To je otazka na @Ferda.
Mě se taky celkem zamlouvá tenhle systém. To že někdy bodové vyjádření neodpovídá kvalitativnímu průběhu sezony ve vzájemném porovnání, to se samo ví a někdy to tak prostě vyjde no. Popravdě mě srdce netrhalo že Alonso byl bodově pozadu, důležité je zda tam ta rychlost je, a je. Zatím o něj nemám strach, i když je mi jasné že ve věku 44 let to prostě může kdykoliv vzít rychlý spád, zejména kdyby došlo k nějakému zranění kvůli kterému by vypadl z rutiny, tréningu a tak. Rok 2026 je velká naděje, a tam musí být ještě fit
Nascar a Indycar. Tam myslím boduje i poslední startující vůz.
Teď když jsou vozy u končících pravidel poměrně rovnocenné, tak deset bodujících stačí, ale až budou nové pravidla, tak budou mít slabé týmy velké problémy se dorvat k bodům.
@Ferda
Takhle jsou tam vlastně tři stupně motivace…1. chci body, 2. chci podium, 3. chci vyhru. Ale tak je to ten poslední detail, co bych řešil. Přežil bych to i s bodama pro každého.
Je to tak, Alonso je ve věku, kdy pravděpodobnost, že se “něco stane” se velmi zvyšila. Už ted u těch zad jsem si oddechl, že to bylo zpusobené nějakou namahou/treninkem a že to neni bolest zad, která může být chroničtějšího charakteru což by byl velký problém…
V Americe se oslavuje pouze vítěz, ale tam jede v závodě třeba 38 vozů. Bez podrobnějšího bodování by bylo složité určit pořadí třeba na třicátém místě.
Mi osobně se jedná pouze o přehled.
Já nevím, třeba aby získali víc bodů?
A všiml sis, že letos všechny týmy mají body? Ty bys zas měnil něco co funguje a naopak nechal to, co nefunguje🙄
Nechápu, v čem kdo vidí problém. Hamilton byl vždycky labilní, takže ty jeho výlevy bych nebral vážně. A reálné výsledky? V PJ je na 6. místě hned za týmovým kolegou Lec. Před ním pouze naprosto dominantní Mcl, Verstappen a Russel. Takže rozhodně žádný béčka. Navíc on je nováček v týmu. Myslím, že je to zcela odpovídající situaci a rozumnému očekávání. A pokud někdo z vedení týmu myslel, že udělá ve Ferrari ten osmý titul, nebo o něj bude alespoň vážně bojovat, měl by přestat užívat co bere nebo se vyhodit pro neschopnost.
Už v Mercedesu měl klesající výkonnost a auto Ferrari taky nestojí za moc. Sice jsou v PK druzí, ale to jen proto, že RB má jen jedno auto a u Mercedesu je Antonelli.
Od Hamiltona se možná čekalo víc, ale hlavní letošní zklamání je jejich auto. Je neuvěřitelné, jak dlouho taková stáj není schopná dát jezdcům pořádný materiál a podporu.
Však Hamilton sam ho vidí, když o sobě říka že je useless.
Možná by bylo ideální, aby si dal Hamík do konce roku neplacené volno a vyčistil si hlavu. Klidně by mohl vzít roli náhradníka a třeba se i trochu věnovat přípravě vozu nové generace.
A taky bych ho poslal ke kormidlu na otevřené moře kde není vidět na břeh. Udržovat směr podle kompasu moc mozkových závitů nezabere a nádherně se při téhle nečinnosti krásně vyčistí mozek. A navíc žádné telefony, maily, fuck booky… no prostě není pro duši lepších lázní.
jeje, ja s tebou aj v niecom suhlasim. Mali by bodovat vsetci, ktori pridu do ciela.
V Maratonu se taky každý závodník dozví, že doběhl třeba na osmistém pátém místě.
Chovej se slusne nebo dostanes ban.
mojmu dedovi budeš nadávať do fašistov, ale ja sa mám správať slušne…
pepík, teba si nájdem odteraz v každej diskusii, teš sa na to…
Hezky ti ruply nervy
Pozri sa do zrkadla, možno tam nájdeš odpoveď z tvojej chorobnej nenávisti k Verstappenovi.
VER je slabej, nesleduju ho.
To je jasný Bobe… Když jezdil top3, tak to tě zajímal, ale když jezdí totální tužku někde na úrovni Sauberu, tak už tě nezajímá.
Ty jsi typický fanoušek úspěchu.