Já mu nenadaval…však napsal “Přistupte blíže” a spustil cirkusáckou hudbu. Tak co to jako asi má znamenat?
Staci, aby cervene gumy opravdu vydrzeli pouze 5 kol a ne 30. Zlute max 17 a bile max 30. A pak si delejte boxu kolik chcete. Jen se musi Pirreli podarit vyrobit nejen gumy ktere vydrzi dany pocet kol co jsem psal, ale i ze bude jasna rychlosti vyhoda mezi nimy. A ne ze Zlute budou rychlejsi nez cervene atd….
Nic. … co takhle dat konecne ten. “ Joker lap”.

Co bude 1.1.26? Novej účet? 
Ježek doježkuje, takže asi konec světa.

Milujem vás chlapci, bože vy my tak robíte deň 
Ten to sliboval už tolikrát, že tomu nejde věřit 
Tak ono, i kdyby byl konec světa 1.1.26, tak na Slovensku to poznaj tak za 20 let možná. To znamená že forum bude fungovat dal. chill guys.
Pamatuju F1 už opravdu dlouho a nezdá se mi, že by byla méně zajímavá než dřív. Každá doba má svoje, vždycky byly závody nudné i zajímavé, nevím, co se pořád řeší. Lidi se dívají a chodí na závody ve větším počtu než kdykoli dřív, tak kde je vlastně problém.
Celý akože problém ohľadom pneumatík je komplexnejší. Ja si myslím, že výrobca dodáva presne také pneu, ako si objednávateľ, teda FIA zadal. Ak by to bolo inak, určite by došlo ku komunikácii, reklamáciám, či oslovení iných výrobcov. Súčasné aj červené pneu by vydržali celý závod. Samozrejme pri inom tempe. Plus je tu problém s výkonnostným oknom, ktoré je podľa niektorých veľmi malé a niekto ho skoro nezachytí. Pneu, na ktoré môžeš tlačiť naplno od začiatu a ony 10-15 kôl vydržia bez zmeny asi zatiaľ nikto nevyrobil a ani nevyrobí. Či?
Teba sa to nejak dotklo alebo co?
Si hladate len dovody preco sa tu s ludmi hadat
lenze to je nerealne. testuje sa na jednom okruhu, mozno dvoch, v kalendari je 24 okruhov. t.j. 24 roznych povrchov * 10 roznych konceptov, k tomu si prirataj pocasie a vyjde ti ze strafit sa do poctov, ktore si naznacil je prakticky nemozne.
Máš pravdu, Pirelli vyrábí pneu podle požadavků FIA. Jenže FIA místo řešení samotných pneu vymýšlí nesmysly s povinnou zastávkou navíc, tady vidíš tu neschopnost vůbec řešit jádro problému. Jinak Michelin a Bridgestone odmítli návrat do F1 pokud se právě bude fungovat na současném principu zadávání požadavků na pneu od FIA
Muselo by se vyrobit 6 různých barev.
Jeden závod máš C4 červenou a další máš C4 bílou. A vlastně chceš, abych ten jeden vydržela 10 kol a další 35 kol.
Takže vlastně to vlastně musí stát za hov.no jen z principu.
Už jen to, že chceš, aby pneu vydržela 35 kol na okruhu jako je Bahrajn je špatně
To je jedno kolik, ale ty očekáváš vlastně od jednoho výrobku, aby splnila 3 věci.
To vlastně nejde. C4 je červená, žlutá i bílá.
Súhlasím. Je otázne či si to vôbec sú schopní a ochotní uvedomiť. A to som nespomenul udržateľnosť, ekológiu a iné požiadavky, pre ktoré máme v monopostoch motory a pneumatiky aké máme. Lebo keď pridajú zastávku o koľko pneu viac sa vyhodí? Majú nejak nastavené parametre a nevychádza im to. Však už ani nie sú schopní zabezpečiť, aby sa piloti predbiehali na trati a nie po tráve…
Však se tu s nikým nehadam.
Nevytvařej problemy tam, kde nejsou.
jezis, to ja uz hovorim davno! Mame 3 gumy, takze 2 zastavky, s tym, ze kazdemu dame na nedelu novu sadu. Este by som tam pridal tretiu povinnu zastavku = na tankovanie!
akozenie… za schumachera, ked boli drazkovane gumy, tak sa gumy casom zlepsovali (ked sa blizili k slickom, boli rychlejsie) + auto bolo lahke, lebo sa tankovalo, takze MSch jazdil velymi rychle kola a casto tak vyhral. Dnes kazdy setri gumy a palivo, to je taky zavod jak pod ma j.t
Keby sa tankovalo tak je vsetko dramaticke len behom pitstopu …