Ecclestone radí Hamiltonovi zabudnúť na F1, pre Ferrari má dva tipy na náhradu | Magazín F1 - F1online.sk

To je otazka na @Ferda. :man_shrugging:

1 Like

Mě se taky celkem zamlouvá tenhle systém. To že někdy bodové vyjádření neodpovídá kvalitativnímu průběhu sezony ve vzájemném porovnání, to se samo ví a někdy to tak prostě vyjde no. Popravdě mě srdce netrhalo že Alonso byl bodově pozadu, důležité je zda tam ta rychlost je, a je. Zatím o něj nemám strach, i když je mi jasné že ve věku 44 let to prostě může kdykoliv vzít rychlý spád, zejména kdyby došlo k nějakému zranění kvůli kterému by vypadl z rutiny, tréningu a tak. Rok 2026 je velká naděje, a tam musí být ještě fit :pray:

2 Likes

Nascar a Indycar. Tam myslím boduje i poslední startující vůz.
Teď když jsou vozy u končících pravidel poměrně rovnocenné, tak deset bodujících stačí, ale až budou nové pravidla, tak budou mít slabé týmy velké problémy se dorvat k bodům.

1 Like

@Ferda
Takhle jsou tam vlastně tři stupně motivace…1. chci body, 2. chci podium, 3. chci vyhru. Ale tak je to ten poslední detail, co bych řešil. Přežil bych to i s bodama pro každého.

2 Likes

Je to tak, Alonso je ve věku, kdy pravděpodobnost, že se “něco stane” se velmi zvyšila. Už ted u těch zad jsem si oddechl, že to bylo zpusobené nějakou namahou/treninkem a že to neni bolest zad, která může být chroničtějšího charakteru což by byl velký problém…

2 Likes

V Americe se oslavuje pouze vítěz, ale tam jede v závodě třeba 38 vozů. Bez podrobnějšího bodování by bylo složité určit pořadí třeba na třicátém místě.
Mi osobně se jedná pouze o přehled.

1 Like

Já nevím, třeba aby získali víc bodů? :grin:

A všiml sis, že letos všechny týmy mají body? Ty bys zas měnil něco co funguje a naopak nechal to, co nefunguje🙄

Nechápu, v čem kdo vidí problém. Hamilton byl vždycky labilní, takže ty jeho výlevy bych nebral vážně. A reálné výsledky? V PJ je na 6. místě hned za týmovým kolegou Lec. Před ním pouze naprosto dominantní Mcl, Verstappen a Russel. Takže rozhodně žádný béčka. Navíc on je nováček v týmu. Myslím, že je to zcela odpovídající situaci a rozumnému očekávání. A pokud někdo z vedení týmu myslel, že udělá ve Ferrari ten osmý titul, nebo o něj bude alespoň vážně bojovat, měl by přestat užívat co bere nebo se vyhodit pro neschopnost.
Už v Mercedesu měl klesající výkonnost a auto Ferrari taky nestojí za moc. Sice jsou v PK druzí, ale to jen proto, že RB má jen jedno auto a u Mercedesu je Antonelli.

2 Likes

Od Hamiltona se možná čekalo víc, ale hlavní letošní zklamání je jejich auto. Je neuvěřitelné, jak dlouho taková stáj není schopná dát jezdcům pořádný materiál a podporu.

2 Likes

Však Hamilton sam ho vidí, když o sobě říka že je useless.

Možná by bylo ideální, aby si dal Hamík do konce roku neplacené volno a vyčistil si hlavu. Klidně by mohl vzít roli náhradníka a třeba se i trochu věnovat přípravě vozu nové generace.
A taky bych ho poslal ke kormidlu na otevřené moře kde není vidět na břeh. Udržovat směr podle kompasu moc mozkových závitů nezabere a nádherně se při téhle nečinnosti krásně vyčistí mozek. A navíc žádné telefony, maily, fuck booky… no prostě není pro duši lepších lázní. :sailboat:

jeje, ja s tebou aj v niecom suhlasim. Mali by bodovat vsetci, ktori pridu do ciela.

V Maratonu se taky každý závodník dozví, že doběhl třeba na osmistém pátém místě.

Tento príspevok bol označený komunitou a je dočasne skrytý

1 Like

Chovej se slusne nebo dostanes ban.

mojmu dedovi budeš nadávať do fašistov, ale ja sa mám správať slušne…
pepík, teba si nájdem odteraz v každej diskusii, teš sa na to…

Hezky ti ruply nervy :fu:

Pozri sa do zrkadla, možno tam nájdeš odpoveď z tvojej chorobnej nenávisti k Verstappenovi.

4 Likes

VER je slabej, nesleduju ho.