Tak já jsem tomu nevěřil, že by to tak mohlo být.
Protože přeci tam nebudou minutu možná i více někoho vážit.
Však jasné, že to bola ■■■■■■■■ akože takto som si skôr robil srandu, že to tam niekto zabudol ale keby to urobili tpč. By dostali backslash. Za mňa je už moc aj Q váženie. Sorry je to ■■■■■■■■■ Okej po Q v tej medzere kľudne. Ale pamätáš aj Vettel aj HAM v 2017 a 2018? S tým pár krát mali problém, že ich povolali v úplne nelogický čas. VET aj pokutu dostal.
A to bolo ešte ako tesne vyše vo vzduchu dážď. To bolo dosť trápne od FIA.
Největší sranda tam byla, že hrozně spěchal a pak to nemohl rozjet.
To byla kvalda, né?
Jo kvalda a tesne vo vzduchu visel dážď
No v strese zabudol aj ako robiť zo spojkou asi
On je to hlavne zdroj zradla pro media na nekolik clanku, nerikam ze to nema mouchy.
V kvaldě je převažování běžné a myslím, že i dost důležité, aby týmy nepodváděly, takže v pořádku.
To že se Vettel zachoval poněkud labilně je na jiné vyprávění.
V kvaldě mohou vybrat náhodná auta.
Ale všechna auta, co jsou v Q3. - top10 je po Q vážena celá.
Nejednou jsme viděli už v kvaldě odstavený vůz bez paliva, takže jeli proti pravidlům. proto tyhle kontroly.
no ale nestacilo by v kvalde vazit po skonceni jednotlivych casti?
Ale aj ten ubytok hmotnosti sposobeny opotrebovanim pneu ti poskytuje urcite zrychlenie monopostu, nie je teda najmensi dovod ho z tejto rovnice vynechavat.
Jako když to tak slyším, dal bych asi jistou toleranci u té váhy, kde “podvážení” třeba do 2kg bych penalizoval jen 5s, jinak vyšší podvážení diskvalifikací. Ale je to o tom jak se to nastaví a teď je to taky jasné, kdo chce mít uplnou jistotu, může si navážit prostě rezervu 2kg a je to. Jak se domluví tak to maj.
Dost se divim ze tak dlouho s tim nebyly problemy az ted, jsem fakt zvedavej co s tim u Russella bylo.
Ano fungovalo pokial neprisla vhod alternativna strategia ktorá je pre fanušika či pilota nečakaná a odvážna. Ano v Mercedese to isto zle spočítali a nedošlo im to počas závodu. A možno aj došlo ale riskli to. Ale stále dookola budem hovoriť že zodraná pneumatika je totálna blbosť aby ovplivnovala hmotnostny limit. Malo by to byť vyňaté.
Keby sa to stalo RBR, tak tu budes skakat, ako podvadzali. Viac ti k tomu nemam co povedat, vidim to pod inymi clankami. Ked pochybi Mercedes, menil by si pravidla, ked pochybi RBR, tak su podvodnici
Čomu nerozumieš ? Uvažuješ troška ? Hovorim že by to malo byť vyňate s hmotnostneho limitu. Nehovorim že to ma mať vyňaté len Mercedes. Nehovorím že ich nemali diskvalifikovať. Stale dookola hovorim že to je blbosť aby to bolo započitavane v hmotnosti. Ale ty si ideš svoje… Zakomplexovany na Mercedes.
kazdy by si mal pred vazenim prezut na tu sadu co ma najmenej kol.