FIA len chcela umlčať vyplakávanie súperov, hovorí Horner o plombovaní skrutiek | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull sa po príchode do Austinu dostal do epicentra zemetrasenia pozornosti. Stajňa z Milton Keynes čelí vážnemu obvineniu z podvádzania. V tejto chvíli už nie je možné preukázať akékoľvek nekalé konanie a tímu v podstate nezostáva iné, než donekonečna popierať akúkoľvek nelegálnu činnosť bez ohľadu na to, ako absurdne znejú niektoré argumenty.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/175105/fia-len-chcela-umlcat-vyplakavanie-superov-hovori-horner-o-plombovani-skrutiek

Cortex (Horner) strikes back. :facepunch:

Horner teraz:

2 Likes

Má pravdu . I ostatní týmy mají nastavování podlahy. Taky to můžou změnit.

Monoposty snímají kamery, máme kontrolory a svědky

… Kamery co to nepoznaj, kontrolory co tvrdí že to z kamer nepoznaj, a svědkem je asi jen ta nic nepoznající kamera, kontrolor co na ni čumí a nic nepozná a ten co to dělal :grinning:

3 Likes

hej ale z vonku a FIA kontrolór to vidí. Oni to majú pod nastavovaním pedálov a tam FIA kontrolór pri úprave pod parc fermé nevidí

1 Like

Co čekat od sexuálního predátora? Jen další blitky. Už dá žalobu na soupeře, co slíbil v Singáči 22 nebo na "bulvár " letos v lednu?

2 Likes

klames, zase len klames, nic ine sa od teba cakat neda. iba lzi

8 Likes

Svoje ovečky má, o to jde.

2 Likes

Klameš ty o tom, že klamu. Ale proč mě to překvapuje, že se uchýlíš k lhaní, případně urážkám, jen aby ses zastal lidí s negativní škálou morálních hodnot.

2 Likes

Pokud vím tak byl soudem osvobozen, takže tenhle komentář znevažuje právo, ale na to jsme si od tebe už zvykli :grin: :grin:

5 Likes

kedy sud priznal hornerovi status sexualneho predatora?

A kto si ty, ze ides moralizovat a hodnotit charaktery ostatnych? :smiley: to ma zaujima asi viac.

5 Likes

Jakým soudem? Horner stále před soudem?:thinking:

1 Like

praveze nie, tak aky predator haha :smiley: keby si aspon bol jak Puff, napisal na plnu hubu, ze nenavidis RBR, takto si len na smiech

8 Likes

Takže tu @Henry_Ford lže? Tak to už je zase po diskuzi, tu chodíte lhát, jak na běžícím pásu.

Jo tak proto si furt vyhledáváš moje profily na netu.

2 Likes

jezis s tebou to je este horsie jak som si myslel

klames klasicky ty - napis mi kde hornera odsudili jak sexualneho predatora, potom sa mozeme bavit dalej :smiley:

v zivote som o tebe nic nehladal, naozaj tolko casu pocas dna nemam, a myslim, ze by mi z toho ajtak vybuchlo PC, mam rad svoje PC

1 Like

Klameš ty o tom, že ježko klame, že ty klameš. :lying_face:

Prebehlo vyšetrovanie a Horner bol zbavený obvinení, teda bol prehlásený za nevinného.

Jediný sexuálny predátor je tu ten starý chlípnik, ktorý ťa zneužíva už roky až sa u teba vyvinul štokholmský syndróm. :clown_face:

V tvojom prípade to je opis oosoby. :fu:

1 Like

Když to bude prasklé, tak nasaděj novou :+1:

2 Likes

Jojo máš pravdu Wolf není vůbec toxický, a neposílá emaily FIA ještě během závodu :rofl: :rofl:. A ve Ferrari jsou slabý a neschopný tomu se bránit tak proto to vypadá že nejsou toxický ale taky díky tomu nedokázali vyhrát titul už několik let. Mě je celkem jedno jestli vyhraje Max nebo Lando, ale kvůli takovým jako seš ty a doufám že vyhraje Max, protože se mi líbí jak vás úspěch RB neustále vytáčí :smile: :smile:

4 Likes

Ved ty tu uz dva roky pises h0vna na maxa a rbr a prajes si ich downfall

Tak popremyslaj ci toxicky nesi ty sam v prvom rade :smile:

4 Likes