Ferrari chcelo viac bielej. Hamilton a Leclerc ukázali nové kombinézy | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 17:16

Nové kombinézy Charlesa Leclerca a Lewisa Hamiltona na rok 2026 sú na svete. Scuderia Ferrari ich odhalila v pondelok popoludní a naznačila tým, ako asi bude vyzerať jej nový monopost. Fanúšikom sa však nepozdáva jeden detail.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/224504/ferrari-chcelo-viac-bielej-hamilton-a-leclerc-ukazali-nove-kombinezy

Nechápu, proč firma jako je Ferrari má potřebu si tam plácnout 2x velký modrý logo.
Navíc má dva marketingově největší jezdce na roštu.

Takže big L :-1:

1 Like

Highlight je samozrejme modre HP logo.

Pretoze je to titulny sponzor, ktory im dava 100 mega ročne.
S modrou nemam ziaden problem, pozri si 80 a 90 roky - modry FIAT.
Modrá k Ferrari historicky patri.
Na tento rok poprosim biely komin ako v 2016 alebo 1993.

Pretože šéf marketingu Ferrari dostal od HP “ponuku”, ktorá sa neodmieta…:moneybag::moneybag:

Vím, že to je velký sponzor. Jen se ptám, jestli Ferrari, které se ze všech týmů nejvíce bouchá do hrudi na tradice, tak má zapotřebí takovouhle modrou ohavnost. Popř. že se nedomluví na nějaký redesign barev.

vidíš ne, má :man_shrugging:

Fakt bych si přál návrat k liverkám z dob Schumiho. Třeba auta z let 2004-2006 byla nádherná :slight_smile:

Ale tak jasne ze najkrajsie by bolo HP v čiernej.
To by bolo pokracovanie cierneho Marlboro.
Skor si myslim ze chceli zopakovat 80+90 roky a FIAT.

Tak hlavne HP má prísnu politiku poslednú dobu okolo loga. A neviem nejako som si zvykol a nevadí mi už. Zelené mission winnow 2021 bolo násobne horšie. Tá modrá k Ferrari patrila vždy

100 miliónov je fakt veľa. Akože uvidíme zapracovanie na monoposte, ale mne sa kombinézy až na šiltovky dosť páčia. Taký 2017 alebo schumi éra vibe. Inak čo hovoríš na to, že HAM nebude mať inžiniera asi až do prvého závodu a zatiaľ na testoch ho bude zaskakovať Leclercov inžinier?

hp ma vzdy vedelo nastvat, hlavne ked mi stacilo vytlacit uz len jeden papier a mohol som vyrazat na vlak (a skoncilo to polhodinovym nadavanim)

takze z tohto pohladu je ich modre logo na cervenych kombinezach uplne tradicne.

Ferrari fakt na aute trafilo krásny odtieň perleťovo červenej

Bohužiaľ Leclerc je tehotný, takže sezónu v tom shitboxe nedojazdí

Proč, mu ušijí těhotenskou kombinézu jako tehdy v Jaguaru Nikimu :smile:

image

(jako navždy bude můj první oblíbenec, ale že před sebou tehdy tahal pěkný batoh je zase fakt :smile: )

Ale vážně, Leclercova nastávající čeká mimi?

Něco jsem už v titulku někde jinde zahlíd.

Že by? No proč ne, už to taky není ten mladý rybíz, co naskočil bez respektu do Ferrari, bude mu 29. Možná letošní auta nebudou stát za moc, ale zase bychom se mohli těšit už na druhé F1 křtiny :slight_smile: .

Nejen křtiny, ale taky oslavy dospělosti, protože teprve potomkem se stane člověk dospělákem.
A já se tehdy stal i dočasným abstinentem, protože mě dusily splátky na auto 800 Kčs měsíčně.

2 Likes

Neviem o tom, ale však svatba a dieťa čaká Leclercov starší brat. A ten sa pred rokom ženil. Tak možno pôjdu na isto. A čo keď narodenia dieťaťa oslávi titulom WDC? To by bolo.

Co bychom si povídali, jestli Ferrari utečou tahle pravidla, tak to začne pro Charlese být už na pováženou. Takže proč ne, přála bych mu, aby se taky dočkal. Už za tu vytrvalost, kterou Ferrari prokazuje. Však Landovi se to taky nakonec vyplatilo, tak proč ne jemu. Ale už aby se hlavně jelo!

2 Likes