Když už jsem se ptal u Hama, zajímá mě i Váš názor u Alonsa Jestli budete ošklivý tak to smažu
Měl by Alonso skončit v F1?
- Ano
- Ne
0 účastníci
Když už jsem se ptal u Hama, zajímá mě i Váš názor u Alonsa Jestli budete ošklivý tak to smažu
Měl by Alonso skončit v F1?
0 účastníci
Alonso na to stále má, navíc koriguje průměrný věk gridu pod tíhou nováčků.
Jsem zvědav jak bude hlasovat David provokatér
Nic se nezměnilo.
To snad ani není možný
A ty jsi mu chtěl svěřit do rukou osud tohodle fora.
Netreba zabudat na to, ze Ferrari ma fundametalne zle auto, update zavesenia nepomohol, Leclerc ako tak zajazdit vie, dobre to auto ako aj prostredie pozna ale ked si pozrieme vysledky z min. roka tak je to vyrazny prepad (paradoxne su druhi v PK). Hamilton nezabudol jazdit, jeho problem je, ze by mal niekedy radsej byt ticho a netrepat tie blbosti do medii. Takto sa urcite niekedy city kazdy jazdec ale nie je vhodne to davat najavo takto verejne. Ja by som mu dal sancu este jednu sezonu, nech si zvykne, spolu vyvinu auto na 26 a uvidi sa. Ak buduci rok nebudu jazdit s Leclercom bok po boku tak potom je na mieste uvazovat o konci.
Bernie má pravdu.lujzko nech to zabali veď na to už jednoducho nemá.
Menšiny se musí podporovat.
Ferdo, ty bys odhlasoval konec každýmu kromě Gaslyho.
Pak by možná titul vyhral no…xdd
Náhodou víš jaká to byla zábava Vás tři sledovat jak jste bledli, když měl Stroll více bodů než Alo?
Tvuj deda byl fasista, to si taky pamatujes…
je mi jasný že sis to užival
když to bylo 16:0, tak Jos dal All-In na Strolla. Shit happens…
sem myslel, že Kimi má víc než jednu kvalifikaci proti Russelovi, to je teda taky slušnej obklad.
Alonso by mohl prodloužit šňuru bez poražky minimálně na 30:0
Že by mě někdy těšilo, že se někdo potácí na dně tabulky si nevzpomínám. Dokonce bych uvítal, aby byli bodování všichni jezdci. Bylo by to mnohem férovější i přehlednější.
Haha, toto je fakt vtipne vo F1…
Ja mam tiez zmluvu so svojim zamestnavatelom, a ked nebudem podavat vykony, poziadam, aby ma uvolnil zo zmluvy a este mi vyplatil aj vyplatu vopred.
Myslíš, že by mělo bodovat celé pole? Já nevím, za mě asi ne, takhle mi to přijde v pohodě. Vlastně nevím o sportu s bodovacím systemem, kde by bodoval každý. Třeba v alpském lyžovani boduje 30 prvních zavodníků a v biatlonu snad 40, ale třeba v biatlonu jich nastupuje do sprintu něco kolem 100?
A co by bylo teda o tom závodění, když by bodovali všichni?