EA Sports ruší vydanie počítačovej hry F1 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Ja hravam iba 2015ku :blush:

https://youtube.com/shorts/737WmxDIoNo?si=Cv3qSpDdg8oUKfP-

Tatarka v black friday? Tak jako…

Samozrejme, skoro nic nebudu musiet robit a za DLC si vypytaju 60€. Rovnako ako FIFA, akurat tam este menili ciselka kazdy rok. Akurat takto sa im na to vacsina ludi vybodne, pokial ta hra nepojde dopredu, tak ju nema zmysel dookola kupovat. Posledna dobra F1 hra bola 2020 alebo 2021. Od vtedy to ide dolu vodou. Evidentne ale prechadzaju na klasicky model ako vyzmykat z ludi co najviac.

1 Like

Však jasný, ale pochybuji, že za to budou chtít 60 euro, pokud půjde jen o změnu soupisek…

1 Like

Ja su tatarkozrout, tohle ale nejni moe znacka :male_detective:

Styl Nejlepsiho.

to je pre honziho na zemiakovy salat.

1 Like

ty si neumíš udělat bramborovej salát nebo co?

Jojo, zlatý dobrý starý F1 od Codemasters (ty původní). Mám F123. Jako pochopitelně grafika někde jinde. Ale furt čekám, až se něco načte, abych to pak stejně přeskočil a půl hodiny, než se člověk dostane k závodu. Milion stupidních animací, na který se člověk podívá jednou. Příběh u tohoto typu her taky nepotřebuju. Čím dál víc ■■■■■■■■■■■■ omáčky a arkády. A podle vyjádření v článku to bude příště ještě horší.

2 Likes

Ale hej, biznisovo to dava zmysel. Najdu sa aj ludia, ktori kupuju kazdy rok novy iPhone len preto, aby mali ten najnovsi. Pritom kupit kazdy rok novu FIFU / NHL / F1 je mensia blbost ako kazdy rok novy iPhone. :sweat_smile:

3 Likes

F1 2020 bola posledná dobrá F1ka #change#my#mind :man_shrugging: .
Jedine pri 23ke by som prižmúril očko, upravili ten handling tak, že to už nebol taký bordel, ktorý začali v 21 a ešte viac zhoršili v 22.
24 je vraj hrozná arkáda, všetko je viac prispôsobené na ovládač, v 25ke sa to vraj snažili zlepšiť, ale keď už raz zobrali na zreteľ aj hráčov s ovládačmi, tak to už nie je bohužiaľ “ono”. :slight_smile:
Ale, ako píše helmutko, dáva to zmysel sa orientovať na hráčov s ovládačmi, pretože nie každý má priestor a hlavne peniaze na nejaký obstojný volant. :man_shrugging: :slight_smile:

1 Like

Hele moc se jim to nepodarilo fixnout… 24 byla strasne o swingovani do zatacek. V 25 to plati taky + se dava nizkej BB a schvalne se probrzduje, aby ti zadek auta jel ve smyku a mel jsi lepsi rotaci. Mrkni na Otise. Na starsich dilech F1 mu to “moc neslo”, ale novy handling mu neskutecne sedl a 2 roky jezdi dobre.

A naopak Lucas Blakeley strasne moc utrpel a vubec mu to nesedi…
https://www.youtube.com/@OtisLawrence45/videos

2 Likes

Ja som 24ku vyskúšal len na chvíľu a radšej som sa vrátil k 23ke, o 25ke som len čítal viacero recenzíí, ale nečudujem sa, že to EA takto “pokafralo”, škoda no :confused: .

Kdyby ses nudil a nevedel co s casem, tak v EA play pro je 25tka, bf6 a hromady dalsich. :smiley:

Radšej si pustím Sniper Elite alebo Hitmana, mám taký pocit, že ten handling by mi stále nesedel, ja brzdím trocha skôr, potrebujem mať silnejší predok (nie nedotáčavý) a ptm idem na plyn, čo najskôr, keď je monopost, čo najviac vyrovnaný, takže henten handling je skôr robený pre “understeer jazdcov”, a ja som viac oversteer. :slight_smile:

1 Like