Ecclestone radí Hamiltonovi zabudnúť na F1, pre Ferrari má dva tipy na náhradu | Magazín F1 - F1online.sk

Keby bol Bernie Ecclestone manažérom Lewisa Hamiltona, počas letnej prestávky by mal veľa práce. Podľa svojich slov by rozbehol rokovania s Ferrari o predčasnom ukončení kontraktu s talianskou stajňou. Svojmu pomyselnému zverencovi by poradil, aby naplno rozbehol svoju kariéru mimo sveta štyroch kolies.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/210601/ecclestone-radi-hamiltonovi-zabudnut-na-f1-pre-ferrari-ma-dva-tipy-na-nahradu

Bernie Lewisa vzdy miloval

Toto letí. Ecl. měl nedávno 85 let.

Hadjara by som bral. A k nemu Antonelliho…

Co mu ten Lewis udelal, nevi nekdo?

staremu preplo… LH tam prisiel vyhravat a aj F od neho caka vyhravanie. Takze ak by nahodou odisiel, bude to na konci roka 26, ale imho vydrzi celu zmluvu a potom to zabali.

Liezol mu na nervy s tým jeho poklakávaním. Asi ako každému normálnemu…

1 Like

Diky za info, mas prehled.

Vrať se do hrobu dědku.

1 Like

Měl by Ham v F1 skončit?

• Ano
  • Ne

0 účastníci

1 Like

Ono takhle, jestli už to v sobě nemá a měl by takto pokračovat i nadále, tak vzhledem k tomu jak to navenek “zvládá” tak to by bylo větší a větší peklo. Kdyby normálně držel klidný postoj že dejme tomu čas, pracujeme na tom a bla bla, byla by tam naděje, jenže on do toho při každém nezdaru pouští konec světa, to je pak hrozný pro všechny. Trochu si to musí v hlavě srovnat.

Okrem vitazstva ci titulu s Ferrari Lewis v F1 dosiahol vsetko o com snival. Bernie ma pravdu. Vo Ferrari to nefunguje. Podla mna si ale pocka na nove pravidla aj ked v mojej krystalovej guli jeho uspech vo Ferrari nevidim.

1 Like

Musel by slíbit, že příští rok bude jezdit jak pan buh, jinak at skončí, momentálně tam jen zvedá průměrný věk gridu. Discord_xMdVPGA28x

2 Likes

Hamík měl skončit hned v 2021 když mu byl ukradený titul. Dnes by byl největším velikánem, který dokázal dát FIA na pjdel.

Nemáš za čo, rád pripomínam ľuďom so stratou pamäti veci, na ktoré by sa nemalo zabúdať…

1 Like

Tak nečekal že Mercedes tak “upadne”. Byl nastaven jak si to vybojuje další rok, Mercedes chyby nedělá, a tak.

Proč si nehlasoval?

Mergl udělal chybu, že vsadil na size zero a nechtěl se ho vzdát ani když viděl, že šlápl vedle.
Kdyby začal kopírovat směr RB hned, tak dnes mohl být i před McLarenem.
Pro Ferrari platí to samé.

Nechci to jako pořadatel ovlivňovat :smile: A názor bych si nechal spíše až na konec sezony.

2 Likes

Ahhh. ty jsi ten nejobjektivnější člen tady. Discord_xMdVPGA28x

2 Likes