Elkann: Hamilton ide do Ferrari uspieť, nie ukončiť kariéru | Magazín F1 - F1online.sk

Titul se sam neziska, Ferrari musi makat ne se flakat :eyes:

ja si pamatam na jeden rozhovor spred X rokov ked este bolo vsetko fasa, kde Horner rozprava ako vsetko vybudovali spolu s Neweym. Bolo z toho zrejme, ze Newey kontroloval v technickom oddeleni vsetko od ludi, cez vybavenie po riadiace struktury a rozhodovacie procesy. To znie ako keby to bol nejaky despota, ale opak bol skor pravdou. Povedzme, ze vsetko bolo nastavene tak ako im to Newey poradil, alebo ako si to zelal.

Však Adrian v RBR nic nedělal, ale to, že se objevil na GP GB se ukazuje, že tam furt dělá, i když nic nedělá, to je přece jasný ne?

Ferrari musí mít silný esa v rukávu, když si můžou dovolit nechat odejít Cardila a nevzít Neweyho

Dufam, ze z toho esa nebude zase joker.

2 Likes

To neni potvrdene

Já vim, že ty esa u Ferrari nejsou potvrzený, proto čekám co z toho vzejde :grinning:

Esa mozu byt ale newey neni zatial ofiko nepodpisany a ani podpisany :smile: takto o mesiac podla mna uz budeme mat jasno

Proč? Jde to už i bez Neweyho.
Elliot je machr, jen se mu nepovedl ground effect.
Ale to se nepovedlo 9 týmům z 10.

Uvidíme no.
Nezdálo se mi, že by o něho byla nějaká velká bitva.

Ale třeba už má podepsáno dlouho, takže ho nikdo extra nelanařil.

Lenže všetci veria, že titul dá Leclerc, Norris, Piastri, Russell, potom Antonelli atď. A prvej štvorici chlapcov ostáva tak 10-12 rokov kariéry na vrchole. Toľko titulov v F1 nie je, najmä keď to záleží od auta, od 2026 môže prísť ďalšia dominancia a Max tak isto možno získa ďalšie tituly.

2026 na nove pravidla sa to mozeeste pekne vsetko premiesat

Ja zatial zavery nerobim

Elliot bude teda z 40% dobrej, když 60% ground zustane?

LEC dal teraz dobrý rozhovor: Preklad pre Ferdu cez google translate stránky
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

image

1 Like

aky to je rozhovor?

MotorsportIT
https://it.motorsport.com/f1/news/f1-leclerc-esclusivo-mi-intriga-il-confronto-con-lewis-a-parita-di-macchina/10643789/

1 Like

image

1 Like

Tam figuruje tatko Jos, tomu neprikladam vahu

ak tam naozaj zacne makat od 2025 tak tomu davam 3 roky nez budu mat majstrovsky material. To zhruba koreluje s Verstappenovou deklaraciou, ze do 2026 zostava v RB.

Uvidime, ci Alzaci prezlecu farbu alebo budu stale #verimeDoufameFandime, ak tam pride Max. :sweat_smile:

1 Like