Ono se to těžko srovnává, když Yuki má staré díly a specifikace. On je doopravdy o 2 upgrady pozadu.
Yuki už o tom mluvil, mluvil o tom papá Peréz.
Furt se mluví o tom, že druhý jezdec vždy vyhoří, jenže on nemá ani možnost, aby mohl konkurovat.
Ono se to těžko srovnává, když Yuki má staré díly a specifikace. On je doopravdy o 2 upgrady pozadu.
Yuki už o tom mluvil, mluvil o tom papá Peréz.
Furt se mluví o tom, že druhý jezdec vždy vyhoří, jenže on nemá ani možnost, aby mohl konkurovat.
Já vím relevantní byl tvuj pohled když su mi tu cpal že je RB rychlostně druhé od zadu. Já ti píšu že za mě je to tým Verstappen, ne tým jako tým RB.
Až opustí RB a pujde do normálního týmu, tak uvidíme. Jestli se to teda někdy stane, ted už tam je asi 10 rokem?
zase nejaka dojmologia? preco by bol o 2 upgrady pozadu? vsak mu moze dat verstappenov starsi upgrade. jedine, zeby mu nesedel.
Však vidíš, že se nemá cenu bavit.
Hned hater, dojmolog, demagog.
Přitom se stačí podívat, protože to je dohledatelné.
Však ty tu nepíšeš nic jinýho, než dojmy místo faktů, zase tu nekopej jako fracek
neviem preco. nechce sa mi to dohladavat. len mi nie je jasne preco by mal byt pozadu o viac ako jeden upgrade okrem toho, ze si to tak vybral. Pouzivam len sedliacky rozum. Ak RB prinesie novy upgrade, ktory dostane Max, pripadne donesu aj nahradny diel (ktory nechcu dat na druhe auto), tak ten starsi + starsi nahradny diel je predsa k dispozicii.
Honzi ukludni sa, pozri Puff vie normalne diskutovat aj ked to v nom nesuhlasom vrie.
Puff je flegmatik, to spíš v tobě to vře, že tu bezmezně neobdivujem jak Verstappen řídí jedno z nejhorších aut podle tebe.
odhalil si podstatu, tak to mozme nadnes zabalit.
Já k tomu víc nemám co dodat no.
a predsa si dodal…
Jen slušná reakce na to že to mužeme zabalit, k tomu samotnému už sem nic nedodal.
Neříkám, že by ho Yuki porážel. Za mě tam je o 3 roky víc než měl být. Ale nevypadal by aspoň jako úplný šašek.
Však jeden bojuje titul a druhý má méně bodů než Ocon.
Helmutosi, já jsem úplně v klidu, já tu nenapadám ostatní, že nemají pravdu a píšou jen dojmologii, od toho jsi tu ty s pěnou u huby
Mne príde ako keby bol HellHogr a D.COLUTHARD tá istá osoba. Stále píšem jednému a odpovie druhý 
A není to tím, že chceš tvrdit na všechny strany to s tím Maxem a už nevíš, v jaké fazi tvrzení jsi u jakého uživatele?
A čo je to za tvrdenie čo chcem povedať? 
Bohužiaľ nemám toľko času vo svojom živote, aby som fungoval na viac ako jednom účte.
Pokial by sa nejako zázrakom ten čas našiel, asi by som ho takto zbytočne neminul.
To musí byť smutné snažiť sa vykrikovať svoj názor z každej strany, len aby človek upútal aspoň malú pozornosť.
To souhlasím, je to smutné. Ale co chceš dělat, multiban Jos to furt bohužel je 
Tak asi má veľa času. Nechaj ho žiť nech sa poteší.