FIA má dvojaký meter, hnevá sa Hamilton: Ostatní tresty nedostali, je to na hlavu | Magazín F1 - F1online.sk

Čiže dôvod číslo jedna je:

“Toto je presne ten dovod, preci FIA prepaci Verstapenovi vsetky prasarnicky na trati… Aby nebola nuda sledovat iba dvoch jazdcov McL v boji o titul… Tak isto ho netrestali v 2021, len aby to nebola ‘‘nudna’’ sezona… Umele zasahovanie do zavodov je uz bezna vec… kopa ludi na tom zaraba…”

A VSC keď mohol Verstappen prebiehať dali:

“Protože FIA zase nezvládla situaci na trati”

Tak FIA by si to mala v hlave usporiadať, či chce tomu Verstappenovi pomôcť, alebo nie :sweat_smile:

Ham pocítil to co u komisařů Alonso pociťuje pomalu celou karieru.

2 Likes

Nevím na co reaguješ ty, já reaguju na to, že ten VSC byl nezvladnutý od FIA. Co se týče Maxe, tak se to s ním přece vleče celou kariéru, že se netrestal nebo trestal velmi málo a stěžovalo si vícero jezdců, stačí se zeptat Raikkonena za Maďarsko a Belgii 2016

Ja som písal správu D.COULTHARD a odpísal si mi ty :sweat_smile:
Tak snáď si musíš uvedomiť, že čo si napísal je hlúposť.
Veď Verstappen je jeden z najviac trestaných jazdcov všeobecne.
Hlavne v prvých rokov jeho kariéry.

2 Likes

Ale no, kdyby byl, tak už by dostal min 3 race bany :slightly_smiling_face:

1 Like

Vsc by zvládnutý. Na trati byli maršálové a na to ti žluté vlajky nestačí.

Komisaři nezvládli Maxe, který nezpomalil pod double yellow.

Toto je nájezd do posledního kola.

2 Likes

No, jenže VSC dali až skrz Sainze, ne ty ulomky v T1

1 Like

Tak ešte stále je tomu bližšie než väčšina

Vždyť tam na fotce je Sainz…začalo to hořet, museli hasit , takže museli ven, VSC je zcela správně. Bez diskuze…

Honza začíná fandit Verstappenovi, protože jde v 2027 do Astonu. Takže se z něj stane další vymazanec.

Proč bych fandil Verstappenovi? Skrz nesmyslný VSC? :grinning:

Tak nikdo jim nebránil ten monopost posunout o půl metru, aby byl kompletně za zdí. Stejně tam mohla být jen double yellow na tom místě místo VSC

Tak to si sa posral nie ? Celu sezonu 2021 zatvarali komisari oci, aby uz nebolo pocut zo strany fanusikov ze F1 je nuda a zase vyhra Hamilton na monoposte, s ktorym by odjazdila aj ■■■■■■
Kde Verstapena trestali ? pred rokom, ked uz na drzovku opustil trat a udrzal si poziciu pred Norrisom a nasledne do neho vrazil ? Teraz Verstapen vrazil do Hamiltona a vytlacil ho von. Inokedy jazdci dostavaju trest len za vytlacenie, nie to este kontakt… Na Verstapena je uz od zaciatku jeho kariery iny meter…

4 Likes

Teda mimo toho, že komunikuješ s ľuďmi ako roznášač letákov sa snažíš povedať, že nieje pravda, že Verstappen je jazdcom ktorý je najviac trestaný? :sweat_smile:

Dělá nejvíc prohřešků, ale většina se mu stejně netrestá.

Ja som myslel ze letaky roznasaju hlavne mladi ludia, skolaci co si chcu privirobit a so sluchatkami v usiach maju okolny svet v <>
Ale ty sa nam tu snazis nahovorit nieco ine :smiley:

Praveze on trestany neni… Ale dovolil si za poslednych 6rokov toho najviac a uplne za hranu, kde mal dostat niekolko krat ciernu vlajku. Bohuzial komisari su ovladani okolnymi podnetmi a preto ho netrestaju.
2021 keby ho trestali o titule sa rozhodne velmi rychlo v prospech Hamiltona.
2024 ak by ho trestali titul ziska mozno Norris, alebo minimalne by to bolo ku koncu vyrovnanejsie.
A tento rok predvadza to iste a zase ho netrestaju, lebo by nemal kto superit s jazdcami McL a pre viacerych by to bola tak povediac nuda… teda pre vsetkych tych, co nefandia Mclarenu…

Kde, okrem Brazilie, Max nebol potrestany a mal byt?

Skus konkretne ak to dokazes.

O tom sme sa bavili nespocetne vela krat a jeden koment som venoval s kazdym zavodom v danej sezone…
Uz len taliansko, kde siel Ver mimo trat a mieril si to rovno do Hamiltona. V tom zavode Hamilton dobiehal jazdcov ferrari a Verstapena dobiehali jazdci McLarenu… tam by bol ham na stupnoch a Ver najlepsie 6…
A prve 4 zaovdy tiez tusim vytlacil Hamiltona mimo trat. A rozhodne sa mi nechce cely rocnik pzoerat zavod po zavode, aby som ti to vypisoval. ten rok mal Verstapen den otvorenych dveri… a hlavne prve velke ceny, ked kazdy veril ze titu lberie na milion percent Hamilton.
Ale opak bol pravdou, pocas zaciatkov komisari chranili Verstapena a ku koncu uz Hamilton musel ist iba prve miesta, co splnil do poslednej bodky a v poslednom zavode ho zarezali zmenou/ohnutim pravidiel :smiley: Ale o tom sa tu uz tiez napisalo toho… A sorry ale uz sa mi nechce pisat tak dlho v 2 vlaknach o tom istom a to ze Verstapen je totalne prasa, ktoremu na trati komisari vsetko toleruju.
ja viem ze ty mas vydrz ale uz tak som tu hodinu ci kolko a pisem dookola to iste Ver Ver Ver… a ty si melies to svoje ja svoje a nikam to nevedie…
Ver prasatom zostane a ty ho budes obhajovat ako Bretnix Vettela… cize strateny cas…

Zabudol som to podstatne…

Pred zavodom ohlasil RB vymenu motora a trest ? 10miest v dalsej VC :smiley: Paradny trest za to ze vytorpedoval supera v boji o titul a pripravil ho o stiahnutie cca 19bodov v sampionate… Tym by bolo rozhodnunte uz 2VC pred koncom sezony…

Hlavně v roce 2021 Mercedes svojí dominanci ztratil skrze nějaké změny podlahy, které velmi nahraly RB. Teď přesně nevím co to bylo, ale pamatuju si že o tom byly články.

Za mě bylo absurdní hlavně to, co procházelo Verstappenovi ke konci sezony. A nebo za které věci dostal směšné tresty. No a to finale no comment samozřejmě.

1 Like