F1 žiada jazdcov, aby vo vysielačke nehrešili. Verstappen radí stíšiť si zvuk | Magazín F1 - F1online.sk

Bude ostrých vysielačiek menej? Formula 1 sa o to chce pokúsiť a tímy žiada, aby sa vo vysielačkovej komunikácii zdržali vulgarizmov. Je však otázne, či táto snaha bude úspešná. Max Verstappen odkazuje, že nikoho nenúti ho počúvať.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/165327/f1-ziada-jazdcov-aby-vo-vysielacke-nehresili-verstappen-radi-stisit-si-zvuk

A kuxva, do pixi… Ináč voyo má ísť od augusta na 12€ mesačne. Nadávať možno budú aj iní.

1 Like

F1 pekne yebe, Verstappen opat spravne. :+1:

Skuste zakazat hresit futbalistom, hokejistom, atd. Nadavky k emociam patria. :slight_smile:

A komu sa nelubi, nech ide do *.

7 Likes

Ale však nech si hreší, ale prečo pritom zapína vysielačku?

Kazdy normalny clovek dokaze pochopit, ze vo vypatych situaciach si clovek zanadava. Ano, v Madarsku Maxovi praskli nervy ale nie je ani prvy ani posledny. Nadava kazdy jeden pilot a myslim, ze vsetci chceme tieto emocie pocut.

2 Likes

Jeho vysielacky su smerovane inzinierovi, nie publiku. To je problem F1 ze to vysielaju. Publiku su smerovane rozhovory po zavode. Furt by len vsetko vsetci zakazovali, ked je buran, tak je buran.

Vsetci chcu rasovu diverzitu, ale spravat sa maju vsetci nalinkovane a rovnako, tam je diverzita neziaduca. Chore.

12 Likes

Ťažko sa komunikuje s inžinierom, keď nezapneš vysielačku.

1 Like

ja by som navrhoval vratit Gridgirls, najlepsie “hore bez” a tie vysielacky nespristupnovat verejnosti. Nikoho nic do toho, co tam hovoria. Resp. by som spet obmedzil vstupy z boxu na absolutne nutne veci ako “mas modru, za tebou 1sec XY, pusti ho”. Ziadne take, ze prepni motor do ABC, lebo je ktiticka teplota, to vsetko zrusit! A uz vobec nie take, ze spomal, lebo sme sa rozhodli, ze dnes bude prvy Piastri

To, že biologický chlap preteká so ženami, je ok.
To, že 50-ročný chlap chodí s 18-ročnou, je ok.
To, že deti si menia pohlavie, je ok.

Ale to, že pri športe v emóciách niekto hreší, je neprípustné. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 Likes

Ty vole. :smiley: :smiley: Tohle bude hraj pro alzaky… To jsou takovy ■■■■■ z levice, co miluji zakazy, narizeni, opatreni a omezovani nekoho / neceho.
Kazdopadne by bylo super, kdyby si maFIA vyndala hlavy z prdeli. A neresila naprosty pi4coviny. (: Kdyby se zamerili na svoje posuzovani incidentu, jako se zameruji na tyhle k0k0tiny, tak by nebyl co zavod minimalne jednou ovlivnenej spatnym usudkem.

4 Likes

Načo vôbec tie vysielačky vypúšťajú na verejnosť. Či aby akože bola väčšia show. A keď je tak to vadí? Nepú.š.ť.ať na verejnosť nič a interne nech sa debatujú ako chcú.

4 Likes

FIA a FOM si vybírají co se bude vysílat a co ne, takže tohle mají ve vlastních rukou, nechápu co na tomhle vymýšlí. A jsou to emoce v daný moment se těžko zakazuje :roll_eyes:

6 Likes

Ked uz tak dneska, AI zprocesuje (vypipa) real time a sem tam (prizvuk, ina rec…) cosi prejde, “big deal”

do psej matere, ved emocie sa daju vyjadrit aj bez vulgarnosti :slight_smile:

tiez by som asi nechcel aby bolo kazde tretie slovo vypipane a ludia by to brali ako standard, ale tak ako je to teraz, ze obcas niekomu uleti, tak je to v pohode.

Já to znám Maxi. Jsme spolu na jedné lodi. :handshake:

1 Like

rugby zapasy maju mikrofony na hracej ploche, tiez musia hracov stale napominat. pod chvilou je debata o tom ci rozhodcovia v PL maju mat live mikrofony, ale zatial sa na to nenasla odvaha. Podla mna je to OK, tak ako to je aj s tym, ze FIA ziada o menej nadavok. V prenosoch musia spolocnosti respektovat nejake pravidla a potom divak pocuje len pipanie. Podla mna sa zas az tak nenadava ako to vyznie z tohto clanku.

Honzo :open_mouth: Si to ty? :exploding_head:

Normálne ti musím dať lajk. :+1:

2 Likes

A potom tie emócie vyzerajú ako v slovenskom dabingu Kobry 11. :sweat_smile:

Do šľaka Semir pridaj, tí gauneri nám ujdú.

3 Likes

Rugby je docela spatnej priklad… S rozhodcim muze mluvit jen kapitan. Pokud kapitan bude rozhodcimu nadavat, tak ho posle na 10 minut ven. Jako obycejnej peasant hrac s rozhodcim ani moc mluvit nemuzes. Nedejboze, kdybys mu rekl “hele Franto vole, to piskas na chobot”, tak to jdes rovnou do satny a team hraje v 14/12/6, zalezi, jaky rugby hrajes… V pralesnich ligach, kde hrajou Cesi a Slovaci to mozny je, ale ve svete v 1 a 2 divizi ne.

Tohle je nějakej vtip??? Však vysílačky nejsou pouštěné live, režie vybírá jakou vysílačku pustí ze záznamu do vysílání. Tak prostě ty co nejsou dostatečně jemné a přátelské a mohly by nějakou křehkou duši pohoršit a nebo dokonce i neco horšího, tak je prostě nepouštějte do vysílání :smile: :grin:

6 Likes