Éra udržateľnosti. Pirelli priznalo, že tretina vyrobených pneumatík sa nikdy nedotkne trate | Magazín F1 - F1online.sk

V anketě ano, ale v diskuzi mám opravu.

1 Like

Myslím, že Ti děláme radost, když odpovídáme špatně :smile: . Já jsem tady za naprosté laiky a ani nevím, jestli to byla anketa i pro ženy, nebo jenom pro lidi :smile: . Ale uzavřela jsem ji, to je moje práce a tu jsem splnila. Moje úvaha byla asi ta nejjednodušší, která se nabízí, a není správná - když se jedná pořád o ten samý kámen a to samé jezero, je jedno, jestli je v loďce nebo mimo. Fyzika je mi úplně cizí, tak asi neslíbím, že to příště bude lepší :smile: .

2 Likes

hmotnost vytlacenej vody = hmotnost kamena
objem vytlacenej vody > objem kamena

mam to spravne?

1 Like

@Triper Pemza ma vraj nizsiu hustotu ako voda

1 Like

Pemza je spíše vyvřelé sklo než kámen, ale budiž.

Ano je to tak 151515

Ty musíš byt právník :smiley:

Svoji práci jsi odvedla skvěle.

Jen mě zklamalo, že se nezapojilo víc lidí, musím s tím přestat, asi to není zábavné.

Lidi shánějí stromečky a poslední dárky, a Ty na nás s fyzikou! To se potom nediv…

Asi máš pravdu, přeji šťastné a veselé Vánoce.

1 Like

Krásné svátky i Tobě, i když zítra se tady možná ještě “uslyšíme”.

2 Likes

Ok este tu mam dalsiu hadanu:
Moze ist vozidlo pohanane iba vetrom rychlejsie ako vietor?

1 Like

Myslíš, že Ti niekto v pondelok o druhej v noci odpovie? :slightly_smiling_face:

1 Like

Môže. Keď pôjde dole kopcom, tak jeho rýchlosť môže byť väčšia ako rýchlosť vetra.

1 Like

Ale na tohle sis odpověděl sám :smile:

Samozřejmě může. Lidé si neuvědomují jakou má vítr sílu.

Ano, může.

Zná to každý, kdo jezdí na windsurfingu.

Princip vztlaku na plachtě:
Plachta windsurfu funguje podobně jako křídlo letadla – vytváří aerodynamický vztlak. Vítr nenaráží přímo kolmo do plachty, ale proudí kolem ní. Díky tomu vzniká rozdíl tlaků mezi oběma stranami plachty, což vytváří dopřednou sílu, která se přičítá k rychlosti větru.

Proto se také při závodech snaží jezdit tzv. křižovat na boční vítr i když je to na zadní vítr blíže.

Navíc je to na zadní vítr strašná nuda.

3 Likes

Potvrzuji. Předoboční vítr je nejrychlejší. Zaďan je opravdu nuda, ale je s ním i docela nepříjemná plavba, protože se čumák lodi zapichuje do vln. Výška stěžně je totiž obrovská páka.

2 Likes

ano a kedze moze ist rychlejsie plachetnica krizom tak moze ist rychlejsie aj vozidlo na kolesach priamo po vetre :slight_smile:

1 Like

no ale je mozne, ze s pemzou by ta hladina mohla stupnut?
myslim, ze je to komplikovanejsie o to, ze jej pory su vyplnene vzduchom, takze dokaze plavat na hladine a keby sa jej pory zaplnili vodou, jej celkovy objem by sa zmensil.