Ecclestone sa pustil do Hamiltona s Russellom. Vraj môžu za to, že Mercedes ani raz nevyhral | Magazín F1 - F1online.sk

Mercedes skončil v uplynulom ročníku v šampionáte na solídnom druhom mieste, no napriek tomu nemôže byť v Brackley o spokojnosti ani reč. Manko pilotov „strieborných šípov“ na dominantný Red Bull bola doslova a dopísmena priepastné a zatiaľ čo rakúsky celok sa z víťazstva tešil takmer na každom jednom okruhu, nemecký tím nezvíťazil ani raz. Čo je toho príčinou? Podľa Bernieho Ecclestonea nesú za tento neúspech zodpovednosť jazdci, ktorí vraj zaostali za očakávaniami.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/140377/ecclestone-sa-pustil-do-hamiltona-s-russellom-vraj-mozu-za-to-ze-mercedes-ani-raz-nevyhral

Staremu panovi zda sa chyba F1 a nema uz ako zaujat :grinning:

3 Likes

Max je super pilot ale toto je dost prehnané, LH jazdil vzhľadom na auto dost dobre

Výroky “kdyby xx seděl v tomhle autě místo xy, určitě by vyhrál” miluju snad ještě víc než debaty o “vážně nejlepším jezdci”. V F1 je jezdec a auto nerozborná dvojice a ještě ke všemu každému jezdci nesedí stejné auto, takže se taky nedá říct, že je možné jezdce jednoduše vyměnit. Ale Ecclestone to určitě ví, takže má asi pravdu @TommyPLR :slight_smile: . Nebo mu Lewis něco provedl, mám pocit, že mu v poslední době Bernie dost nepřeje.

No ostatně, kdo jiný by za to mohl, když řídí oni. :smiley:

Ja si zase myslím, že Ch.Leclerc by v RB vyhral ešte váčším bodovým rozdielom, ako Max.
Max dokáže parádne kúsky aj v slabšom monoposte, ale vždy je to len o tom monoposte.

Přijde na to, čemu říkáme slabší monopost. Podle mě Max v žádném opravdu slabém monopostu ještě neseděl, tak nemůžeme říct, co by s ním dokázal. S TR jezdil slušně, řekněme přiměřeně tomu, na co auto mělo a dostatečně na to, aby na něj RB vsadil. Pak už jezdil jenom v RB a to po celou dobu nebyl slabší monopost. Tím nechci říct nic proti němu, Lewis taky nikdy ve vyloženě slabém autě nejezdil. Co by tam taky dělali, když mají lepší možnost :slight_smile: .

No a právě TR je jako příklad málo?

a kto za to môže vo Astone, McLarene, Alpine, atd a dokonca aj vo Ferrari ? lebo v Singapure nevyhralo Ferrari tam len prehral RedBull keby im to slapalo tak ako vsade ani by si neskrtli.

Mohli mit dve vitezstvi, o jedno by tedy prisli diky nelegalnimu autu.

A to ze to nevyslo jde na triko bordelu, ktery tam Wolf ma. Rozhodne ne pilotum.

Oba piloti meli vypadky, to ano, ale kdyz sanci meli, tak to za nima neslo. Tedy vyjma Russella v Singapuru, ale tam by to bral Hamilton a mozna kdyby Russella nestahli z druheho fleku, tak se to nestalo. Katastrofalni strategie. Tohle predvest Ferko, tak britsky komentatori to probiraji horem dolem.

V Brazilii naprosto nezvladnute zastavky v boxech.

Nemam Hamiltona rad, ale tohle za nim rozhodne neslo.

Nicmene v jednom ma pravdu. Max by vyhral i v Haasu.

Musím povedať že si veľmi naivný :grinning: stavím sa o všetok majetok že by v HAASe 2023 nevyhral

Hmmm, a čo taký Alonso ? Ma viacero tímov za sebou s tým že rozmýšľam nad tým či niekedy mal ozaj dominantný monopost he vyhral s takym počtom pretekov za sezónnou ako Max. I keď tie sezóny mali menej pretekov.

No tak rekni o kolik, ja ti dam cislo uctu a hned posli penize, protoze jsi prohral. :grin:

1 apríl teprve bude :slightly_smiling_face:

2 Likes

Hej tak prečo nevyhral v Singapure ? Určite mal lepšie auto ako HAAS :joy:

Ja nerikal ze by vyhral vsude. Jen ze by aspon jednou vyhral. V Monaku by vyhral. :wink:

Tak to jsi na tom o něco líp než Helmut. Ten snad řikal, že s Haasem ve Spa.

3 Likes

Stary pan Bernie len zavidi ze uz nieje ten o kom sa najviac hovori v Britanii v spojitosti s f1

Pffee Alonso by vyhrál v Haasu s jednou rukou na volantu a zavazanýma očima

1 Like