Ferrari chcelo viac bielej. Hamilton a Leclerc ukázali nové kombinézy | Magazín F1 - F1online.sk

Zatím se zdá, že tyhle pravidly utekly především FIA.

Pořád vzpomínáš na staré vozy a závody a teď by se Ti nelíbila představa, že motory nevydrží závod? Proč, to přece bylo dřív úplně normální :smile: !

Dříve to bylo přece jen něco jiného. Tehdy na motoru dokázali mechanici udělat generálku motoru přes noc a ráno byl zase plně funkční připravený na závod.
Dnes jsou myslím čtyři motory na celou sezónu.
Taky se neřešily žádné grepové olejíčky a palivo se používalo nakoupené ve státě, kde se zrovna jelo.
První turbo od Renaultu bylo svobodné rozhodnutí. Žádné fixní nařízení FOTA.

Však ono nebude tak zle. Já už se těším jako každý rok. Však těch změn, které F1 za ta léta prodělala, si už oba pamatujeme víc než dost, a koukáme na to pořád. Možná by bylo zajímavé porovnat návykovost F1 s jinými drogami :slight_smile: .

1 Like

Zatím se zdá, že současné pravidla jsou neskutečně přestřelené.
Možná uvidíme samé Hondy z 2015.

Ale věřím, že každé zlo přináší i dobro a třeba se návrat ke klasice urychlí. Určitě bude letos docházet k hodně překvapivým výsledkům.

Ono na tej fotke krivka prilby rafinovane nadväzuje na krivku brucha, čo opticky pekne pridáva na tehotnosti. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Snažila jsem se najít co nejvíc vypovídající fotku, ale tohle bylo maximum. Nicméně Lauda opravdu časem hodně přibíral. Ve finále asi po dvojčatech, takže žádný div :smile: . Teď koukám, že už je jim 17 let, přitom na jeho pohřbu to byly malé děti - letí to jako blázen a padá na mě nostalgie :slight_smile: .

2 Likes

Falešná březost je pro každého. :grin: