Elkann predbehol tlačové stanovisko: Sainz a Leclerc zostávajú vo Ferrari! | Magazín F1 - F1online.sk

Že jó. Moje dědi pracují už dlouho a těší mě to. :slightly_smiling_face:

1 Like

Počkej, to už zase zkresluješ data.
Kdo říká že zadarmo?

1 Like

No ja v tom vidím, že Ferrari pokukuje po Albonovi alebo Norrisovi na miesto Sainza.

1 Like

@PUFF Toto očakáva u W15 zlepšenie o 2,5 sekundy na kolo. MERC sa fakt stáva novým Ferrari. Prv vývoj, potom pitstopy a stratégie a teraz off season vyhlásenia.

1 Like

V zásadě nic. Problém pro nás je, že se tím zlevňuje práce a to se týká i nás. A my rádi využíváme levné výrobky, ale samozřejmě na to doplácíme nemožností konkurovat, však to dobře vidíme :slight_smile: . Máme několik možností - uzavřít trh a levný dovoz zatížit cly. Tím se dovoz zdraží, to se ale nebude “našilidem” vůbec líbit :slight_smile: . Nebo se přizpůsobit a zlevnit vlastní výrobu, tzn. zaměstnat taky děti nebo snížit platy - to se bude líbit ještě míň. Nebo to celé zabalit do pláště humanity a snažit se působit na země, které takhle fungují, aby svoji výrobu taky zdražili, třeba tím, že nebudou zaměstnávat děti, budou platit férové platy atd… Vynechala jsem něco :smile: ?

1 Like

O oba jezdce z McLarenu co nevidět vypukne velká rvačka.
A je jedno jestli žadatel bude Mercedes, Ferrari, nebo Red Bull.
Naopak McLaren musí náhradu hledat už teď.

To asi záleží na formě McLarenu v příští sezóně. Jinak souhlasím, že jsou to borci oba dva.

Že by jsme oproti Číně museli začít s vlastní výrobou od nuly. A stejně by jsme nevyráběli pro sebe, ale pro někoho jiného, takže by jsme byli mnohohásobně dražší než Čína. Mnohem horší, protože vyrábět blbosti jsme nikdy nemuseli a odbyt by byl tak nízký, že by nikdy nemohl být získový.

Vím že si děláš srandu, já taky, takže jediný kdo je tady pořád morous je Hogr.
Nedivím se, že ho žádná holka nechce, musí to s ním být strašná nuda :grinning:.

Mimochodem u nás se zaměstnanci předhánějí aby mě dohodili vlastní děti na sekání trávníku přes léto…

Záleží na tom, kolik těm dětem je, 12 nebo 17?

Krtečci holt lákají každého. :grin:
Jen tak mimochodem. Kamarádka si pořídila záhradního Robertka, jak říká své samochodné sekačce a krtci se dobrovolně přestěhovali jinam.

1 Like

Jasně že musí mít Max vedle sebe nějakýho lehčího kolegu :smile:

2 Likes

Hotovy moralny etalon Honzik.

Ja na fore diskutujem primarne o F1, ty sa tu dennodenne hadas s takmer kazdym alebo tu so svojou partickou onanujes nad Alonsom.

V zivote som nestalkoval nikoho, teba uz vobec nie, to mi poslali clenovia fora tie info o tebe.

A ja som toxicky? Od teba to beriem ako kompliment. Kedze tak 5-7 ludi mi za posledne mesiace napisalo do sprav o tebe, ze stracam s tebou zbytocne cas, lebo si “klamarska spina”, “totalny chudak”, “bezhlavy fanatik do Alonsa”, “troll” a okrem toho na teba len vulgarizmy, nic pozitivne. A ak mi neveris, tak ti v pripade zaujmu poslem screenshoty do spravy, akurat anonymizujem odosielatela, lebo vacsina ludi z nich si tu s tebou pise alebo sa tu s nimi hadas, ale v skutocnosti len mavnu nad tebou rukou a myslia si svoje a nechcem, aby si to o nich konkretne vedel, lebo by ti to ranilo tvoje city. :smiley:

To ako som vnimany na fore mi je v podstate jedno, kedze toto forum pre mna vela neznamena, ale cisto statisticky som tu napisal o cca 80% menej prispevkov ako ty, ale dostal som na ne 80% lajkov oproti tebe, pricom ked odmyslime tvojho tepleho brata Situsa, ktory ti lajkuje kazdy jeden prispevok a uzivatela, ktory najviac lajkuje prispevky mne, tak mame obaja 2,5 tisic lajkov. Takze neviem kto je nula, ked uz do toho tahas forum :slight_smile:

A v zivote? Bol som profi sportovec, vystudoval som jeden z najziadanejsich a najnarocnejsich odborov, moj mesacny prijem v czk je sestciferny, zakladam si rodinu, casto cestujem a uzivam si zivot s rodinou a priatelmi. Ked sa na to tak pozriem, az taka nula asi nie som. Rozhodne nie taka nula, aby mojou hlavnou naplnou zivota a kazdeho dna bolo oline forum, kde ma ma vacsina uzivatelov za hlupaka. :slight_smile: Pochval sa co si ty zac, ked o inych pises, ze su nuly v zivote. Lebo to, ze nie si raketovy vedec ani velmi slusny, spravodlivy a oblubeny clovek sme si uz vsimli.

Napriklad fernando by mohol byť? :flushed: silnejsi od pereza ale lahsi pre maxa :handshake::ok_hand: súhlasím

No těžko, když Max potřebuje někoho lehčího :pinched_fingers: :smile:

1 Like

Mám tam kluka, který začal asi v 11, a. dneska je mu 14 a už si i brousí nože sám…
Občas sice poseká stromek, nebo rozprašovač ale někdy seká i obden, když potřebuje kapesné :smiley:.

1 Like

No vsak píšem nando… Ja som myslel ze sa bavime o redbulle :face_with_hand_over_mouth::joy:

Když Max říká Alonso ne, někoho lehčího, tak tam cpát opět Alonsa už je na mě příliš inteligentní :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Ty sis dělal srandu? taky už jsi měkkej

@Situs Michale, ved predsa preto potrebuje Max vedla seba Fernanda. Max ma podla zdrojov 72kg, Fernando 68kg. A tak isto dal @don.pindulanda spravny point, ze Fernando je lepsi ako Perez, ale slabsi ako Max. Uplny ideal. Max bude hlavna hviezda timu doplneny Fernandom a Charlesom. :slight_smile: Aj ked osobne by som najradsej videl zostavu Max, Fernando a Seb :heart: