ale však jasně, RBR neví o tom, co se vyvijí pod hlavičkou RBPT, Ferrari o svým motoru taky nic neví, natož Mercedes
preco si myslis, ze o tom nevie? podla mna o tom vie.
No jo, a takhle je to s helmutíme pořád. Přijde do diskuze, aby dostal do držky a u toho si prostřílí obě nohy
preco si myslis o tom nevie? ved to je cela pointa diskusie
celý point diskuze si absolutně nepochopil a odlítl ti dekl jako když si měl rozpětí 18:1
Měl bys přestat odpovídat. Hëlmutko používá techniku zvanou Gishův cval.
Nech ho v tom nesmyslu, který tu vyprodukovat, a nedávej mu šanci z toho vybruslit.
co ja viem, tak ja tvrdim, ze F1 by mala by sutaz konstrukterov a a nie motorarov pretoze jeden konstrukter ma info o motore a druhy nie co je neferova situacia. a ty tu prilezies s tvrdenim, ze v RBR nevedia co robi RBPT. potom este tvrd niekomu ze ti nepripieklo pod sirakom.
hosi asi pozerali prilis vela futbalu a vypili prilis vela tepleho piva.
Ten je hotovej víc, než Verstappen ze zadního křídla
Takže zákaznické teamy se poháru konstruktérů nezúčastňují? Nebo se ten titul rozděluje mezi výrobce šasi, stáj a motorárnu?
Měl jsem za to, že stáj je odpovědná za konstrukci vozu. A nikoliv jednotlivý výrobci komponentů. Ať již je to motor, brzdy, možná i další díly.
Všechny komponenty sice jsou součástí vozu, ale měl jsem za to, že jednotlivých dodavatelů se soutěž netýká. Motory jsou na tom jinak?
Ale třeba to máme s @helmutko špatně. Možná, až Mercedes vyhraje PK, tak kus dortu dostanou i všechny teamy co ten motor používají.
Ne @helmutko nepoužívá techniku Gishova cvalu.
Právě naopak @helmutko používá pouze unik z argumentace. V diskuzi s urcitymi typy lidí, je to nezbytné pro zachování duševní rovnováhy.
V tomto případě více než vhodné.
To Honza v životě nedokáže. ![]()
Ale neboj, dokáže. ![]()
máš pravdu, účastní se závodů, ale v tom celku se toho vlastně nezúčastní. Že já jsem ti pomáhal ve zkouškových prolejzat, to není ani možný co dokážeš vyplodit
Ale klidně mi tu můžeš vysvětlit, jak tým bude závodit bez brzd, převodovky, zavěšení, motoru atd.
Čo? redBullu sa nedarí tak sa z redbullákov stali odborníci na univerzálne motory?
Prečo ste ich nechceli v 2023? 2024?
OK nebudeme se hádat. Já mám za to, že soutěže se účastní 11 F1 teamů.
Ty tam máš i šroubárny, proč ne, v tom autě to je. Nechme si každý své a jdeme dál.
Tak ono se stačí podívat na weby týmů a tam uvidíš vypsaný tech partnery. Můžeš skládat co chceš, bez těch dílů to nepojede a logicky jsou toho součástí. Tak jako Renault byl součástí úspěchů RBR 2010-2013
Vždyť v pořádku. Nijak ti to nerozporuju. Je to součást auta a bez toho auto nesložíš.
Nemyslím si, že to z nich dělá účastníky soutěže, ty ano. Já jsem s tím v pohodě.
Tenhle argument moc nefunguje když má RB podle oficiálních měření nejlepší motor ![]()
Edit: A je to pravda i podle tvého názoru ![]()