Ferrari reagovalo aj oficiálnou cestou: Fred Vasseur má plnú dôveru! | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari zrejme v Malajzii očakávalo náročný víkend nielen na trati, ale aj mimo nej. V snahe predísť akýmkoľvek nepríjemným otázkam sa komunikačná riaditeľka automobilky Maria Contiová rozhodla zvolať všetky relevantné médiá a vyslať do sveta správu o úplnej dôvere Ferrari k šéfovi Frédéricovi Vasseurovi.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/245540/ferrari-reagovalo-aj-oficialnou-cestou-fred-vasseur-ma-plnu-doveru

Pokial sa Ferrari F1 divízia neprestahuje do Anglicka - jazdecký titul už neziskaju.
Pokial budu ako v Monze 2018 trvat na tom ze jednotka ktora ide na titul musi potiahnut dvojku na pole - jazdecký titul už neziskaju.
Ja ako dlhorocny fanusik ferrari som s tymto uz uzrozumeny.

Já Vasseurovi věřím.
Po Adrianovi má Fred nejtěžší práci ze všech šéfu týmu a dělá ji nejlépe od odchodu Todta.
Mimochodem při současných pravidlech mnohdy s velkým přispěním Benarda a Maxe Bičíka by ani tehdy Ferrari nejspíše neuspělo.

… a pitomeček Stev zasa púšťal sprosté drísty nadarmo.

2 lajkov

Vettel titul ale nestratil preto, ze potiahol v Q Kimiho, ale preto, ze mu v druhej polke sezony zmenili auto a “nevedel” na nom jazdit. Furt dostaval hodinky a prave v tej Monze to bolo prvy krat. Q problem nebola, problem bolo prve kolo zavodu, kde sa dve Ferrari bili a podobne ako tento rok jedno na to doplatilo… A este sa tam vzburil Binotto a po Marchioneho smrti chcel resp. aj prebral team od Arrivabeneho..

1 lajk

Steva se musí přehlížet. Pak je od něj klid.

1 lajk

Myslím, že k tomu nie je treba nič dodať

1 lajk

Někteří ví, ale přehlíží. :wink:

1 lajk

Pokial by mal pole Vettel, k tej havarii by nikdy nedoslo.
A to ze Seb pole nemal - za to môze vyhradne rozhodnutie vedenia ferrari.

A chcel by si ako dlhorocny fanusik Ferrari, aby sa prestahovali do Anglicka?

Vo Ferrari sú buď. ebnutý alebo sù masochisti

Že druhy najlepsi šéf po Todtovi všetci sme sa zasmiali

Ferrari si zaslúži Vasseura aký tím taky šéf :poop:

Ne spatne Ferrari si zaslouzi Hornera.

@stev lezi nekde pod mostem ozraly na voditku, @Jos_Is_Back ho sel vencit a nevyslo…

Bozk smrti, cize to je oficialne, konci :rofl::rofl::rofl:

1 lajk

Tak teta Maria zase nič presvedčivé nepovedala. Všeobecné frázy o plnej podpore nijako nevyvracajú špekulácie o Fredovom konci po tejto sezóne. Naopak, vyjadrenie, že s ním rátajú aj naďalej, v budúcej sezóne ako pokračovanie nastolenej cesty, by tieto špekulácie ukončili. Ale asi sama vie, prečo to nepovedala.

Môj tip je, že Vasseur v decembri skončí…

aa cha cha cha chaaaaaa

Vettel si zavaril este predtym v Hockenheime hed zahodil 25 bodov za jasne vitazstvo. V Mozne este bol ako-tak v hre ale prave ta kvalifikacia mu zrejme definitivne zlomila vaz.