Když to bude prasklé, tak nasaděj novou
Jojo máš pravdu Wolf není vůbec toxický, a neposílá emaily FIA ještě během závodu . A ve Ferrari jsou slabý a neschopný tomu se bránit tak proto to vypadá že nejsou toxický ale taky díky tomu nedokázali vyhrát titul už několik let. Mě je celkem jedno jestli vyhraje Max nebo Lando, ale kvůli takovým jako seš ty a doufám že vyhraje Max, protože se mi líbí jak vás úspěch RB neustále vytáčí
Ved ty tu uz dva roky pises h0vna na maxa a rbr a prajes si ich downfall
Tak popremyslaj ci toxicky nesi ty sam v prvom rade
Toxickej jsi ty s tvoji úderkou, najděte si smysl života a neobtěžujte tu ostatní.
Preco si to myslis?
Koukám že jsem už asi jediný fanda Maxe který si přeje aby vyhrával tituly protože mu fandím, a ne proto aby brečeli ostatní
Ty a fanda maxe je ukazkovy oxymoron
Hups, tak už nezbyl nikdo no
Myslis ze maxovi fandi viac ludi jak hamiltonovi?
"Mě je celkem jedno jestli vyhraje Max nebo Lando, ale kvůli takovým jako seš ty a doufám že vyhraje Max,… "
Zvláštní skladba věty.
Nepřeju si jejich downfall, jen se mi líbí, když jsou před nima aspoň tři týmy.
A Max :rainbow: (teda pardon ) mi je nesympatický no.
Tady už se definovat slovo fanda snad ani nedá. Vezmi si sebe, ty už jen číháš na to aby jsi na někoho mohl vytáhnout kulomet
Jinak asi ne, Ham je celoglobální “hvězda” s širokým spektrem, rapeři a tak
No tak osobne preferencie su jedna vec
Ale ked tu casto vypisujes sam od seba ranty na rbr tak mi to pride take ja nvm, pokrytecke?
- Honzie, Profesionalny zasierač fóra
Proc to pises , kdyz vis, ze dle platneho soudniho vyjadreni k zadnemu sexua… obtezovani nedoslo? . Zase mas vice dukazu nez pravnicke spicky sveta ? Stejne jako s tim podvadenim, nikdo nic nedokaze dokazat, ale borec od klavesnice na F1.sk vse vi a vse zna, vsude byl a za roh vidi kdy se mu zlibi …
Nekdy pises normalne … ale tohle je obravku brak … aby si se nedivil, ze dojde k zalobe za pomluvu kamarade … Protoze nic jineho , zadny novy dukaz nemas … jen se navazis do cloveka, ktereho si v zivote nevidel a o dane kauze vis, jen z clanku. …
Že to mají zvenku tvrdí kdo? A přece to není jestli je zvenku zvnitřku ale jak to jde přestavit.
Pod Parc Fermé všetky úpravy musí vidieť FIA Scrutineer. Lenže tu ako upravuje pedály tam ten Scrutineer nevidí, že sa posune o pár cm a nastaví výšku podlahy.
Dokazete si predstavit jak by to tady vypadalo, kdyby Aston nabral Hornera jako managera a jezdce Alo + Max ? …
to je jako kdyz fanda Slavie a Sparty koukaji spolecne na CR utkani na EU
proč lžeš, když žádné soudní vyjádření neexistuje?
To by bylo fajn, konečně by měl Verstappen nějakou konkurenci.