V com? Domenicali sa sice viezol na vlne uspechu, ale medzi rokmi 2008 a 14 boli na tom lepsie ako su teraz. Fred preberal stajnu, ktora bola na druhom mieste v pohari konstrukterov.
Ferrari hodně doplatilo na stropy. Nikdy nemuseli šetřit a najednou musejí obracet každou Liru.
Taky celá struktura je postavená tak, aby generovala zisky. Třeba RB je postavený tak, aby generovali hlavně úspěchy s tím, že zisky jsou až na druhém místě.
To je ale uplne irelevantne vzhladom na to co som sa pytal.
Jemu definitívne zlomil väz letný downgrade monopostu Ferrari. Veď tí blázni sa potom vo vývoji vracali niekoľko mesiacov späť ak si dobre pamätám. A zároveň Mercedes tam buchol upgrade a bolo vybavené.
Aj keby nebúral v Nemecku a nekolidoval v Monze, nič by to nezmenilo, respektíve titul by nezískal.
tak tak. keby nebural v Nemecku a nestala sa Monza, len by tifosi ostali este horsie oci pre plac, lebo by o ten titul prisiel rovnako trpko ako ALonso 2010/12…
A možno by tu teraz zo mňa, fanúšika Vettela, bol zatrpknutý červený Hogr Lite, ktorý útočí zákerne na všetkých bez rozdielu. ![]()
Prokletí Ferrari je v tom, že jim pořád chybí ten pověstný poslední krůček k bezchybnosti a maximu - jak u auta, tak v práci týmu. Piloty to nutí chodit na absolutní hranu a pak je k chybě hrozně blízko. Tím spíš, že se nemůžou na prostředky, které mají k dispozici, absolutně spolehnout.
no si tvrdil, ze su na tom najlepsie od cias Todta to som ti vyvratil. na konci 2022 mali percentualne viac bodov na vitaza ako maju teraz a mali aj viac vitazstviev. Do polovice sezony zacali vsetci sit do Binotta a po pauze uz bol vybaveny a to mal v 2022 lepsie vysledky ako ma teraz Fred.
Takisto v 2008 ci 2010 mali lepsie vysledky.