Ferrari reagovalo aj oficiálnou cestou: Fred Vasseur má plnú dôveru! | Magazín F1 - F1online.sk

V com? Domenicali sa sice viezol na vlne uspechu, ale medzi rokmi 2008 a 14 boli na tom lepsie ako su teraz. Fred preberal stajnu, ktora bola na druhom mieste v pohari konstrukterov.

Ferrari hodně doplatilo na stropy. Nikdy nemuseli šetřit a najednou musejí obracet každou Liru.
Taky celá struktura je postavená tak, aby generovala zisky. Třeba RB je postavený tak, aby generovali hlavně úspěchy s tím, že zisky jsou až na druhém místě.

To je ale uplne irelevantne vzhladom na to co som sa pytal.

Teď je Ferrari na kterém místě? A bez podvodu s čmoudíky za které dostalo Ferrari zasloužený trest.

Jemu definitívne zlomil väz letný downgrade monopostu Ferrari. Veď tí blázni sa potom vo vývoji vracali niekoľko mesiacov späť ak si dobre pamätám. A zároveň Mercedes tam buchol upgrade a bolo vybavené.

Aj keby nebúral v Nemecku a nekolidoval v Monze, nič by to nezmenilo, respektíve titul by nezískal.

tak tak. keby nebural v Nemecku a nestala sa Monza, len by tifosi ostali este horsie oci pre plac, lebo by o ten titul prisiel rovnako trpko ako ALonso 2010/12…

A možno by tu teraz zo mňa, fanúšika Vettela, bol zatrpknutý červený Hogr Lite, ktorý útočí zákerne na všetkých bez rozdielu. :joy:

Prokletí Ferrari je v tom, že jim pořád chybí ten pověstný poslední krůček k bezchybnosti a maximu - jak u auta, tak v práci týmu. Piloty to nutí chodit na absolutní hranu a pak je k chybě hrozně blízko. Tím spíš, že se nemůžou na prostředky, které mají k dispozici, absolutně spolehnout.

1 lajk

no si tvrdil, ze su na tom najlepsie od cias Todta to som ti vyvratil. na konci 2022 mali percentualne viac bodov na vitaza ako maju teraz a mali aj viac vitazstviev. Do polovice sezony zacali vsetci sit do Binotta a po pauze uz bol vybaveny a to mal v 2022 lepsie vysledky ako ma teraz Fred.
Takisto v 2008 ci 2010 mali lepsie vysledky.