Však ho nechávám, jen reaguju na to, že tací tady jsou. Jinak samozřejmě je to tvůj názor ohledně trestání Maxe, ale už jsem tu dal několikrát články, kde bylo jen “FIA si sype popel na hlavu, Verstappen měl dostat trest/vlajku” a takhle je to celou jeho kariéru.
Ja som povedal, že Verstappen je jeden z najtrestanejších jazdcov, čo je aj pravda.
To, že mu niekedy trest nedali je pravda tiež.
Samozrejme v tom nieje sám. Tak ako napríklad Leclercov prípad z Mexica. Keď sa niečo ani nezačne riešiť, tak sa na to rýchlo zabudne.
Jeden čas sa zdalo, že Lewis je nepotrestateľný.
Za čias v Mercedese si mohol dovoliť kde-čo.
Žiaľ rozhodovanie komisárov v F1 je nepochopiteľné.
A tak nám ostáva, len sa baviť, sledovať a fandiť.
Ovladatelnejsi ako Mercedes, ktory roky jazdil ako po kolajniciach? 
Asi ti uslo, ze ste sa bavili o sezone 2021, pricom od roku 2019 sa v tom aute trapil uz treti pilot.
A co sezóna 2011, kdy se Ham trestal normálně? Nebo Belgie 08?
Ono je v tomhle obrovský rozdíl, když Verstappen se trestá, ale stejně 80% jeho porušení pravidel se netrestá. Nepamatuji takovou ochranou ruku nad jezdce od FIA
Tak ohľadom trestania jazdcov, tam hrajú veľkú rolu jednotlivé sympatie k pilotom. To čo mnohým u niekoho vadí, u toho svojho obľúbenca prejdú bez povšimnutia, prípadne je ešte za to u nich pochválený a obdivovaný. Príkladov je tu plno. Ale k článku. Fakt si myslíte, že na potrestenie po štarte v Mexiku bol zrelý len Hamilton a ostatní boli mimo obliga? Ja si to teda nemyslím, ale komisári rozhodli, resp. nerozhodli a ide sa ďalej. Či?
No samozřejmě, že na trest nebyl jen Ham, upřímně u Hama ten trest je směšný v kontrastu toho, co tam udělali jiní. No, jenže to je ten problém, pokud se komisaři nechytnou za nos, tak tenhle mess bude pokračovat
Ne neušlo mi o čem jsme se bavili, RB je dlouhodobě nejlepe ovladatelné auto, a 2021 skrze změny Mercedes zařezali a jejich nejlepší auto bylo fuč. Možná jim zustala motorová vyhoda, ale ovladatelností byl Maxuv RB velmi dobrý, všechna auta od Neweyho jsou dobře ovladatelná, imho. Proto mají taky od 2010 do současnosti 8 titulů.
Mercedes 2021 neměl nějakou výhodu ve vykonnosti motorů, bylo to podobný jako s V8
Bude to pokračovať ak sa to nezarazí. Mclaren to určite pozorne sledoval, možno je z toho nekonania sklamaný, lebo povedzme si pravdu, vzhľadom na rýchlosť Verstappen patril na 4-5 miesto.
Gasly, Albon, Perez, Lawson a Tsunoda by asi velmi nesuhlasili. 
Veru, vyssie spomenuti jazdci su toho dokonalym prikladom ako su tie auta dobre ovladatelne.
Toto je ciste zufalstvo, co tu predvadzas ohladom RB.
Ano muj nazor je že RB je dlouhodobě nejlepe ovladatelný.
To je čisté zoufalství, jak shazuješ práci inženýrů RBR, jen abys dělal z Maxe boha
Jos ještě nepochopil, že RB je “Tým Verstappen”.
A na zaklade coho si to myslis?
Lebo nejako mi to nevychadza, ked sa pozriem na vyjadrenia vsetkych pilotov, co sa vystriedali pri Maxovi a kazdy hovori, ze Racing Bulls je ovela lepsie ovladatelny.
A ked to porovnam napriklad s McLarenom, do ktoreho sadol Dunne v Rakusku prvykrat v zivote a hned bol kusok za Piastrim a na poprednych poziciach v ramci treningu. Pripadne ked to porovnam s Mercedesmi 2014-2021, ktory jazdil ako po kolajniciach podla onboardov.
A jaká je podle tebe definice špatně ovladatelného vozu? Z čeho to ty poznáš? 
Ja to usudzujem na zaklade toho ako sa v tom aute citia obaja piloti a na zaklade onboardov, ci pilot musi krutit rukami ako besny a korigovat pomaly v kazdej zakrute alebo ide ako po kolajniciach.
Moju odpoved mas. A teraz tu tvoju, ze na zaklade coho povazujes RB za dobre ovladatelny monopost?
Z toho, že Verstappen divoké korekce nemá, už jsem to tady psal xkrát. Kolikrát si psal, že se to nedalo ovladat, pustím si onboard a krásně mu to drží. Dokonce tobě jsem posílal video z jedného PP, radši si na to nezareagoval. Je to o nastavení, je to o tom aby pilot byl součástí vývoje, měl aktualizace, dobré inženýry kolem sebe.
Logicky kdyby to musel chytat, tak nikdy nedá tolik PP. To prostě nejde.
Řeknu ti kde měl více korekcí, bylo to Maďarsko a hádej jak tam dopadl? 
Žiaľ najlepšie ovládateľné auto je zrejme McLaren a potom Mercedes 
Skratim to.
- Je podla teba RB lahsie ovladatelny ako McLaren? (nech mame porovnanie s top timom)
- Je podla teba RB lahsie ovladatelny ako Racing Bulls? (mal par rovnakych jazdcov ako RB)
- Muže byt velmi podobné
- Maxuv ano.