazat a riesit IQ a pritom ani nevies citat?

Ty fakt tu musíš neustále dokazovať svoj nízky intelekt a potvrdzovať hodnotu IQ 48? Už to nemusíš robiť, keď to všetci vedia. :rofl: Všimol si si, alebo si si v tej prázdnej palici uvedomil, že tu píšem o tímoch a nie jazdcoch? :hear_no_evil::hear_no_evil: mne je úpne ukradnuté, že titul minulú sezónu získal Verstappen. Na tom nič nemení fakt, že Mclaren skončil v PK pred Redbullom a v tejto sezóne to bude to isté len s tým rozdielom, že jeden z jazdcov Mclarenu získa tohtoročný titul a pred Redbull sa v PK dostane Mercedes a možno aj Ferrari. :smiley: ty sa tu zasa zobudíš spotený s rukou v šerbli, pocikanou pamperskou a s cumľom v ústach :rofl::rofl::rofl:

No však dej článek, že to RBR furt používá a jen se to plombuje po Q u RBR.

2 Likes

Ešte nenásťročný chlapec s IQ pod 48 sa tu bude doťahovať o slovíčka a na základe toho stanovovať hodnotu niekoho IQ - geniálne :rofl::rofl::rofl:

There is, however, no evidence that the reigning World Champions ever used the system under parc fermé conditions between qualifying and races, nor will Red Bull have to make adjustments to the car.

Tolko k tomu ze to Red Bull musel zmontovat.

The publication explained that in order to adjust it, not only does the nose cone of the car have to be removed but the mechanics still have to get through another panel and a carbon section to make an adjustment.

Toto je k tej “lahkej” a nenapadnej upravitelnosti pod PF

A nakoniec vyjadrenie FIA: “Any adjustment of the front bib clearance during parc fermé conditions is strictly prohibited by the regulations,” said a statement from the FIA.

“While we have not received any indication of any team employing such a system, the FIA remains vigilant in our ongoing efforts to enhance the policing of the sport.

“As part of this, we have implemented procedural adjustments to ensure that front bib clearance cannot be easily modified.

“In some cases, this may involve the application of a seal to provide further assurance of compliance.”

Zdroj: Details emerge on how Red Bull's bib height adjustment is operated

Vdaka za pokec, mas nejake provizie za traffic na stranke?

5 Likes