Ferrari podľa Montezemola chýba líder. Binotto bol vraj lepší | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari je dieťa Luca di Montezemola. Bývalý prezident automobilky mal na históriu značky obrovský vplyv a v jej štruktúrach pôsobil dlhé desaťročia. Keď ho však človek počúva dnes, má pocit, že všetku svoju vášeň pre Ferrari stratil. Skutočne sa nevieme zbaviť dojmu, že ho kritizuje pri každej príležitosti.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/213741/ferrari-podla-montezemola-chyba-lider-binotto-bol-vraj-lepsi

Veľmi ľahko sa to vraví, ale omnoho horšie realizuje … a pán Montezemolo to vie, však to sám zažil … :frowning:

Pripomína mi pána menom Mariano Froldi, ktorý má plnú hubu kritiky, ale nič k veci.
Inak toto sú stále tie isté lajna dookola. Kontinuita je dôležitý aspekt, ale iba v prípade fungujúceho tímu. Ak tím nefunguje, kontinuita len predlžuje agoniu. Čo sa týka kvality jazdeckého zloženia, Leclerc má ako jazdec všetko potrebné až na tu najdôležitejšiu vec - konkurencie schopné auto.

Mal som ho rád, za jeho éry sme získali krásne tituly, ale ako člen predstavenstva nejakého oného, Mclarenu, môže v súvislosti so súčasným Ferrari akurát tak šúchať nohami pod stolom…

zamna F najlepsie fungovalo za Arrivabeneho. Nemali ho vymenit za Binotta, toho mali poslad do pcka rovno, ked zomrel Marchione

1 Like

Nezmysel.
Na zaciatku roku 2017 a 2018 mali skvele auto, ale nevedeli robit sezonny vyvoj a na jesen bol Mercedes jasne pred nimi. (Pisem Mercedes, nie Lewis)
Rok 2024 ukazal, ze konecne vedia robit aj sezonny vyvoj a konstruktersky titul bol takmer ich.
A to je zasadny rozdiel.
To nebolo ani za Arivabeneho, ani za Binotta.

1 Like

Ja si myslím, že súčasný šéf FV je na správnom mieste …

2 Likes

Ten pán vo Ferrari dosiahol všetko a vidí aký mantaáci sú vo Ferrari teraz…má plné právo kritizovať babraákov

Robíš si srandu stým babrakom FV…Pod jeho vedením je Ferrari ako kvòpka neštastia