Nestáva sa často, aby sa externý dodávateľ komponentov vyjadroval ku kritike pilotov Formuly 1. Po Veľkej cene Monaka však dodávateľ brzdových komponentov Brembo vydal mimoriadne stanovisko k Leclercovej ostrej kritike jeho produktov, hoci ho ani priamo nemenoval. V každom prípade sa zdá, že exkluzívnej spolupráci s hviezdou Scuderie je koniec.
tak ja neviem, ale ja s Brembo vobec nemam dobre skusenosti. Na to, aky pojem su vo svete brzd tak na cestnych autach to nie je ziadna vyhra. Teraz tiez narazam na spotrebak - kotuce a dosticky. Uz som ich par vymenil, brzdny ucinok nic extra, kotuce sa krutia aj bez vody, disky stale zad*bane od prachu z dosticiek a o piskani ako nakladny vlak ani nehovorim. A neboli to ziadne fake ci economy trieda…
Ak je to tak, tak sa neskutočne smejem. Ferrari si to kvôli svojmu nacionalistickému prístupu kazí samo. Myslím, že čo sa týka problémov so zamestnancami, tak to bude úplne to isté.
V článku se píše, že si Hamík prosadil svou a jezdí s brzdami Carbon Industries.
Jestli bude výměna brzd znamenat zlepšení celého vozu, tak najatí Hamíka přináší i růže.
To by boli komentáre, keby sa niečo podobné udialo v Red Bulle.
Dúfam, že od Španielska dostane Leclerc rovnaké komponenty bŕzd ako má Hamilton.
A Brembo sa môže brániť koľko chce, keď obaja piloti mali podobný problém a jeden z nich sa prestal sťažovať v momente ako prešiel na Carbon Industries.
Pokud mel LEC pred vikendem moznost zmenit kotouce, jde za nim ze to neudelal, nema si na co stezovat, problemy s brzdami ma dlouhodobe, asi ho bavi nadavat na subdodavatele.
ale ako to maju riesit ked jeden z jazdcov chcel od prichodu do timu prejst na ine kotuce a ked mu to tim umoznil a urobil upravy aby to fungovalo tak totalne doje…bal brzdy v druhom aute
kym lujzo nezacal vyplakavat o tom ze chce CI na co bol zvyknuty celu karieru tak ferrari ziadne problemy nemalo, zacalo ich mat az ked urobili zmeny aby mohli na auto nasadit kotuce CI
toto je cisto problemom ferrari a ono sa musi rozhodnut ci im ten fetis lujza na CI stoji za to aby si znicili desatrocia exkluzivnu spolupracu s brembom a to samozrejme nielen vramci f1
Bud nechat Hamiltona jazdit s CI a Leclercovi na mieru upravit Brembo aby bol s nimi spokojny. Brembo ma dat od Lecerca tolko, ze to nemoze byt problem.
Alebo Hamiltonovi nemali dovolit vymyslat. Rozdelovat to v autach zhorsuje porovnavanie dat prinesenim dalsich neziaducich premennych, takisto logistiku a prinasa mierne rozdiely v autach.
Na druhej strane, sice sa odjazdilo este malo zavodov, ale ak to Hamiltonovi pomohlo, mozno tam bude cesta aj pre Leclerca. To, ze boli zvyknuti na Brembo neznamena, ze bolo najlepsie. Treba hladat kazde zlepsenie co sa da.