Elkann: Hamilton ide do Ferrari uspieť, nie ukončiť kariéru | Magazín F1 - F1online.sk

Ukončiť kariéru v červenej kombinéze bude určite krásne, no to nebola Hamiltonova motivácia prestúpiť do Maranella. Prezident Ferrari John Elkann na Hamiltonovi nebadá znaky, že by chcel čoskoro zavesiť svoje remeslo na klinec. Vo Ferrari chce vyhrávať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/167395/elkann-hamilton-ide-do-ferrari-uspiet-nie-ukoncit-karieru

Otazka je skor ci mu Fer bude vediet take vytvorit podmienky, aby vyhral. Myslim, ze ak Sir dostane konkurencieschopny monopost, svoje si odvedie.

1 Like

to nic neznamena, aj Alonso tam isiel uspiet a potom aj Vettel tam isiel uspiet. Dopadlo to, ako to dopadlo, jediny, kto poslednych 20 rokov vo F uspel bol Kimi. Ale aj to bolo LTT a vdaka Mclarenu :wink:

2 Likes

Tak sir se hlavně po několika závodech co se mu nezadaří začne vzdávat, jako to dělal v Merglu, a nevím nevím ale myslím že ve Ferrari se mu do vysílačky nebude omlouvat šéf a prosit ho aby pokračoval :rofl: :rofl:. Velký bojovník je pan Hamilton :joy:

1 Like

…ale,ale,to terajší borci sú horší ako Hamšík,ak nemáš dobré auto tak si nič,Hamšík mal šťastie že vždy mal dobrý monopost,som zvedavý na obidvoch plačkov vo Ferrari komu budú viac ,//nahrávať//…:shushing_face::racing_car::racing_car:

1 Like

Vsetkym trapkom co tu nevedia uznat kvality jazdca typu Hamilton prajem aby uspel a aby ich to este viac zralo :slight_smile: Kazdopadne nebude to mat jednoduche ale urcite ak to ma Ferrari vyhrat tak skor to bude s nim ako s Leclercom alebo Sainzom.

1 Like

Ferrari se muze tesit na titul po x letech :dizzy:

mam pocit, ze presne koli takymto tahaniciam ukazali Fredovi dvere v Renaulte. BTW Newey podla mna z tohto pohladu neziada nic navyse co by nemal v Redbulle.

3 Likes

Uspieť znamená titul. Všetko ostatné bude pre neho neúspech, tak ako to bolo aj pre Alonsa a Vettela.

Ak však získa Hamilton titul, tak to bude tvrdá rana pre Leclerca. U nich to bude kto z koho a čakám návrat starého Lewisa, ktorý pošle všetky svoje súčasné pokrytecké rečičky aký je tímový do koša.

Rovnako “kto z koho” to bude vo Williamse. Pre porazeného to bude pravdepodobne znamenať koniec nádeje na top tím.

Bobík veštec to tam vidí jo, ve své kouli? :grin:

3 Likes

Nemusi to byt nutne pain pre leclerca, ten je tak oddany tomu ferrari ze kludne pocka dalsi rok :smile:

Len aby potom zas nepodpisali nejakeho Maxa alebo tak

Taka russellovina trosku

Leclerc je v tomhle tak submisivni, že počká klidně do konce kariéry s tím, že to snad někdy vyjde

1 Like

Ono to ale vyjde, raz urcite :smile:

Nevím proč, ale Leclerc mi v F2 přišel daleko tvrdíš jít si za svým, v F1 mi to přijde, jako by měl splněno tím, že se upsal Ferrari. Chápu to v tom, co prožíval u svýho otce i Bianchio, ale přece je tam, aby vyhrál, ne si připsal rekordní počet závodů ve Ferrari

Podla mna to ma podobne ako napr alonso, ze ked auto uz dlho dlho nedava vykony tak sa to trosku lame v nom

Mne to pride prirodzene, lepsie akoby sa mal sam klamat ze je vsetko okej

1 Like

Ale aka to bude vizitka pre Leclerca, ked Hamilton na zaver kariery, po tom co prehral s Russellom, pride do Leclercovho Ferrari a porazi ho? To by bol asi koniec reciam o potencialnom majstrovi sveta. :slight_smile:

Presne to by potrebovali podpisat, keby Hamilton porazi Leclerca a ukonci karieru. Lebo ked ti z dvoch pilotov ostane ten slabsi (porazeny), tak chces adekvatnu nahradu za toho lepsieho.

Ale osobne si myslim, ze sa to nestane a Leclerc Lewisa porazi (najma vdaka Q).

On ten titul da, ja mu verim, a ono piloti aj vsetci v f1 maju tu pamat, co sa tyka neuspechov/uspechov, dost kratkodobu takze by som to tak cierne nevidel :smile:

1 Like

podla mna neda a ani na to nebude mat sancu.

To netušim, jak to měl v RB. Někdo říká, že tam byl jen občas dělat chytrýho, ale jinak pracoval tým. Další zase říkaj, že se to točilo kolem něj.
God knows.