Elkann predbehol tlačové stanovisko: Sainz a Leclerc zostávajú vo Ferrari! | Magazín F1 - F1online.sk

Četl jsi ten článek, nebo Tě zaujal pouze nadpis?

Tak ono to bylo a je pořád Sauber ne?
Jen Alfa tam byl velký sponzor a neslo to její název… či?

Nejdřív odešel Orlen, teď Alfa…

Budou to velmi krušné 2 roky… přímo až zlé.
Přitom mají továrnu i nástroje, které jim může závidět celý grid…

Četl jsem všechny tři články

No a mezitím jim tam sedí Audi investoři už teď

To uz by co bolo, keby aj @HellHogr fandil Maxovi. :joy:

Samozrejme Alonso by nastavil auto a Maxovi by odovzdal svoje nastavenia, vdaka ktorym by jazdil dobre. :stuck_out_tongue:

A je Ti jasné, že se teď oháníš něčím co jsi zhruba před měsícem popíral?

Už se tu chceš hádat, protože žiješ v minulosti? :stuck_out_tongue:

Celkové náklady Mercedesu jsou cca 500m…
A to dodávají 4 týmům, motory, zavěšení, převodovky atd. atd…

Myslím, že by Audi solo zvládlo. :slight_smile:

Nástroje mají v rámci koncernu taky…
Spíš jde o prozření než o prachy.

Jeden měsíc bereš jako minulost, ale sázet sem článek rok a půl starý Ti nevadí, když se Ti hodí do krámu.

Jj stejně, jako ze tří článku si vybrat jen jeden, strašnej demagog jsi Ferdo

Když to zvládne Williams, který už si sám nevyrábí ani převodovky, tak proč by to nezvládl VW.

jenže to se bavíš o provozních nákladech co jsou na rok, nebavíš se o investicích předem do infratruskutry, vývoje atd. Btw kdo by ve VW mohl sdílet technoligie z F1, když tam nikdo neoperuje?

Protože pravda je ve všech třech článcích stejná, kterou jsi před měsícem popřel.
Naopak tím, že že se čínský vliv na světových trzích prosazuje stále více je čerstvějšími informacemi pouze potvrzuje Tvůj omyl, případně záměr neuznat pravdu.

Už zase tu kopeš za soudruhy? se divím, že nemáš ještě čestné vyznamenání od Číny

Sám tady mlaskáš o úspěšnosti Číny jeden článek za druhým, ale prstem ukazuješ na mě.
Že Tě haňba něobchlustně.
Babička by přidala. Do kuta s tebú a řnuť až skura praskně.

Ty jsi strašně zaslepenej Čínou, hnát tě tam do těch pracovních táborů, by tě odnaučilo podporovat takové nefunkční systémy

Zase špatně. Zaslepený jsi Ty. Já mám oči otevřené.

1 Like

Máš je otevřené, jako soudruh, nebyl si to ty, kdo psal, že je Evropa odpad?

Ještě není, ale dělá vše proto, aby byla co nejrychleji.

Tak se odstěhuj do Číny, když je tam líp. Po cestě se koukni na index urovni života v Evropě a Číně