Však ano. Právě proto, že je to výzva, která trestá chyby.
Teda byla, letos to už neplatí.
Myslím, že nejpregnantněji to formuloval výše @helmutko.
Však ano. Právě proto, že je to výzva, která trestá chyby.
Teda byla, letos to už neplatí.
Myslím, že nejpregnantněji to formuloval výše @helmutko.
Áno, k čiastočnému zlepšeniu by zrejme došlo. Hlavný problém by však aj tak ostal. Podľa mňa by bolo lepšie uvoľniť pravidlo o prietoku paliva do spaľovacieho motora, teda max. prietok zvýšiť, a zároveň by si tímy samé určovali pomer medzi benzínom a elektrinou. To však F1 nechce dopustiť, lebo by išlo o ústup od tzv. ekologického prístupu. Takže v mene falošných ideálov radšej urobili z kráľovnej motoršportu nepozerateľnú srákoru.
Toto sú radikálne prepady sledovanosti. Holt, súdruhovia majú čo chceli.
No ako mame moznos sledovat Antoneliho, je vyzretejsi, ako Verstapen. Lebo sa vyhyba koliziam, Nikoho nevytlaca, neblokuje. Tak o com tu trepes zase ?
Ja to chapem, len ty sa tu zase ako vzdy snazis pchat svoje nazory, ako realitu.
A Verstapen este nevyzrel. To uvidime hned, ako bude musiet bojovat o pozicie.
je mi to jasne, ze tento rok tu idu s Josom hadzat spinu na kazdeho naokolo, len aby odvratili pozornost od Verstapena….. ale karma je zdarma a vsetko sa to vracia..
Ty pises, ako by 21 jazdcov jazdilo v stihackach a chudak Verstapen musi zaberat sam ako Fred Flintstone…… wake up…
Ved ale nieco taketo sme tu predosle roky citali bezne, ked Verstapen vsetkych obiehal ako by stali
Jedine on sa vedel prisposobit tomu neriaditelnemu RB, ktory bral 4tituly v rade ![]()
A to mal dokonca 3top monopost ![]()
No na druhou stranu cením @prancinghorse za to, že obhajuje současná pravidla proti velké většině tu ![]()
len hadzem hrach o stenu
Jen se chce hádat, stejně jako ty
No právě že ,jak se ukazuje, moc logický nebyl. Spíš emocionální. Jsme na vlně elektro, tak pojďme to dát i do F1 to bude něco. No a ono, jak to tak vypadá, ne.
No nevím, myslím, že mi dva asi taky budeme dospělí a zatím nemám pocit, že bychom se shodli.
A chtít to od pilotů? A kdo se má shodnout s kým a na čem? A má se shodnout Max s Georgem, nebo George s Maxem? To je naprosto nemyslitelné.
Klíčové je, že množina pilotů požadujících změnu, je stále větší a větší. A piloti nemají přímou politickou sílu. Ale když budou říkat :
tak tím získají pozornost a možná jim vrchnost bude naslouchat. A tak to má být. Představa vrchnosti “jsi tu zaměstnaný a bereš plat, tak drž ústa a krok, ale když půjde do tuhého, tak po tobě budeme chtít ať za nás padneš v první linii”, mě vždycky vytáčela do běla.
Jsou to piloti, kteří čelí největšímu tlaku a jsou nejvíc vidět. Neříkám, že Toto, Fred a ostatní nemakají, ale ti jsou za to odměněni vlivem. Tak jako automobilky.
Jestli se to pilotům nelíbí a zdá se že se jim to hodně nelíbí, jen ať fans poštvou na barikády.
Já jsem pro. Půlroční stávka by tomu neškodila. Pravda, George se asi nepřidá a Lewis asi jen podlé likes, ale tak co, v nejhorším mu ten věnec dají.
Ale třeba máš pravdu ty, může být. A většinou tomu tak taky je. Ale jen většinou
![]()
To je sice pěkné, ale jen segment trhu. To nic neznamená. Zatím se podle AI nic neděje.
V takovém případě se nic měnit nebude.
mal by si prestat pouzivat AI
Proč? Má to nějaký racionální důvod?
spytaj sa jej na zdroje k tej sledovanosti ![]()
Neboř tiMurovi představy o dokonalé AI
Jak je to relevantní? Naše zdroje informací jsou mimo naši kontrolu. Jak získáváš informace ty a jak si ověřuješ zdroje? Jsi schopen v dnešní digitální záplavě vůbec cokoliv ověřit? Kde bereš jistotu, že tvé ověření ve skutečnosti jen neklouže po povrchu, místo aby šlo hlouběji?
Mimochodem algoritmy dle tvých preferencích a filtrování probíhá na netu již dávno a dávno před tím, než byla AI poskytnuta běžnému plebsu.
Pro tuto úroveň diskuze je AI více než dostatečný zdroj. Nemám ambice zde vystupovat jako konečný arbitr a je v pořádku, pokud bereš tato data s rezervou. ![]()
Ale je to jedno. Pokud jsou čísla sledovanosti jiná, tak to LM brzo na výdělcích pozná.
Z věcného hlediska s @prancinghorse nesouhlasím, ale rozhodně oceňuji klidný tón jeho příspěvků.
samozrejme, ze istotu nemam, ale vzdy je lepsie sa dostat k zdroju zdroja a sam si ho ohodnotit ako slepo verit AI
Tak potom nerozumím tvému příspěvku? Tím tvrzením si snad chtěl ukázat, že sledovanost neklesá a nebude se nic dít, tedy to, co tu píšeš od začátku těch debat. Tak snad doložím něco, co dle mého přesvědčení je důvěryhodný zdroj, abych tím argumentoval. Pokud mi o to nejde, tak se nemusíš ani ptát AI, kdyby ses ji zeptal, tak ti napíše, že oficiální statistiky neeviduje a jen dělá prognozu dle nárůstu sledujících za posledních 14 měsíců
Můj koment je dostatečný.
Dal jsi sem segment trhu. Vybrané Evropské země. To implikuje, že úbytek fans by, podle mého dřívějšího tvrzení, měl vést k úpravě pravidel. Dal jsem tomu přesně ten čas, který je podle mě relevantní k tématu. Tvůj zdroj neznám a nemám potřebu ho v kontextu debaty zpochybňovat.
Uvedl jsem zdroj a jasně jsem napsal, že podle zdroje k poklesu nedochází a že v takovém případě je motivace ke změně nízká.
AI je za mě v tomto konkrétním případě, ve srovnání s tebou, pro mě minimálně srovnatelně věrohodný zdroj a spíš lepší. Nebo se ti na tom něco nezdá?