FIA má právo žiadať tímy, aby zvyšky gumy pred vážením zoškrabali | Magazín F1 - F1online.sk

Tak já jsem tomu nevěřil, že by to tak mohlo být.
Protože přeci tam nebudou minutu možná i více někoho vážit. :slight_smile: :smiley:

Však jasné, že to bola ■■■■■■■■ akože takto som si skôr robil srandu, že to tam niekto zabudol ale keby to urobili tpč. By dostali backslash. Za mňa je už moc aj Q váženie. Sorry je to ■■■■■■■■■ Okej po Q v tej medzere kľudne. Ale pamätáš aj Vettel aj HAM v 2017 a 2018? S tým pár krát mali problém, že ich povolali v úplne nelogický čas. VET aj pokutu dostal.

2 Likes

A to bolo ešte ako tesne vyše vo vzduchu dážď. To bolo dosť trápne od FIA.

Největší sranda tam byla, že hrozně spěchal a pak to nemohl rozjet. :smiley:

To byla kvalda, né?

Jo kvalda a tesne vo vzduchu visel dážď

No v strese zabudol aj ako robiť zo spojkou asi :smiley:

On je to hlavne zdroj zradla pro media na nekolik clanku, nerikam ze to nema mouchy.

V kvaldě je převažování běžné a myslím, že i dost důležité, aby týmy nepodváděly, takže v pořádku.
To že se Vettel zachoval poněkud labilně je na jiné vyprávění.

1 Like

V kvaldě mohou vybrat náhodná auta.
Ale všechna auta, co jsou v Q3. - top10 je po Q vážena celá.

Nejednou jsme viděli už v kvaldě odstavený vůz bez paliva, takže jeli proti pravidlům. proto tyhle kontroly.

no ale nestacilo by v kvalde vazit po skonceni jednotlivych casti?

Ale aj ten ubytok hmotnosti sposobeny opotrebovanim pneu ti poskytuje urcite zrychlenie monopostu, nie je teda najmensi dovod ho z tejto rovnice vynechavat.

Jako když to tak slyším, dal bych asi jistou toleranci u té váhy, kde “podvážení” třeba do 2kg bych penalizoval jen 5s, jinak vyšší podvážení diskvalifikací. Ale je to o tom jak se to nastaví a teď je to taky jasné, kdo chce mít uplnou jistotu, může si navážit prostě rezervu 2kg a je to. Jak se domluví tak to maj.

Dost se divim ze tak dlouho s tim nebyly problemy az ted, jsem fakt zvedavej co s tim u Russella bylo.

Ano fungovalo pokial neprisla vhod alternativna strategia ktorá je pre fanušika či pilota nečakaná a odvážna. Ano v Mercedese to isto zle spočítali a nedošlo im to počas závodu. A možno aj došlo ale riskli to. Ale stále dookola budem hovoriť že zodraná pneumatika je totálna blbosť aby ovplivnovala hmotnostny limit. Malo by to byť vyňaté.

1 Like

Keby sa to stalo RBR, tak tu budes skakat, ako podvadzali. Viac ti k tomu nemam co povedat, vidim to pod inymi clankami. Ked pochybi Mercedes, menil by si pravidla, ked pochybi RBR, tak su podvodnici :clown_face:

2 Likes

Čomu nerozumieš ? Uvažuješ troška ? Hovorim že by to malo byť vyňate s hmotnostneho limitu. Nehovorim že to ma mať vyňaté len Mercedes. Nehovorím že ich nemali diskvalifikovať. Stale dookola hovorim že to je blbosť aby to bolo započitavane v hmotnosti. Ale ty si ideš svoje… Zakomplexovany na Mercedes. :man_facepalming:

1 Like

kazdy by si mal pred vazenim prezut na tu sadu co ma najmenej kol.