Elkann predbehol tlačové stanovisko: Sainz a Leclerc zostávajú vo Ferrari! | Magazín F1 - F1online.sk

■■■■? Však max to vyhral férovo. Si to zaslúžil za sezónu. Mám rád HAMA aj MAXA, ale HAM si to prehral Imolou a Baku.

Som, Carlos mal Binotto a jeho tím, ktorý sa mu postupne rozpadol. A som zaujatý lebo vieme kto môže zase SF-23

Aje, už převracíš zasluhy vs porušení pravidel od ředitele závodů

Nechť tvá zaslepenost odstoupí :slightly_smiling_face:

A Max mohol za to, čo sa stalo? Nie, on urobil všetko čo bolo v jeho silách a dostal takú možnosť, tak ju využil ako každý. Ja som stále názoru, že MERC mal hnať pred súd. Normálne do Hagu, to bol vojnový zločin to rozhodnutie Masiho.

Ako tvoja voči ALONSO bezchybný jazdec na svete.

1 Like

A Monakom, Belgickom a Tureckom. :slight_smile:

Aj to on bol strašne nekonzistentný tú sezónu no.

Prepac, ale ty nesiahas v zaujatosti Hogrovi ani po clenky. :smiley:

3 Likes

ja viem snažím sa zlepšiť, ale Francúzsko 2022 neviem zatiaľ tak dobre obhájiť, aj keď vlastne to Charles nabúral úmyselne aby to spustilo sled udalostí, ktorý stáli Binotta miesto na konci 2022.

1 Like

Však právě nemohl, proto moc nerozumím toho, proč si ho do toho zapojil. Ale notovat si tu se stalkerem, co vyhrožuje a toxikuje, to není dobrá parketa, měl by si zůstat na straně dobra :slight_smile: a jestli ti 8 podií přijde, jako nekonzistence :slight_smile: každoápádně o Alových chybách jsem tu psal xkrát

Mel odstavit auto a rict takhle ne, je to podvod a nechat projet Hamiltona.

Ty jo, by mu začali fandit skoro všichni za takový férový sportovní a sebeobětující čin :clap:

2 Likes

Ano stal by se zivouci legendou a nasledujici tituly by ho zaslouzene vynesly do zavodniho nebe, misto toho ted musime sledovat ukvicene sele.

ale píšem o Hamovi 21, že mal výkyvy ako neviem čo. Samozrejme ja som aj ALO fan. A viem, že Jos je vyslovene trol a nenótujem tu s ním.

2 Likes

Ja som troll? :joy: To si si ma s niekým pomýlil. :slight_smile: Všetky diskusie, okrem tých s jednoduchým Honzom, sú z mojej strany normálne a žiadne trollenie.

4 Likes

Jaké hodnoty jsi zadával do kalkulačky? :smiley:

1 Like

Máš súkromnú správu poslanú.

1 Like

Je to chyba, nedělej to, ještě tě zkazí :slightly_smiling_face: tak Ham měl špatné momenty 2021, ale to i Max, takže tak

@Hedgehog

1 Like