Elkann predbehol tlačové stanovisko: Sainz a Leclerc zostávajú vo Ferrari! | Magazín F1 - F1online.sk

Novy den, nova hadka @HellHogr s dalsim clenom fora. :joy: To je neskutocne co tu predvadza toto individuum.
image

3 Likes

Co bych tam dělal? Já zatím těžím z toho, že Čína pracovala na Evropu, ale Tvá generace je ta, která bude muset makat na to, aby se Čína měla dobře.

Moje generace pracuje na uživení důchodců, kteří by nejradši žili na dluh do nekoneča :slight_smile:

To víš, ne všichni jsou submisivní, jak ty, když dostáváš pravidelně na prdel a líbí se ti to :slight_smile:

No vidíš jak jste hloupí. Na důchodcích se aspoň naučíš makat a to se Ti později pod bičem Číny bude moc hodit. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Nevím, data o tom, kdo koho volí mluví jasně, kdo je hloupej :slight_smile: tak sis tu střihl svojí agitku s Čínou, když diskuze byla o Audi, VW a F1. Ale chápu, tvoje komunistické manýry si to znovu neodpustili :slight_smile:

Já nedělám nic jiného, než že se Tě snažím varovat před zlým osudem, ale Ty všechny mé dobré rady odmítáš.
Znáš to pořekadlo, že chytrý se nechá poučit, ale hlupák dál hlupákem zůstane.
A s tímhle přišli už naši pra pra předci, kteří možná používali klínové písmo.

1 Like

Submisivna bola tvoja mamka vcera, ked som bol u nej. :slight_smile:

(sorry, ale na tvoju debilitu uz inu odpoved nemam, ked zase utocis a urazas stylom, ktory tak velmi odsudzujes, ked ti tu zvycajne cele forum naklada a ty tu places aki sme zli, vulgarni a ako urazame)

PS: Debilita nie je urazka, je to starsi vyraz pre lahku dusevnu zaostalost. :slight_smile:

Varování beru, ale ty opravdu vždy Čínu vynášíš do nebes a Evropu házíš na dno, tohle není varování, ale emocinálně podbarvený názor :smiley:

Ale ty nejsi lehce zaostalej, ty jsi těžce zaostalej a každým svým příspěvkem to dokládáš :slight_smile:

Já pouze poukázal na Tvé tři články které jsi tady sám vložil. Takže né já, ale Ty sám děláš Číně reklamu, ale svádíš to na druhé.

V CR mate s verejnymi datami o volbach aj data o mudrosti a hluposti volicov? Lebo vysokoskolske vzdelanie neznamena mudrost ani inteligenciu Honziku. A cim dalej, tym viac dostavaju vysokoskolske vzdelanie ludia, ktori absolutne nie su mudri ani inteligentni. :slight_smile:

Toto uz je taka zakladna skola, ze “ty si este viac”. :slight_smile: Slabnes kamarat. Kedysi si dosahoval aspon level Kiks a snazil si sa argumentovat, hoci si bol v omyle a nikdy ti to neslo, no teraz uz sa zmozes len na toto.

Nn niekto len rezignuje a pritom je alfa :muscle::grinning:

2 Likes

Já nedávám články o Číně a její dětské práci, ale o VW

Alfa gama samec? :smiley:

ty piš o tom, kdo jakej je a na co se kdo zmůže, tohle je tak 4 třída, neděláš nic na foru, jen stalkuješ a toxikuješ, prostě nula na foru, nula v životě až mi tě je líto.

Lžeš. Já tady nikdy žádnou dětskou práci v Číně nepropagoval.
To byl Tvůj argument.

Co je špatného na tom aby děti pracovali?

1 Like

jn co je na tom špatného, aby ti děti zadarmo montovali produkty? :smiley: