FIA má dvojaký meter, hnevá sa Hamilton: Ostatní tresty nedostali, je to na hlavu | Magazín F1 - F1online.sk

toto sumarizuje tvoj fact-checking.

2 Likes

Myslis Monzu, za ktoru dostal trest? :thinking:

Ty vies co je pretekanie? Ze ked niekto necha na vnutrajsku miesto a druhy sa tam dokaze vopchat a udrzat sa na trati, tak ho normalne predbehol?

To ani od teba nechcem. Dostal si jednoduchu otazku:

Kde v 2021, okrem Brazilie, Max nebol potrestany a mal byt?

Zatial si nenapisal ani jednu VC alebo incident.

Poplac si este ak sa ti ulavi, sme tu pre teba.

viac, alebo menej smiesne ako Hamiltonov trest v Silverstone?

4 Likes

Tak ako v 2005 stratilo dominanciu Ferrari, v 2009 Brawn a neskor Red Bull.

To je novinka co, ze F1 sa vzdy snazi nastavit pravidla tak, aby nikto dlho nedominoval.

Navyse ked povodne od 2021 mali byt uz nove pravidla a Hamilton by v ziadnom suboji o titul nebol, ale kvoli covidu sa to posunulo.

No daj aj ty, co mu preslo na konci sezony? (vynechaj Braziliu, ta mu presla. Rovnako ako presiel Russellovi teraz Austin, ale o nom nejako nepises)

youtube Highlits… potrva ti to par minut pozriet si zaciatky 5VC

s takymito vyrazmi sa citis viac inteligentny ?
popisane kvantum ale ty vytiahnes slovicko TUSIM… uz niekto musel prist podporit Josa, je na to chudacik sam…

citis sa viac intelegentny? … spelling mas zle.

2 Likes

Ano ten trest byl směšný, ten trest vůbec neměl být.

1 Like

POkial ja viem, Verstapen mal miesto na lavo na 2 monoposty a zatocil volantom do Hamiltona. ten trest bol len kozmeticky, aby sa nepovedalo ze je Ver mimo hru a Hamilton ide dalej…
Alonso povedal; Ver nemoze ocakavat ze monopsot vedla neho sa vypari.
A znova a to iste. Par zakrut s5 bola rovnaka situacia, akorat bol Ver na vnutrajsku a Hamilton na vonkajsku.
hamilton sa uhol a zaradil za Ver aj ked bol pred nim. Nechcel riskovat koliziu. Par zakrut neskor oapcne garde a Verstapen sa nielen ze nezaradil za Hamiltona, on dokonca zatocil volantom do neho.
Hamilton si drzal stopu.
Verstapen zatocil do neho aj ked mal na lavo este kopu meista.

tak třeba Saudi Arabia

To co tam předváděl celý zavod bylo prostě jedno unfair zavodění. Nejhorší je na tom, když je v tom umysl. Trest tam byl naprosto směšný. Brazilie kterou zminuješ, je naprosto nepochopitelná jak mu něco takhle do očí bijícího mohlo projít.

Ale tímhle stylem prostě on zavodí, když mu to nejede, prostě jezdí jako prase a u toho nadává. Viz letos a umyslné naražení do Russela.

3 Likes

neplac. komisari mu priznali vinu a dostal smiesny trest. Ham nesiel v idealnej stope, ale nalavo od nej pretoze brzdil neskor. za taketo manevre sa rozdavaju tresty bezne.

Tak je to pomenovane na youtube - highlights, aby som to spravne napisal, kedze ang neni moj rodny jazyk…
Ale znova dokazujes, ze ked chces utocit dovod si najdes. Len tak dalej, presne predvadzas chovanie na fore take, ako ma jazdec ktoreho tu hajite s Josom :slight_smile:

1 Like

Helmutko nic k tomu nenapíše, ale přijde sem cmrdat, jeho klasika.

3 Likes

ja nehajim Verstappena, ale poukazujem na tvoj chybny usudok.

No ak jeden utoci na druheho a su vedla seba, nemozu ist v idealnej stope to je predsa logicke nie ?
A teraz v Mexiku isiel Verstapen v idealnej stope ? Vrazil do Hamiltona a vytlacil ho. Ale to uz do takej kategorie nespada vsak ? :smiley:

Jo pozor, Helmutko si zase hraje na soudce, co má vždy pravdu :grinning:

2 Likes

Mne to pride, ako by to bol s Josom jeden aten isty clovek… Lebo sa zrazu zjavil helmutko a jos uz nepise… a ten je tu 24/7…

3 Likes

ved mam vzdy pravdu, resp skoro vzdy. som jednym z najobjektivnejsich prispievatelov na tomto fore.

To není jedna a stejná osoba, to jen fans RBR a Maxe trpí stejnýmy psychickýmy problémy

3 Likes

1 Like

Honzi, to je prespektiva. z jednej strany hus, z druhej zajac.

1 Like